Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

barbıe saatının resmını cekıp eklermısın bır ara dore rengı olan bende almayı dusunuyorum dore saat ama genelde hıc dore takı kullanmam uyumsuz olurmu aceba

aybur guzel bır gun gecırmısın anladıgım kadarıyla cok hoş gorunuyosun ama ben esarbını kıyafetlerıne yakıstıramadım toprak tonlarında olsa super uyum olurmus

teşekkür ederim sende harika görünüyosun kızın için üzüldüm
aslında eşarbım kahve tonlarında ama belli olmuyo daha koyu kullanabilirdim öyle olanıda var ekleyeyim

merhabalr kızlar bende bugün böyleyimmmm sabah eklemiştim ama sitede çalışmadan dolayı silinmiş :sinifsinif: maalesef yaz geldi çektim pembe pantolonumu altıma çıktım evden bayanssulusmile

pantolonuma uygun yapttım makyajımm -tatlicadiarzu-

Ohh secl orda yaz geldi, biz burda kazaklarla cizmelerle ceketlerle geziyoruz daha

cennetkokulum çok üzüldüm tatlım ya:teselli:sende kendini suçlama artık,istiyerek olan bişey değil insanlık hali..çok öp tatlı kızını benim için:1hug:

hepiniz çok güzelsiniz yine bayanlar a.s.burcuda geri dönmüşş çok şıksın yine cnm botlarına bayıldım zaten

cennnet kokulum senin bi suçun yokki sende insansın uyuya kalmış oalbilirsin kendini suçlama çocuk o daha unutur merak etme sen :1hug:

barbıe saatının resmını cekıp eklermısın bır ara dore rengı olan bende almayı dusunuyorum dore saat ama genelde hıc dore takı kullanmam uyumsuz olurmu aceba

tabiki eklerim tatlım
çekiyim de görr
ben çok severim saati
tek takı olarak saat takarım onuda kokoş seçerim genelde kaydirigubbakcemile3

Barbim bluz hırka uyumun süper olmuş canım,
cennetcim sende çok hoşsun çok yorgun çıkmışsın fotolarda canım :sinifsinif:

barbiveken çok şugar olmuşsun çot pozlar vermeye bende alıştım yavaş yavaş

çotlamayan takılmasın bıraya zaten
hepimiz çotuz, çot kalacaz kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana tatil keyfine diyecek yokmuş ohh ne güzel :asigim:

bu arada eski nikin çok hoştu tatlım niye değiştin???
ayrıca teşekkür ederim a.s.

cennetkokulum cok üzüldüm ama moralini bozma bak bu tedavi edilebilir bişeymiş
buarada cok sıksın ama dünki halini daha cok begendim
yerimseniben

barbie desen sana cok yakısmıs cnm yerimseniben

sorma yaa tatilde habire çotlayıp durdum
eski nikimi bende çok seviyodum ama değişmem gerekti herkes nikimi bilir oldu yakın çevremden özel diye bişeyim kalmamıştı şimdi kimse bilmiyo :jeyyar:

ben koyim dedim resmimi buaralar pek resmm yok yazdan kalmaaa bir günün resmini koyuorum arkadaşlar ısınalım azcııkkk zemuszemus

Eklentiler

• $14062009015.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $28062009183.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…