30 um ben tosbikm..koskoca 30:))
saçlarım aslında düz ve siyah değildi benm..biz 2 yıl ırak ta yaşadık eşimden dolayı..ve orada saçları dümdüz ve simsiyah yapan bir madde keşfettim ben..5 yıldır saçlarım dümdüz ve simsiyah..zaten siyahı da düzü de severim ama tek kötü tarafı hiçbir kimyasal işlem uygulanamıyor üstüne..ne renk değiştirebiliyorsun ne de dalgalandırabiliyorsun..işte böyle..ama birkaç kesim baktım netten..olmazsa onu yapayım diyorum..bak şöyle mesela yakışırmı?
Çok şekersin cnm ne giysen yakışıyor sana zemuszemus
son sayfada barbi ve asliyi gördüm.. cok güzel giyinmissiniz kizlarr
bende koskoca 30 um
aman hiç düşünmüyorum bile ben kendimi hala 20 yaşında hissediyorumbayanssulusmile, ruhum gnçkaydirigubbakcemile2
ayrıca gösterdiğin kesin gayet güzel bence
son sayfada barbi ve asliyi gördüm.. cok güzel giyinmissiniz kizlarr
GriPin
yine yorum yapmadan duramıcam.Barbie çok şıksın yaa,valla sen bu işi iyi biliyosun.Hergün şık olmazki insan yaa,hiç rüküş göremicez seni kombinlerin süper,pozlarında ayrıca güzel.Tarzına bayılıyom tatlım yaa.Öpüyorum
30 um ben tosbikm..koskoca 30:))
saçlarım aslında düz ve siyah değildi benm..biz 2 yıl ırak ta yaşadık eşimden dolayı..ve orada saçları dümdüz ve simsiyah yapan bir madde keşfettim ben..5 yıldır saçlarım dümdüz ve simsiyah..zaten siyahı da düzü de severim ama tek kötü tarafı hiçbir kimyasal işlem uygulanamıyor üstüne..ne renk değiştirebiliyorsun ne de dalgalandırabiliyorsun..işte böyle..ama birkaç kesim baktım netten..olmazsa onu yapayım diyorum..bak şöyle mesela yakışırmı?
pınaripek o maddede neymıs sacları dumuduz yapan bahsedermısın bu arada renk sana yakısmıs
demothy süpersin alkisalkisalkis
demothy nazar değcek cnm maşallah tututuut
masallah demothykiyafetine bayildimmm sanada bayildimmmmopuyorumnanaktan
demoty fiziğin,tarzın,kıyafetleri taşıyışın kesinlikle 10 numara...
demothy çok güzel olmuşsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?