xzgi çok beğendim çanta çizme uyumunu ve hırkanın rengini modelini herbişeyini canım ..maşallah
bende bugün böyledim,resim çok karanlıktı modeli belli olsun diye programla açtım kaydirigubbakcemile3
xzgı cok hos olmussun cantanda cok seker evet buyuk olmus 680 400 muydu o boytu sec boyutlandırıken
şaçalrını mı kestirdinbilmiyorumkismile..elbise yakışmışşbayanssulusmilexzgi çok beğendim çanta çizme uyumunu ve hırkanın rengini modelini herbişeyini canım ..maşallah
bende bugün böyledim,resim çok karanlıktı modeli belli olsun diye programla açtım kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederim tatlım ama ben senın yanında sonmusum valla boshayallersmile maşallah maşallah acmasan bile bu seksilikle parıl parıl parlardın opuyorumnanaktan
cnm yıne cok şıksın):
OYLEMI ADANALIMISIN YOKSA KIZ HAVALAR COK IYI 21 DERECE VE USUT TABI ARADA BOZUYOR AMA BAHAR HAVASI VAR GELRISEN BANADA BEKLERIMyerimseniben
hem bi selam veriim hem bi bakiim dedim kuzucuklarıma...hepiniz çok şekersiniz..herkes formunda..maşallah size... opyorumnanaktan
xezgicim olmuşşş begendim..
cancu her şeyden çok burnunıu beğendim
cancu çok uyumlu çok narin çook hoş. boshayallersmile
hele şalın nasıl da güzel durmuş boshayallersmile maş.
çok güzel bi yüzün var canım :asigim:
Cancu bugünkü favorimsin,çok şıksın
prensesim çok güzel olmuşun bayanssulusmile
Laaa senin o fındık burnunu yirimmmmmmmm cokacimcoook
Yine harikasın sırıtık şirinemmm Şeniz
cancu bende cok begendım bebısım senı :ecrin_bebek: cok hos salın ugg ların cemberın cantan cok uyumlu bu arada bugun çotu secıyorum tum vucut çotlamıssınzemuszemus
cancu cok tatlısınnn
cancuu buğünkü favorim sennnbayanssulusmile
cancu çok tatlı görünüyosun canım yaa bi şal bir kıyafete bu kadar mı şıklık katar yaa :asigim:
cancuuuu harikasın bebem
1000 puan veriyorum sana
ç
cancuuuuuuuu kız ne giyersen giy her durumda o ballar akıyor paçalarından yaaaboshayallersmile
[/COLOR]
cancu şalınla çantana bayıldım canım
herşeyinle süpper olmuşsun cano bir kulp takamıyorum maşallahhkaydirigubbakcemile5
Çok beğendim sizleri, barbi ve cancu sizi ayrı bir beğendim, cancu uyumun şalın ve yüzün çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?