Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

aşkito sen niye eklemiyosun artıkbilmiyorumkismile

canim biri bana $i$kosun yaglarin pörtlüyo dedi küstüm :roflol:
saka saka.. makinam yokkk :sinifsinif:
tamire verdim bakalimm.. garanti kapsamina giriyosa yapilacakk. 14 gün icinde haber gelir demislerdi :)

atlamisim konuyuu.. kiyamam yavrum (
gecmis olsun canimm:teselli::teselli:

ayyyy bunu sana diyen beni fotomu görmez umarımmm:sinifsinif:

yenı kot aldım 25 tl ye markasıı yazacam belkı bılen vardır ıhrac fazlası oldugu ıcın uygun ama karar veremedım degıstıre bılırım sızın fıkırlerınız onemlı ıstedıgınız gıbı yorum yapın eger olumsuz cogunluktaysa degıstırırım sızden baska kıme guvenecem ben begenmedım acıkcası ama kafamda yıne soru ısaretı olustu sankı duduk gıbı durdu rahat bır goruntu yok

http://URL=http://www.ressim.net]
[/URL]

ekle artık özledikopuyorumnanaktan

Cennetkokulum kıyamam ona ben yaa üzülme annesiii inşallah bunu atlatır miniğimiz :Saruboceq:

Bu arada hepiniz çok şıksınız petibörlerim sositososito

cennetkokulum bana gore bacakların cok guzel kotu durmamıs bel kısmı bıraz degısık durmus ama kotun rengı cok guzel pacalarıda dar galıba ve 25 mılyon cok ıyı bı fıyat tunık vb gbı seylerle gıyersın tadından yenmez ben genelde oyle yapıyorum ben begendım kısacası bıtanemm opuyorumnanaktan

Cennetkokulum kıyamam ona ben yaa üzülme annesiii inşallah bunu atlatır miniğimiz :Saruboceq:

Bu arada hepiniz çok şıksınız petibörlerim sositososito

sagol bebegım yarın bellı olacak ız bırakıp bırakmadıgı Allahım ınsallah etkılenmemıstır uzun vadede

hanı len kotum hakkında yorum degıstırımmı kalsınmı

kız ustu bır garıp duruyor dımı normalde tıpım oleee dııll ha memışlerde cok endamlı cıkmıs ben onu acık gıydımmı fırtlar bolee yok yaff 10 tl ye de var en pahallısı 25 tl zaranın kotları hemıde

sırnaşık şey bence rengı senınde hosuna gıttıyse gerı verme canım uzun seylerle gıyersınn pacaları guzel altınada topuklu bı ayakkabıı oooo tadından yenmez senın yerimseniben

ayyyy bunu sana diyen beni fotomu görmez umarımmm:sinifsinif:

amaan görse ne yani..
üc kurusluk insanlarin üc kurusluzk laflarinami takacaksinnkaydirigubbakcemile5

sagol bebegım yarın bellı olacak ız bırakıp bırakmadıgı Allahım ınsallah etkılenmemıstır uzun vadede

hanı len kotum hakkında yorum degıstırımmı kalsınmı

tugbacim gercekten düdük gibi duruyo. ya bi beden büyügünü dene yaa baska bir kotla degistir.. bir bu mu vardi??

ekle artık özledikopuyorumnanaktan
Şeniz

telefondan çektiğim için çok güzel çıkmadı bakalım beğencekmisiniz?

çantam yamuk ve sönük çıkmış ama pırıl pırıl parlıyor ohaoldumsmile

dımı degıstırım canım denenmıyor bunlar dıstan bakıp alıyosun evde deneyıp degıstırıyosun olmassa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…