Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

çok sağol bitanemopuyorumnanaktan ben çok beğendim yeni saçını canım eminimki yüzünede çok yakışmıştır

yol yorgunuyum dünden, o yüzden bugün pek iç açıcı değilim ama yinede resim koyiyim dedim kuşlar

iç açıcı olmayan halin bu mu canım güldürme allasenkaydirigubbakcemile3 barbilik fışkırıyo her yanından sende pembe rengi çok sevenlerdensin sanırım zemuszemus

iç açıcı olmayan halin bu mu canım güldürme allasenkaydirigubbakcemile3 barbilik fışkırıyo her yanından sende pembe rengi çok sevenlerdensin sanırım zemuszemus

ben kendimi bugün pek bir tipsiz hissediorum canım ya
yol yorgunluğu ve uykusuzluktanda olabilir belki

tşk ederim tatlım, evet pembeyi çok severim ben aklinialirimsmile

öncelikle çok tenk yu kuşum:)
ama endam mendam bende bulunmaz kız
ufak tefek bişeyim baksana sempatiksalakcinni

o endam size ait efenim
hırkan mırkan saçın fularun herşeyin on numara alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canımm senin boyun posun fotolarda bayağı barbi gibi uzun boylu çıkıyorsun ondan ben sana uzun ince sülün dedim ya bebek suratlım yoksam sen minyon musun sevgülüm?

canımm senin boyun posun fotolarda bayağı barbi gibi uzun boylu çıkıyorsun ondan ben sana uzun ince sülün dedim ya bebek suratlım yoksam sen minyon musun sevgülüm?

yok canım oyle tıfıl değilim ama selvi gibide değilim yani
klasik türk kadını ebatlarındyım 1,64 falan :)

aynıymış şekerparem boylarımız:))) orta sülünüz yani:))

cennet kokulum pantolonun ve hırkan çok güzel gayette zarif duruyosun
jasmin hayırlı olsun çok şık olmuşun
twety abboooo sarı saçlar gitmiş önce tanıyamadım ama pek yakışmış pantolonunda çok güzel olmuş
barbiveken saatini çok beğendim tam iş kadını gibi giyinmişin
ilarzum hırkanı ucuza almışın ben tiffaniden 30 liraya aldıydım aynından sanada çok yakışmış

çok sağol bitanemopuyorumnanaktan ben çok beğendim yeni saçını canım eminimki yüzünede çok yakışmıştır

ay sağolun kızlar çok sevindim ya beğenmenize :kedi::dance:

twetty ne olmus saclarına kız sessız sedasız boyamıssın zemuszemussendemı koyuya dondun

ilarzu hayır zayıflamadım 1 ay once 54 tum sımdık 57 alıyorum yanı bu salas halın cok seker bal dıllım

susu vallaha poz verme ozurluyumdur arada oluyor boyle pozlaropuyorumnanaktan

laptap
,fıstık sagol

barbie senı nasıl atlamıssım bu sefer cok hanım hanımcık olmussun tam ıs kadını gıbı sana her tarz yakısıyor bence ıyı tasıyosun kıyafetlerı

cennetkokulum umarım sorununuz hallolur kazak pantln en sevdiğim şekildir çok da yakışmış
bu da ben arkdşn sözünde

cicikız ınsallah canım sagol sende cok cıcısın hakketen bu elbıseden cok ıstedım ama almadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…