kızlarr bu markayı cok beyenıyorum tarzını bershka pual and bear
ama bısı sorcam bı kac arkdala artık okadar ıddalastık kı stradivarıus okunusu nasıl acaba yazarmıısnızz...
barbi hırkan çok güzelllll
tiwiti beyazlar açmış her gün giy kaydirigubbakcemile3
söledim mi bilmiyorum ama saçlarının bu hali eskisinden bin kat daha güzel
çok yakışmış tatlım
pınaripkeçi herkes manken gibi olcak değil ya gayet şirin bi bayansın ama nacizane şu saçlarını biraz hareketlendirsen şekil versen yüzüne çok güzel gidicek.
barbi hırkan çok güzelllll
tiwiti beyazlar açmış her gün giy kaydirigubbakcemile3
söledim mi bilmiyorum ama saçlarının bu hali eskisinden bin kat daha güzel
çok yakışmış tatlım
pınaripkeçi herkes manken gibi olcak değil ya gayet şirin bi bayansın ama nacizane şu saçlarını biraz hareketlendirsen şekil versen yüzüne çok güzel gidicek.
ayy tatlımm teşekkür ederimmmm :asigim: opuyorumnanaktan
pınaripekçi çok tatlısın şekerim
barbieveken yine çok şıksın bu çizmeler daha güzel olmuş pantolonla dünkülere göre
hırkan çok güzel
chiglet
tek kelimeyle çok güzel olmuşsun. Çizmelerin yine harika..
bu işte çok başarılısın tebrik ederim..
Hülya BarbieveKen çok beğeniyorum giyim tarzını..Bugün de çok hoşsun yine..
Kızlar tek tek alıntı yapamadım ama çok tatlısınız
pinaripekci
teşekkürler ediorm bitnm..dünden beri resim ekliorm ama hep bir tereddütle komikmi oluyorm acaba diye..ama içimden geldi işte..çok teşekkürler ediorm güzel yüreğinle yaptığın güzel ötesi yorumların için bitnm..sen çok daha güzelsin inan..
tembeltospa barbi hırkan çok güzelllll
çok haklısn cnm..bnm kaygım fiziki olarak değildi zaten..yaşıma yakışırmı diye tereddütte kalmıştm..ama sağolun hepiniz kucakladınız..dışarıda hissetmedim kendimi..benim saçlarım simsiyah ve dümdüz..bunda kalıcı bir değişiklik yapamıyorum bitnm ama kesim olarak bende istiyorum farklılaştırmayı biraz..nasıl bir kesim tavsiye edersin..vaktin varsa biraz açıklarsan sevinirm tatlıcım..
cnm cızmlerın harıka olmus nerden aldın solermısn.ay saçlarında kısalmısmı yoksa ben bayadır uğramadım ıcınmı yanıldım tatlım
barbiecim çok şıksın bugün beğendim seni a.s.
yanlız fotoğrafı işyerinin wc sindemi çektirdin kız sen
başka yer bulamadın mı =)))
barbiciim çok hoşsun yine cnm
düz olsun arada maşayla kıvırcık yap
sonra kesimin katlı olsun bence yani.
ah ah bende dümdüz saç isterdim ama benimkiler dalgalı :gitme:
ne var yaşında yahu kaçsın ki?
canım çok şık olmuşsun heleki yeleğe bayıldımm opuyorumnanaktan eee fizik yerinde endam yerinde olunca ne giysen yakışıyo tatlımmmŞeniz
30 um ben tosbikm..koskoca 30:))
saçlarım aslında düz ve siyah değildi benm..biz 2 yıl ırak ta yaşadık eşimden dolayı..ve orada saçları dümdüz ve simsiyah yapan bir madde keşfettim ben..5 yıldır saçlarım dümdüz ve simsiyah..zaten siyahı da düzü de severim ama tek kötü tarafı hiçbir kimyasal işlem uygulanamıyor üstüne..ne renk değiştirebiliyorsun ne de dalgalandırabiliyorsun..işte böyle..ama birkaç kesim baktım netten..olmazsa onu yapayım diyorum..bak şöyle mesela yakışırmı?
niye kızayım tatlım ya çok teşekkürlerr...opuyorumnanaktantwetty saçını boyamışsın..
Bence sarıdan daha güzel olmuş:kedi:
Kızma olur mu?eyvahedigeldismile
30 um ben tosbikm..koskoca 30:))
saçlarım aslında düz ve siyah değildi benm..biz 2 yıl ırak ta yaşadık eşimden dolayı..ve orada saçları dümdüz ve simsiyah yapan bir madde keşfettim ben..5 yıldır saçlarım dümdüz ve simsiyah..zaten siyahı da düzü de severim ama tek kötü tarafı hiçbir kimyasal işlem uygulanamıyor üstüne..ne renk değiştirebiliyorsun ne de dalgalandırabiliyorsun..işte böyle..ama birkaç kesim baktım netten..olmazsa onu yapayım diyorum..bak şöyle mesela yakışırmı?
bende koskocaman 30'um opuyorumnanaktan
ne var yahu yaşımızda daha gencecikiz.
fotoğraf makinem yok olsa eklicem bende önceden ekliyodum.
güzel bi kesim bence.
ben uzatmaya çalışıyorum saçlarımı
burda görünce özendim barbinin eski saçları kadar uzatcam
hala kısalar :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?