Moon ahanda böyle bakıyorum sana :1shok:
Moon ahanda böyle bakıyorum sana :1shok:
Gercek misin sen yaa?
dizin ustunde canım koyucaktım oyle fotografda cok fazla bacak sov yaptımkaydirigubbakcemile3 ondan sebep koymadım
Sen mi ben mi?sempatiksalakcinni
Bence moon artık foto koymasın yaaaaaa...mafoldumben
senağlamasenağlama
Moon çok şekersin tatlım.. çuval giyip, beline de ip bağlasan ,yine bu zerafet çıkar eminim..-tatlicadiarzu-
Sen mi ben mi?sempatiksalakcinni
Bence moon artık foto koymasın yaaaaaa...mafoldumben
senağlamasenağlama
Moon çok şekersin tatlım.. çuval giyip, beline de ip bağlasan ,yine bu zerafet çıkar eminim..-tatlicadiarzu-
spatz tarzını cok begendim resimlerin devamıda gelir ins opuyorumnanaktan
bu kadar izlemek yeter sanırım, ben de ekliyim dedim artık.aranıza yeni bir çot daha geldizemuszemus
Yine karışmış burası ya ,foto eklesem acaba ortam yumuşar mı ki bilmiyorumkismile
,,
bu kadar izlemek yeter sanırım, ben de ekliyim dedim artık.aranıza yeni bir çot daha geldizemuszemus
şirinmişşş
demothycim iki kıyafetinde çok hoş,çok şeker olmuşsun yiyesim geldiiihihoyyyt
sPatz sende çok güzel olmuşsun çok beğendim kıyafetini canım
sptaz çok şeker olmuşssun cnm
tesekkurler canıma.s. sen de çok şekersin. ah keşke seninki gibi bir fiziğim olsaydı...
emin ol senin benden aşağa kalır yanın yok sakın olaki kiloluyum deme şişmanlara hakaret olurrr ve kiloluyum deme kulaklarını çekerim senin kaydirigubbakcemile3 benim fizik emin ol özel bişi yaptığımdan dğil ben yiyipte kilo alamayanlardanım metobolizma hızlı çalışıyor benim ve ırsi bizde yani baba taraımda halalarımda benim gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?