slm kızlar görüşmeyeli topic baya ilerlemiş çok geçmişe bakamadım herkesler yine çok şık
buda geçen haftadan bikaç günlüğüne tatile gitmiştimde
[/url][/IMG]
teşekkürler cnm a.s.nisan83 cok kibar ve sade olmussun cok hos gorunuyorsun
cok hoş ve spor olmuşsun opuyorumnanaktanUzun bir ara sonra yine yaninizdayimm!!..
Bugun resim cekemedim ama gecenlerde boyleydim :)
nisan 83 burcucum ve demo masallah sizee..
burcucum nerlerdesin canimm.. tatile felan mi gittin bakim?
Guzel cikmis resim :)
Nereye tatile gittin, cekildigin yer cok tanidik geldi bana, caprice mi? :)
evet canım caprice bu arada senin fotolarda harika maşşallah
Tskrler canim, bende gecen hafta capricteydim, onceden haberim olsaydi gorusurduk :)
aaaa hakikaten capricteymişin fotondan tanıdım şansa bak yaaa ben pazartesinden cumaya kadar ordaydım galiba sana hiç rastlamadım yoksa çıkarırdım lobide yada havuzda denk gelmemişiz
kuzular canım cok sıkkın bilmiyorumkismilekarnım agrıyodu uyuya kalmısım saat 12 de okulu dagılıyor kızımın 12 30 olmus saat elım ayagım bırbırıne dolandı hızlıca gıyındım kosa kosa gıttım babasını aramıslar aglıyor kusuyor dıye gıttıgımde delı gıbı aglıyodu okadar pısmanımkı :sinifsinif:cok uzuldum boyle olmasına benım kızımda zaten kaygı bozuklugu var kendımı affedemıyorum ya bundan sonrada korkarsa dıye :1no2
harikasınız kızlar nasıl vakit buluyosunuz böyle resim çekmeye barbiveken çok tatlısın canım
süpersiniz ben ev işlerimden bi vakit bulsamda çeksem koysam boshayallersmile
Burcucumm Barbieveken yine herzamanki gibi guzel uydurmussun :) Badinle hirkanin uyumu superr
niye ağlıyordu canım?
geç kaldın diyemi
vakit bulduğumuzda ekliyoruz canım
hem ev işi hem iş işi ama arada bunuda kaynatıyoruz kaydirigubbakcemile3
teşekkürler
teşekkürler canım sende çok hoşsun :asigim:
ama çizmelerinin üst kısmını açsaydın daha hoş dururdu bence, bende de var ben öyle kullanıyorum sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?