teşekkür ederim kızlar yorumlar için bende twetty84 arkadaşımızın giyiklerini bende beğendim ama sanki
o desenli eteğin üstüne sade beyaz bir gömlek giyseydin daha güzel olabilirdi canım... yerimseniben
bugünkü bennnn:)))
2 gündür bakamammıştım ama yine herkesler yakıp kavurmuş ortalığı bayanssulusmilehepiniz ayrı bi şıksınız valla..hepinize kocaman maşallah kızlar ...
pınar cım saçların çok güzel olmuş...zemuszemus cnm çok yakışmış kesimi sana.....
:
günaydın kızçeler bugün bende böyleyimmm bayanssulusmile
ay ablacim bu ne $IkLIk böyleeee opuyorumnanaktan
elbisene bayildimmmm :dance: sanada coook yakismisss masallaahh
pınaripekci
çok güzel olmuşsun canım
elbisen çok yakışmış
secl ten renginle çok uyumlu bir gömlek seçmişsin canım çok beğendim aklinialirimsmile
bugünkü bennnn:)))
soldan sağa epru79 - cerennn - chiglet (ben)
dün fabrikanın arka bahçesinde öğle tatilinde çekildik
ceren arkadaş makyajsız çıkmam deyip yüzünü karaladı.
Belki sabah sabah hamile göbeği görmek isten olur diye araya gireyim dedim.sempatiksalakcinniİyi yapmış mıyım?sempatiksalakcinni
pinarim datlu bacum bu ne guzellik nanopuyorumnanaktanasik oldum elbisene supersin Allama hey yavrim beaklinialirimsmile
Belki sabah sabah hamile göbeği görmek isten olur diye araya gireyim dedim.sempatiksalakcinniİyi yapmış mıyım?sempatiksalakcinni
Düş, fiziğin ve elbisen süper olumş , tebrik ederim.:lepi:
Secl saçlarının rengine bayılıyorum geçen sene benimkilerde öyleydi ama bir anda kıyıverdimsempatiksalakcinni
Twety canım eteğin elbisemi, üstüne transparan gömlekmi giydin anlayamadım canım, ama ikisi ayrı ayrı çok güzel olacağına eminim.
Pınarcım süpperrrr olmuşsun tatlışım elbisen çok yakışmışkaydirigubbakcemile5
İldem çok şık olmuşsun canımcım
Belki sabah sabah hamile göbeği görmek isten olur diye araya gireyim dedim.sempatiksalakcinniıyi yapmış mıyım?sempatiksalakcinni
Düş, fiziğin ve elbisen süper olumş , tebrik ederim.:lepi:
Secl saçlarının rengine bayılıyorum geçen sene benimkilerde öyleydi ama bir anda kıyıverdimsempatiksalakcinni
Twety canım eteğin elbisemi, üstüne transparan gömlekmi giydin anlayamadım canım, ama ikisi ayrı ayrı çok güzel olacağına eminim.
Pınarcım süpperrrr olmuşsun tatlışım elbisen çok yakışmışkaydirigubbakcemile5
ıldem çok şık olmuşsun canımcım
secl ten renginle çok uyumlu bir gömlek seçmişsin canım çok beğendim aklinialirimsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok şıksın bitnmmharika görünüyorsun..
datlımsınnnnn..cansınnn..pek çok tişkürler ediorm balım..opuyorumnanaktan
çok teşekkürler bitnm..bu elbiseyi oldukça tereddüt ederek..hatta satıcının zorlamasıyla aldım..ama iyiki almışım..cidden seviyorum bu elbiseyle kendimi..opuyorumnanaktan
pınarcım burası kar, kış, soğuk felaket
evet denize hasretiz filmlerde deniz kenarına banka oturularya ohhh bide ona çok imreniriz bizde yazdan yaza 1 hafta deniz görürüz o kadar..
deniz_gunes masallah cok yakismis hamilelik size allah tamamina erdirsin rabbim olmayanlarada nasip etsin.
ayyyy canımmmm benimmm ne güzel maşallah darısı tüm isteyenlerin başına
allah analı bablı büyütsün kuzum olumunekankayizsmilea.s.
opuyorumnanaktan
saol canım benim o senin güzelliğin valla bende bi çok renge boyattım ama
yine sarıya geri döndüm bundan da vazgeçmeyi düşünmüyorumm :dance:
pınarcıım sağol kuzum sende çok şık duruyorsun elbise çok yakışmış ama yanlış anlama noolur bitanem biraz kilo versen harika bi hatun olursun valla yerimseniben yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?