Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

Buarada kaymaklı petibörlerim ılarzu ancak pazartesi foto ekleyebilcek malesef aşkitonun da foto makinası sizlere ömür ondan foto ekleyemiyor :bbo:

Demothy bebişim süpersin valla :lepi:

Moon fizik 10 numero

bende takip ediyorum bu topiği çok severek ama bu ağız dalaşı hoş olmamış, gamze'ye fazla yüklenilmiş gibi geldi banada, bişiyleri yanlış biliyor olabilir, o şekilde olmadığını söylersiniz olur biter, yedikat dibe sokmuşsunuz kızı yahuu :umursamaz: :umursamaz:

yerde yatan bir kızcağız vardı o neydiki öyle, bi rahatsızlığımı var acaba bi arkadaş alıntı yapmış orda gördüm belki açıklama yapmıştır :sm_confused:

[
yerde yatan bir kızcağız vardı o neydiki öyle, bi rahatsızlığımı var acaba bi arkadaş alıntı yapmış orda gördüm belki açıklama yapmıştır :sm_confused:[/QUOTE]

yok canım rahatsız degill sadece dizlerinde amaliyat olcakmış..menüsküsmü neebilmiyorumkismile

[
yerde yatan bir kızcağız vardı o neydiki öyle, bi rahatsızlığımı var acaba bi arkadaş alıntı yapmış orda gördüm belki açıklama yapmıştır :sm_confused:

yok canım rahatsız degill sadece dizlerinde amaliyat olcakmış..menüsküsmü neebilmiyorumkismile[/QUOTE]

yerde yatan,sürünen bilmem ne diye meshur oldum walla.tum hevesım kactı sanmıyorum bıdaha ıyılesene kadar fotoraf yuklıcegımı :umursamaz:
buarada melisdeniz tesekkür ederim bitanem benım adıma yazdıkların ıcın opuyorumnanaktan

yerde yatan,sürünen bilmem ne diye meshur oldum walla.tum hevesım kactı sanmıyorum bıdaha ıyılesene kadar fotoraf yuklıcegımı :umursamaz:
buarada melisdeniz tesekkür ederim bitanem benım adıma yazdıkların ıcın opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Ama fıstık lütfen öyle düşünme bizi senin fotolarından mahrum etme olur mu :bbo: senağlama

:kedi: iki dizimde sakat o yuzden canım ya bıtanesınde dızlık var amelıyat olucam bı ay sonra dıgerının tedavısının bıtmesını beklıyorum ayakta cok duramıyorum o yuzden

canım benimmmmm kıyamam sana geçmiş olsun mafoldumben...milletin soylediklerine cok fazla takma cnm ekle sen fot

Son düzenleme:

Ama fıstık lütfen öyle düşünme bizi senin fotolarından mahrum etme olur mu :bbo: senağlama[/QUOTE]

yerimmm seni opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…