Çizmelerin çook güzelmiş :)) tamamını görseydik keşke :)) güle güle giy
Tşk ederimm tatlımm...Görebildin mi canım?
Ayrıcaa jade süpersin kuzum son fotoya bittimm aklinialirimsmile
Ahh canım benimm.Melek yüzlü kızz...Çok teşekkürler canım opuyorumnanaktanjade :asigim: bayılıyorum sana :asigim:
kızın zaten minik mankenim benim hayranıyım kendisinin maşallah kırk bin kere
Sen nesin acabaajadem harikasın taşım benim taşşşşşşımmm
kırk bin kere maşallahhh sana
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbugun herkeste bir siklik ya kot ve kirmizi badiyi cok severim sanada yakismis
Senin kadar olamaz livim çok saol opuyorumnanaktanjade tatlım tarzı çok seviyorum duruşun kıyafetlerin herseyin mukemmel çok kibar her zaman ki gibi
tşk .:1hug:bacak güzeli moon harikasın
barbim yeşiller pek yakışmış bgn bi ayrı güzel olmuşsun
jade boleron çok cici
lapinu kotunun rengi güzelmiş sende çok hoş olmuşun düne göre bgnki pozun daha bi güzel olmuş
jade, çok beğeniyorum seni canım...
Tşk ederimm... opuyorumnanaktanmoonn cok kıskırtıcı bır fızıgın var yavrummm kadın halımızle bayılıyoru erkekler artık nasıl kosuyodur pesınden bılememboshayallersmile
barbıe suoers sın yıne saclarını toplayısını cok sevdım cok dolgun duruyor bıtanem senın en buyuk hazınen sacların bence fızıkte cok guzel ama en cok begendıgım sacların ve narınlıgın
bu arada okula gercıkmemek ıcın bugun nete gırıp resım cekemedım cıkıstada kızımın arkadasının evıne gıttık annesıde benım arkadasım matıları poacaları pastaları goturduk bugun benden iş yok eve gelır gelmezde pıjamalarımı gıydım ıstersen pıjamalarımı ekleyımzemuszemus
lapıına bak resmı karsıdan cekmıssın gayet hos gorunuyosun hıcde asırı kılon yok bıcımlı bır vucut
jade yıne cok hanım hanımcıksın
ponus 2 gun kı kıyafetlerını cok sevdım moru hıc sevmemde kotun cok hos duruyor bu arada
twetty bebegım saclar bayagı akmıs lıla sana yakısmıstır muhakkak ama ben lıla ve moru sevemedım gıttı bana yakısmıyor dıye sanırım antıpatı olustu
Jadee yine süpersinnn kotun duruşu rengi çok güzell sanada çok yakışıyorr :lepi:
Bu arada Allah kızını sizlere bağışlasınn çok tatlı çok güzell
Barbieveken gömleğinin rengi çok güzel bide hırkan çok cici markası ne acaba CADIARZU Saçlarında çok güzel olmuşş opuyorumnanaktan
Ponus mor çok yakışmış 2.resimde çok hoş senide takipteyimm :jeyyar:
Ok canim benimde zamanim olursa eklerim sen ikinci fotoya yorum yapmadin gerci basit giyinmistim
cennetkokulum benı begenmıyor galıba bana hıc yorum yapmıyor :gitme: Çok üzgünüm çoook bu kadar acındırma yeter galıba şakkıdı
xzgı kuzum yorumun sımdı gelıyordıkı kocıs yenı geldı eve bıtanem bayıldım begenmemek nı demek taytı hırka cızme canta hersey super ama resımlerı asagıdan cekme karsıdan cek bıtanem uzaktan cek sonra yakınlastırıp kes boyle asagı dar yukarı genıs duruyor
hadı hadı acıdım demıstımkı kıloluyum dıyosun bak resmı dogru acıdan cekınce ne guzel cıkmıs gayet orantılısın demıstım kızzzzz dovcem sızı ha zatren canım tantunı ıstıyor kızdırmayın benııııcokacimcoook
bugun mantı yedım sarma yedım yaspasta yedım tavuklu patetes yedım salata yedım kazan dıbı yedım bırde utanmadan canım tantunı ıstıyoo
İnan bende sana yorum yapmayı düşünüyordumda ismini yazamam diye arıyodum kii gördümm kaydirigubbakcemile3
Çok tatlı giyiniyosun beğeniyorum senii canım...Senin tarzın bu dur yaniii...fiziğine çok yakışıyor sakın bozma :lepi:
5 yaşında bende 27 yim canımjade senın kız 5 yasındamı sen kac yasındaydın yavrummm sende benım gıbı erken dogurdun sanıyorum:CüvCüv:
canımınıcı tesekkur ederim karsılıklı bırbırımızı begenıyoruz desene kaydirigubbakcemile3 ama ben kızına daha hasta oldum maşallah prensesineşimdi çalışmıyorum ya rahat rahat giyiniyorum sefam olsun sositososito fiziğim buaralar değişti ama ya kortizon iğneleri beni şişirdi nedense ama geçicek inşallah ozaman çotlucam :lepi:
ay pardonya gormemisim tatlim
Eh masalah nasil yedin kiz okadar seyi tantuni ne sormasi ayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?