jasmin çok güzelolmuşsun tatlım
Allah tamamına erdirsin bu arada! Mutluluklar
ben özelllikle pabuçlarına bayıldım
çok severim gri ayakkabıyı opuyorumnanaktan
günaydın güzeller cumartesi ve bugün giydiklerimi koyuyorum bayanssulusmile
jasmin çok tatlı olmuşsun şekerparem ben de pabuçlarına ve elbisenin kumaşına desenine bayıldım canısım
en yakın zamanda kavuşmanız dileği ile canım
ilarzum sülünüm çook şekersin
emme hırkanın içine lacifertmi giydin bakiyim sen
resimdenmi öyle çıkmış yoksa???
canım allah tamamına erdirsin çok güzel olmuşsun evet değiştirdim canım sıkıldım artık sarıdan koyu renk yaptım ben çok beğendim yavaş yapaş alışmya çalışıyorum işte opuyorumnanaktanherkes yine fıstık gibizemuszemus hafta sonu sözümden bi resim :CüvCüv:
[URL=http://img682.imageshack.us/i/yasov.jpg/][/URL]
bu arada twetty saçlarını değişmişsin seeennnn çok şaşırdım:1shok:
sahi mi kız teşekkürler..:CüvCüv:tiviti saçların süper olmuş biliyomusunnnnn opuyorumnanaktan
teşekkür ederim joeycim beğenmene sevindimyüksek belli kotun harika ve saçların da süper olmuş :lepi:
bidenem endamını sevdiğim senin her halin güzel bidenem maşallah pembişler çok yakuşmuşş ayakkabılar göze çarpıyor süper duruyr
sorunu da cevaplamaya çalışayım giydiğim badinin rengini ben çözemedim canparem koyu mor ile lacivert karışımı lacivert gözüyle bakarsan lacivert mor gözüyle bakarsan mor gözüküyor buyüzden makina da şaşırdı sevgilisim arada bi renk işte
hırkamı 12 tl ye aldım collezione den çok ucuz geldi atladım))olumunekankayizsmile
barbiii o saaten bende aldım haftasonu...
güle gülekullan
barbişkom çok resmisin bugün ..:) üstündeki pembenin tonu çok gğzel yakıştırmışsın yineŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?