aşkito sen niye eklemiyosun artıkbilmiyorumkismile
normal dımı Özlemım yanı dıyorumkı baska cocuk olsa kendı sınıfı oturur beklerdı Simayım cok sarsılmıs cok kusmuş ogretmenıde gıdınce nasıl gıtmıs benı arasaydı dıye ogretmenede ıcerlenıyorum normalde cok ıyı aramız bozulsunda ıstemem ama bır sekılde daha farklı davranması gerektıgını bellı etmelıyım
bu arada cıldıne hastayım hanı flor mor un nosu nu ve ısımını verecektın kız
ayyyy bunu sana diyen beni fotomu görmez umarımmm:sinifsinif:
canim biri bana $i$kosun yaglarin pörtlüyo dedi küstüm :roflol:
saka saka.. makinam yokkk :sinifsinif:
tamire verdim bakalimm.. garanti kapsamina giriyosa yapilacakk. 14 gün icinde haber gelir demislerdi :)
atlamisim konuyuu.. kiyamam yavrum(
gecmis olsun canimm:teselli::teselli:
Özlem sen hergün resim koy ben seni öpücük manyagi yaparim :))
vereliniortakalkisalkisalkis
canim biri bana $i$kosun yaglarin pörtlüyo dedi küstüm :roflol:
saka saka.. makinam yokkk :sinifsinif:
tamire verdim bakalimm.. garanti kapsamina giriyosa yapilacakk. 14 gün icinde haber gelir demislerdi :)
atlamisim konuyuu.. kiyamam yavrum(
gecmis olsun canimm:teselli::teselli:
Cennetkokulum kıyamam ona ben yaa üzülme annesiii inşallah bunu atlatır miniğimiz :Saruboceq:
Bu arada hepiniz çok şıksınız petibörlerim sositososito
cennetkokulum bana gore bacakların cok guzel kotu durmamıs bel kısmı bıraz degısık durmus ama kotun rengı cok guzel pacalarıda dar galıba ve 25 mılyon cok ıyı bı fıyat tunık vb gbı seylerle gıyersın tadından yenmez ben genelde oyle yapıyorum ben begendım kısacası bıtanemm opuyorumnanaktan
kız ustu bır garıp duruyor dımı normalde tıpım oleee dııll ha memışlerde cok endamlı cıkmıs ben onu acık gıydımmı fırtlar bolee yok yaff 10 tl ye de var en pahallısı 25 tl zaranın kotları hemıde
ayyyy bunu sana diyen beni fotomu görmez umarımmm:sinifsinif:
sagol bebegım yarın bellı olacak ız bırakıp bırakmadıgı Allahım ınsallah etkılenmemıstır uzun vadede
hanı len kotum hakkında yorum degıstırımmı kalsınmı
Şenizekle artık özledikopuyorumnanaktan
xzgi ne güzel cotlamissin la :)))
masallah sana :))
amaan görse ne yani..
üc kurusluk insanlarin üc kurusluzk laflarinami takacaksinnkaydirigubbakcemile5
tugbacim gercekten düdük gibi duruyo. Ya bi beden büyügünü dene yaa baska bir kotla degistir.. Bir bu mu vardi??
şeniz
cennetkokulum gerçekten morelini bozmana hiç gerek yok herkesin basına gelebilecek bir seybuarada dun kı kıyafetlerine bayıldım dogal guzellıgım opuyorumnanaktan
barbie harikasın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?