Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

bende koskoca 30 um
aman hiç düşünmüyorum bile ben kendimi hala 20 yaşında hissediyorumbayanssulusmile, ruhum gnçkaydirigubbakcemile2
ayrıca gösterdiğin kesin gayet güzel bence

ay buda bugünkü ben ayolllllll aklinialirimsmile

yine yorum yapmadan duramıcam.Barbie çok şıksın yaa,valla sen bu işi iyi biliyosun.Hergün şık olmazki insan yaa,hiç rüküş göremicez seni olumunekankayizsmile kombinlerin süper,pozlarında ayrıca güzel.Tarzına bayılıyom tatlım yaa.Öpüyorumopuyorumnanaktan:lepi:

son sayfada barbi ve asliyi gördüm.. cok güzel giyinmissiniz kizlarr

aşkitom sağol tatlımda sen nerelerdesin yaw göremiyorum seni buralarda artık bekliyoruz...

gripin valla şımarttın beni şimdik
hakikaten çok sevindirik oldum tatlım ne güzel sözler bunlar böyle
eminim sende çok hoşsun , bu sözlerin sahibini bende merak ediyorum
sende bir resim koyda seninde endamını göreleim şeker opuyorumnanaktan

barbie giyim tarzımız çok benziyor özellikle hırka modellerim genelde böyledir...eşimin özel isteğiyle popo kapatan uzun hırkalar tercihimkaydirigubbakcemile3

bugünkü bayanlar;
pınaripekçi,twetty,barbii hepiniz çok şıksınız opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım bencede hos bır bayansın ama pozun bozmuş bırazdaha dık durmalısın bu sacda yuzune cok gıder hep benım kullandıgım model yuzu yuvarlak olanlar ıcın ıdeal modelınde yuuz yuvarlak farkındaysan benımde oyle bence boyle kestır

Kızlar çok tatlısınız ya maşallah opuyorumnanaktan ayrıca çok da iddalı yerimseniben Bu da ben alkisalkisalkis hepinisi yiyorum cokacimcoook​

,
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…