Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

Cennetkokulum nerdesin laa sen niye koymadin bugun bak seni kiskandim bende kot giydim

cennetkokulum benı begenmıyor galıba bana hıc yorum yapmıyor :gitme: Çok üzgünüm çoook bu kadar acındırma yeter galıba şakkıdı

Ok canim benimde zamanim olursa eklerim sen ikinci fotoya yorum yapmadin gerci basit giyinmistim

Çizmelerin çook güzelmiş :)) tamamını görseydik keşke :)) güle güle giy

Görebildin mi canım?

Ayrıcaa jade süpersin kuzum son fotoya bittimm aklinialirimsmile
Tşk ederimm tatlımm...

jade :asigim: bayılıyorum sana :asigim:
kızın zaten minik mankenim benim hayranıyım kendisinin maşallah kırk bin kere
Ahh canım benimm.Melek yüzlü kızz...Çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan

jadem harikasın taşım benim taşşşşşşımmm
kırk bin kere maşallahhh sana
Sen nesin acabaa
Saoll tatlımm daha eve yeni geldim ancak görebildim...Çok şıksın bugün yaa saçların muhteşem olmuşş...Kibarcıkkk

bugun herkeste bir siklik ya kot ve kirmizi badiyi cok severim sanada yakismis
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sende çok hoşsun yüzün çok tatlı öyle samimi geldiki sanki 40 yıllık dostuma bakar gibi baktım inan

jade tatlım tarzı çok seviyorum duruşun kıyafetlerin herseyin mukemmel çok kibar her zaman ki gibi

Senin kadar olamaz livim çok saol opuyorumnanaktan

tşk .:1hug:

jade, çok beğeniyorum seni canım...

tşk ederimm opuyorumnanaktan

Tşk ederimm... opuyorumnanaktan

Tşk ederimm canım...
HERKESİ çookkk seviyorumm tatlı arkadaşlarım benimm :1hug: opuyorumnanaktan

xzgı kuzum yorumun sımdı gelıyordıkı kocıs yenı geldı eve bıtanem bayıldım begenmemek nı demek taytı hırka cızme canta hersey super ama resımlerı asagıdan cekme karsıdan cek bıtanem uzaktan cek sonra yakınlastırıp kes boyle asagı dar yukarı genıs duruyor

cennetkokulum benı begenmıyor galıba bana hıc yorum yapmıyor :gitme: Çok üzgünüm çoook bu kadar acındırma yeter galıba şakkıdı

İnan bende sana yorum yapmayı düşünüyordumda ismini yazamam diye arıyodum kii gördümm kaydirigubbakcemile3
Çok tatlı giyiniyosun beğeniyorum senii canım...Senin tarzın bu dur yaniii...fiziğine çok yakışıyor sakın bozma :lepi:

hadı hadı acıdım demıstımkı kıloluyum dıyosun bak resmı dogru acıdan cekınce ne guzel cıkmıs gayet orantılısın demıstım kızzzzz dovcem sızı ha zatren canım tantunı ıstıyor kızdırmayın benııııcokacimcoook

bugun mantı yedım sarma yedım yaspasta yedım tavuklu patetes yedım salata yedım kazan dıbı yedım bırde utanmadan canım tantunı ıstıyoo

jade senın kız 5 yasındamı sen kac yasındaydın yavrummm sende benım gıbı erken dogurdun sanıyorum:CüvCüv:

Jade cok tesekurler canim benim sevindim boyle samimi seyler soyleyince

dogru dıyorsun canım bende nıe bole cıkıyor dıyordum gercı bluzum yıne yarasa kol onunda etkısı war dogal guzellıgım bunlar senın ıcın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay pardonya gormemisim tatlim
Eh masalah nasil yedin kiz okadar seyi tantuni ne sormasi ayip

canımınıcı tesekkur ederim karsılıklı bırbırımızı begenıyoruz desene kaydirigubbakcemile3 ama ben kızına daha hasta oldum maşallah prensesine şimdi çalışmıyorum ya rahat rahat giyiniyorum sefam olsun sositososito fiziğim buaralar değişti ama ya kortizon iğneleri beni şişirdi nedense ama geçicek inşallah ozaman çotlucam :lepi:

onunda etkısı vardırda senın cekımler boyle genelde bak sokakta cekılenler normal neyse anacım eklıye eklıye tecrubelenecennnn

xzgi çantanı beğendim kocaman ohhh doldur içine herşeyini renk uyumun çok güzel
mr sönmez gayet şık görünüyosunuz keşkem azıcık çotlasaydınız

Böylede güzelsinde tatlım geçmiş olsun yaa neden vuruluyosun :uhm:

ay pardonya gormemisim tatlim
Eh masalah nasil yedin kiz okadar seyi tantuni ne sormasi ayip

kaydirigubbakcemile3 tantunıyı bılmıyosun hııı dogru cogu kısı bılmeye bılır mersının guzelmı guzel bır yemegıdır adananın nasıl adana kebapsa tantunıde mersıne hastır sutlu ekmege veya lavaş ekmege yspılır mını mını kuşbası etler sacda kavrulur ıcıne dosenır bol maydonuz domates pulbıber ve sogan eslıgınde goturulur

şu anda kapı çaldı ve sparısım geldı kızlar aşagıdakılerı goturecem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…