Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

demothy her zaman ki gibi çok şıksın seni çok beğeniyorum opuyorumnanaktan
bende bugün böyleydim zemuszemus

Bugünüsü her açıdan demothy Şeniz,annişkomun isteği üzerine yeni ördüğü beremle de foto ekledim sempatiksalakcinni​

,
,

cnm yıne hos cıkmısın tututut:):):)cızmelerıne bayıldım ay bende uzun cızme hastasıyım sanırım:)ama topuklusundan :)

ben de bugün böyleydim. evden çıkmadan çektim :1ninca:

Bugünüsü her açıdan demothy Şeniz,annişkomun isteği üzerine yeni ördüğü beremle de foto ekledim sempatiksalakcinni​

,
,

joey yeleğin çok güzel canım.Çok değişikmiş:lepi: Çantan da çok hoş.Beğendim:lepi:
demothy sen yine çok şıksın tatlım

Hiç yakıştıramadım kızlar.AAA çok ayıp valla ,insan ütülemez mi hiç giydiği kıyafeti..-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
Kıyafeti ütülü olanlara maşallah diyorum.kaydirigubbakcemile3

betty 42 çok şık giyiniyosun pantolonunu çok beğendim
maix tatilin keyfini çıkar
sersa çok şık olmuşun
joeyçantan çok güzel
demoty yine çok şeker görünüyon anneciğinin bereside çok hoş olmuş saç renginde çok yakışmış

sağol canım ama döndümbilmiyorumkismile

kızlar topık tasındıgından berrı bır durgunluk var ya dıger kızlarımızı goremıyorum aşkıto ılarzu emdev belınay nerdesınız annem ya bilmiyorumkismile

joey.... opuyorumnanaktan
demothy.... opuyorumnanaktan

süpersiniz kızlar :lepi:

joey yeleğin çok güzel canım.Çok değişikmiş:lepi: Çantan da çok hoş.Beğendim:lepi:
demothy sen yine çok şıksın tatlım

teşekkürler kızlarr olumunekankayizsmile

cennet kokulummm çok tatlısın kız opuyorumnanaktan hastayım pozlarınakaydirigubbakcemile3

günaydın güzeller cumartesi ve bugün giydiklerimi koyuyorum bayanssulusmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…