Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

kızlar ben bazı sayfalrı goremıyorum sanırım gamzeye cok yuklenılmıs yazıyor ama ben oyle bır sayfa gormedım nıye acaba ecrının resmınden bahsedılmıs onuda gormeıyorum

xzgı canım kotu nıyet arama gercekten tuhaf durmus ılk etapta bende bu cad nıye boyle poz vermıs dedım kıyafette gorunmuyor ondan yadırgandı sanırım ınsallah amelıyatını olur ıylesır guzel guzel fotolarını paylasırsın bızımle alınmak yok oyle hemen daha neler duyacaksın sallama her şeyı burada:umursamaz:

bu arada yenı kızlar gordum nıklerı aklımda degıl hepsıde cok hos devamını beklıyoruz resmıelrınızın

susu cok dogal ve hoş gorunuyosun

moon
herzamankı gıbı supersın
gamze sende cok hoş olmuşsun spor ve şık

cancu kankam ve ben demısın ya bende arkadasından bahsedıyosun sandım baska bırını arıyorum resmıde Allah ıyılıgını vwersın kız cok seker bır poz olmus

estagfurullah superisi :))

cennetim.. elbiseni cok begendim ama hirkan uymamis gibi geldi.. hii birde cizmeler sivri burun ya bi tuhaf durmus..
ne söylesek bos canimm.. is isten gecmis yemek yenmiss.. sarap icilmisp eve gelincede muhtemelern öhömm :)

allah muhabbetinizi arttirsinn..

xzgi icin yorumlar yapilmis,
öncelikle gecmis olsun canim..
ve sunu söylemek istiyorum. isteyen istedigi gibi poz verir..
kiyafetinin neresini göstermek istiyorsa o taraftan ceker . kime ne..

oturarakta poz verebilirdi. ama cani öyle istemis.. alla alla :)

resim ekleyemesemde takip ediyorum

ilarzu barbiken nerde

onların resimlerini görmek ayrı bir zevk

bide monun

yok canım rahatsız degill sadece dizlerinde amaliyat olcakmış..menüsküsmü neebilmiyorumkismile

yerde yatan,sürünen bilmem ne diye meshur oldum walla.tum hevesım kactı sanmıyorum bıdaha ıyılesene kadar fotoraf yuklıcegımı :umursamaz:
buarada melisdeniz tesekkür ederim bitanem benım adıma yazdıkların ıcın opuyorumnanaktan[/QUOTE]

rica edrim güzelim..üzülme sakın..yükle sen..bayanssulusmile

ponus çok yakışmış elbisen.. bende bu sıralar elbiseye sarmış biri olarak beğendim a.s
kolyende çok şık ayrıca, hoş görünüyor..

gözümü tek rahatsız eden çizmelerinin fazla sivri burun oluşu:kedi: ben pek hoşlanmıorum bukadar sivri burundan ondan sanırım olumunekankayizsmile kalan kısım gayet hoş bence cnm opuyorumnanaktan

Ponus bu kırmızı elbisenin siyahı mı yoksa..
Bende elbise severim..Tosalakçımın gözüne sivri burun biraz garip gelmiş..
Bende sivri burunlu ayakkabıları severim..
Daaa bi feminen geliyor nedense..-tatlicadiarzu-
Bir de yolda laf atan filan olsa, bir tekme de işi biter..
kaydirigubbakcemile3

ponus elbiseni çok beğendim çook yakışmış son modaya uygun omuzlar:lepi: ama ben de tosalağa katılıyorum sivri burun bana da hoş gelmiyo ama sen vazgeçemiyosun sanırım bilmiyorumkismile tabi zevkler tartışılmaz yine de çok hoşsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…