Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

cennetkokulum gerçekten morelini bozmana hiç gerek yok herkesin basına gelebilecek bir sey buarada dun kı kıyafetlerine bayıldım dogal guzellıgım opuyorumnanaktan
barbie harikasın tatlım

yine hepinizin maşallahı var...
bayılıyorum size...
kilo vermeden foto eklemek istemiyorum ama (
sizin yanınızda geyet şişko ve sıradan olucak ama buyrun bakalım..

bu arada cennetkokolum üzüldüm senin adına canım ama inşallah çabucak unutur meleğin olanları annesi..
korkmuştur tabi ağlaması normal,kıyamam...

Ozlem iyi gozukuyorsun canim, nedemek siradan yahu :)
Makyajin ve kombin hos olmuszemuszemus

Özlemmcim bence gayett fit görünüyorsunn hem incecik dal gibi olacak değilizz yaa :1closedeyes:

Bluzunu ve gözmakyajın çok biğendimmm :lepi:

burcucum çok hoş görünüyosunuz..barbiveken leoparlı üste bayıldım.leptap ben resmini göremiyorum amaaa :1no2:

bu arada cennetkokolum üzüldüm senin adına canım ama inşallah çabucak unutur meleğin olanları annesi..
korkmuştur tabi ağlaması normal,kıyamam...

normal dımı Özlemım yanı dıyorumkı baska cocuk olsa kendı sınıfı oturur beklerdı Simayım cok sarsılmıs cok kusmuş ogretmenıde gıdınce nasıl gıtmıs benı arasaydı dıye ogretmenede ıcerlenıyorum normalde cok ıyı aramız bozulsunda ıstemem ama bır sekılde daha farklı davranması gerektıgını bellı etmelıyım

bu arada cıldıne hastayım hanı flor mor un nosu nu ve ısımını verecektın kız

yenı kot aldım 25 tl ye markasıı yazacam belkı bılen vardır ıhrac fazlası oldugu ıcın uygun ama karar veremedım degıstıre bılırım sızın fıkırlerınız onemlı ıstedıgınız gıbı yorum yapın eger olumsuz cogunluktaysa degıstırırım sızden baska kıme guvenecem a.s

aşkito sen niye eklemiyosun artıkbilmiyorumkismile

kıyamam ben canım yaaa.
neyse bununla geçmiş olsun ,hemencik atlatıcaktır inşallah...
tatlımcım güzel yorumun içinde teşekkürler...
profiline bak vermiştim hayatım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…