Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

jasmin çok güzelolmuşsun tatlım
Allah tamamına erdirsin bu arada! Mutluluklar
ben özelllikle pabuçlarına bayıldım
çok severim gri ayakkabıyı opuyorumnanaktan

kızlar hepiniz çok tatlısın,çok şıksınızbayanssulusmileopuyorumnanaktan
aynı zamanda baya incesiniz:1ninca:
kk da diyet bölümünden başka biyere bakmadığımdan burayı yeni gördümkaydirigubbakcemile3
ben 78 kiloluk bi bayan olarak sizlere bakıp motive oluyoruuummm,bi an önce incelmem lazım...
kendi resmimi koymadan size baksam ve yorum yapsam bana kızmazsınız dimiyerimseniben
kilolarımı verdikten sonra bende resimlerimle katılırım aranızaaaaopuyorumnanaktan

kızlaarr iyi öğlenler çok şıksınız şekerler

twetty bebeğim saçları mı boyattın pek yakuşmuş üzüm gözlümm maaşallahhh

cennetim kokulum bu kıyafet seni çok zayıf göstermiş artık zayıfladın da mı böyle duruyor onu da bilemem ama çok hoşsun dadlumm

bu da naçizane bugünkü ben:))

jasmin çok tatlı olmuşsun şekerparem ben de pabuçlarına ve elbisenin kumaşına desenine bayıldım canısım

en yakın zamanda kavuşmanız dileği ile canım

ay demoty yine bitirdin beni şikerimm yaaa maşallahhh bebek gibi hatun buna derler bidenem

jasmin çok tatlı olmuşsun şekerparem ben de pabuçlarına ve elbisenin kumaşına desenine bayıldım canısım

en yakın zamanda kavuşmanız dileği ile canım

canımmmm çok tşkleropuyorumnanaktan
sende her zaman ki gibi çok güzelsin :1hug:

ilarzum sülünüm çook şekersin

emme hırkanın içine lacifertmi giydin bakiyim sen
resimdenmi öyle çıkmış yoksa???

bidenem endamını sevdiğim senin her halin güzel bidenem maşallah pembişler çok yakuşmuşş ayakkabılar göze çarpıyor süper duruyr

sorunu da cevaplamaya çalışayım giydiğim badinin rengini ben çözemedim canparem koyu mor ile lacivert karışımı lacivert gözüyle bakarsan lacivert mor gözüyle bakarsan mor gözüküyor buyüzden makina da şaşırdı sevgilisim arada bi renk işte

hırkamı 12 tl ye aldım collezione den çok ucuz geldi atladım))olumunekankayizsmile

canım allah tamamına erdirsin çok güzel olmuşsun evet değiştirdim canım sıkıldım artık sarıdan koyu renk yaptım ben çok beğendim yavaş yapaş alışmya çalışıyorum işte opuyorumnanaktan
tiviti saçların süper olmuş biliyomusunnnnn opuyorumnanaktan
sahi mi kız teşekkürler..:CüvCüv:
yüksek belli kotun harika ve saçların da süper olmuş :lepi:
teşekkür ederim joeycim beğenmene sevindim

teşekkürler bebeciğim beğenmene sevindim Şeniz

barbişkom çok resmisin bugün ..:) üstündeki pembenin tonu çok gğzel yakıştırmışsın yine Şeniz

öncelikle çok tenk yu kuşum:)
ama endam mendam bende bulunmaz kız
ufak tefek bişeyim baksana sempatiksalakcinni

o endam size ait efenim
hırkan mırkan saçın fularun herşeyin on numara alkisalkisalkis alkisalkisalkis

barbişkom çok resmisin bugün ..:) üstündeki pembenin tonu çok gğzel yakıştırmışsın yine Şeniz

sizde haftasonu gezmelerinde falan pek bir hoş olmuşsunuz hanfendüüüüü

ayrıca valla billa saçların çok çok güzel olmuşş tivitim pek bi beğendimm

ben resmiyim bugün evet, aslında hep öyle olmam gerekiyoda beniö pıtırcıklığım yüzünden sporda takılıyorum işyerinde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…