Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

Kıyafetin fiziğin her ikisi de birbirinden güzeller opuyorumnanaktan

barbie giyim tarzımız çok benziyor özellikle hırka modellerim genelde böyledir...eşimin özel isteğiyle popo kapatan uzun hırkalar tercihimkaydirigubbakcemile3

buyrunbenim bende severim popo kapatan hırkaları :)
eşim hiçkarışmaz kıyafetlerime hatta bazen ben çekinirim eteğim kısa mı oldu falan diye o saçmalama ben varım yanında der :)

sersa sanada tşkler canım

demothy çok tatlı görünüyorsun canım kıyafetin süper :lepi:
yanlız alınmazsan şey dicem çizmelerin hiç olmamış o takıma :1no2:

Barbie sanırım demoty gunluk hayatta tarz olarak spor gıyınıyor ve cıddı kıyafetlere adepte olamamsı ondan olabılır cızmedekı detay tarzı bencede olmamıs demoty şık bır ayakkabı daha hoş olurdu tatlım bu arada saclarının numarasını hala ogrenemedımopuyorumnanaktan

valla kizLaaar süpersinizz hepinizz.. bugün kesfettim bu topicigiii :)

yarindan itibaren bendee basliyoooRummm resim eklemeyeeee

aranizaa benide ali verirsiniz demi gariiii :)

coook sevindirik olacagim vallaaa

demothy klasik tarz da çok yakışıyyo sana güzelim,bıkma! Çok şık olmuşsun.Ben çizmeleri yakıştırdım kıyafetinin altına.

demothy tatlım çok beğendim ne güzel kıyafetin varmış öyle a.s
nerden kaça aldığını öğrenebilirmiyim :asigim:

Günaydın Demoty çok tatlısın yine Kıyafetin çok yakışmış:lepi:

Kızlar çok tatlısınız ya maşallah opuyorumnanaktan ayrıca çok da iddalı yerimseniben Bu da ben alkisalkisalkis hepinisi yiyorum cokacimcoook​

,
,

demothy seni kime bensettim biliyomusun son pozunda birde profilindeki resimde :)
ezelde bahar karakterini oynayan kız varya ona :asigim:
çok cüselsin yine opuyorumnanaktan

dünkü yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim bitaneciklerm..akşam iş çıkışı kuaförüme gittim saçlarıma kat verdik hoş olmuşmu??ayrıca güzel yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkürler ediyorum..kocaman öpüyorum..opuyorumnanaktan

aa bak saçlarının önleri ne güzel olmuş canım :lepi:
kırmızıda yakışmış bu arada vereliniortak

düzleştirici linki yazılmışken bende söyleyeyim , 5 senelik emektar braun saç düzleştiricim bozulmuştu , 1 ay önce remington marka düzleştici aldım olağanüstü bişey çok memnunum fönden hiçbir farkı yok, ıslak kuru ayarı var isterseniz ıslakkende kullanabiliyorsunuz..:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…