Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

teşekkür ederim kızlar yorumlar için bende twetty84 arkadaşımızın giyiklerini bende beğendim ama sanki
o desenli eteğin üstüne sade beyaz bir gömlek giyseydin daha güzel olabilirdi canım... yerimseniben

secl ten renginle çok uyumlu bir gömlek seçmişsin canım çok beğendim aklinialirimsmile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kızçeler bugün bende böyleyimmm bayanssulusmile

çok şıksın bitnmmharika görünüyorsun..

ay ablacim bu ne $IkLIk böyleeee opuyorumnanaktan

elbisene bayildimmmm :dance: sanada coook yakismisss masallaahh

datlımsınnnnn..cansınnn..pek çok tişkürler ediorm balım..opuyorumnanaktan

pınaripekci
çok güzel olmuşsun canım
elbisen çok yakışmış

çok teşekkürler bitnm..bu elbiseyi oldukça tereddüt ederek..hatta satıcının zorlamasıyla aldım..ama iyiki almışım..cidden seviyorum bu elbiseyle kendimi..opuyorumnanaktan

secl ten renginle çok uyumlu bir gömlek seçmişsin canım çok beğendim aklinialirimsmile

twettym sen dün yorucu bir gün atlattın yorgunluğun çok normal tatlm..nasıl geçti sınavın..sonuç olumlumu??

Budaa Bugünküü Ben,,,, teLasLa giyindim vallahaa özen göstermedim belli olcak ...

çok hoş ildemim ama bence yeleği önü açık olarak kullansan daha şık durabilir..opuyorumnanaktan

soldan sağa epru79 - cerennn - chiglet (ben)
dün fabrikanın arka bahçesinde öğle tatilinde çekildik
ceren arkadaş makyajsız çıkmam deyip yüzünü karaladı.

Son düzenleme:
Belki sabah sabah hamile göbeği görmek isten olur diye araya gireyim dedim.sempatiksalakcinniİyi yapmış mıyım?sempatiksalakcinni

Düş, fiziğin ve elbisen süper olumş , tebrik ederim.:lepi:

Secl saçlarının rengine bayılıyorum geçen sene benimkilerde öyleydi ama bir anda kıyıverdimsempatiksalakcinni

Twety canım eteğin elbisemi, üstüne transparan gömlekmi giydin anlayamadım canım, ama ikisi ayrı ayrı çok güzel olacağına eminim.

Pınarcım süpperrrr olmuşsun tatlışım elbisen çok yakışmışkaydirigubbakcemile5

İldem çok şık olmuşsun canımcım

şimdi gördüm chigletm..çok güsel yaffff.izmirin tek kötü tarafı hiç kar olmaması..bu arada kayserili bir arkadaşımı misafir etmiştim üniversitedeyken..sahilde gezerken dedi ki bana bu büyük bir haksızlık..ben bu yaşıma kadar deniz görmemiştim..insanın bundan mahrum olması gerçekten haksızlık demişti..cnm bnm..güzel kardeşim..bak onu hatırlattın şimdi bana sen..insan birşeye sahipse birşeyden mahrum oluyor hep değilmi??buna da şükür..hepiniz çok şekersiniz tatlıcıklar..opuyorumnanaktan

gözüküyor şekercim bayağı uğraştım ama becerdim

deniz güneş sen hamiş misin valla ben hamile değilim o kaaa göbeğim var çok cicisin

pinarim datlu bacum bu ne guzellik nanopuyorumnanaktanasik oldum elbisene supersin Allama hey yavrim beaklinialirimsmile

:kedi: :kedi:
teşekkürler ediorm tatlm..o senin güzel bakan gözünün eseri..opuyorumnanaktan

Belki sabah sabah hamile göbeği görmek isten olur diye araya gireyim dedim.sempatiksalakcinniİyi yapmış mıyım?sempatiksalakcinni

kurban olurum onu verene ben..annesi çok şekersiniz..rabbimden diliorm bir üstte mesj yazdığım kuzucuğumu da pek yakında böyle görmeyi inşallah..

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

pınarcım burası kar, kış, soğuk felaket
evet denize hasretiz filmlerde deniz kenarına banka oturularya ohhh bide ona çok imreniriz bizde yazdan yaza 1 hafta deniz görürüz o kadar..

deniz_gunes masallah cok yakismis hamilelik size allah tamamina erdirsin rabbim olmayanlarada nasip etsin.

Belki sabah sabah hamile göbeği görmek isten olur diye araya gireyim dedim.sempatiksalakcinniıyi yapmış mıyım?sempatiksalakcinni

ayyyy canımmmm benimmm ne güzel maşallah darısı tüm isteyenlerin başına
allah analı bablı büyütsün kuzum olumunekankayizsmilea.s.

saol canım benim o senin güzelliğin valla bende bi çok renge boyattım ama
yine sarıya geri döndüm bundan da vazgeçmeyi düşünmüyorumm :dance:

pınarcıım sağol kuzum sende çok şık duruyorsun elbise çok yakışmış ama yanlış anlama noolur bitanem biraz kilo versen harika bi hatun olursun valla yerimseniben yerimseniben

Son düzenleme:
pınarcım burası kar, kış, soğuk felaket
evet denize hasretiz filmlerde deniz kenarına banka oturularya ohhh bide ona çok imreniriz bizde yazdan yaza 1 hafta deniz görürüz o kadar..

beklerm izmire yolun düşerse chigletm..bol bol deniz görürsün bizim evden..opuyorumnanaktan

deniz_gunes masallah cok yakismis hamilelik size allah tamamina erdirsin rabbim olmayanlarada nasip etsin.

:CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:

yanlış anlamam canısımmmm..ama bundan 4 ay önce 127ydim bugün 104üm..sen bendeki azme bi bakkaydirigubbakcemile3

inşallah hayırlısıyla bir 25 daha verirsem değmeyin keyfime o zaman..olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…