vereliniortakolumunekankayizsmilekızz iice biçime girmiş senin vucütt o velette çok tatlı allah nazarlardan saklasınuyumlu olmuş ve yakışmış üstündekilerr.sana şakaları çok yakıştırıyorum ben kendim kullanamam hiç sıkıntı basar bana:1ninca:beni oğluna alsanaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3bayanssulusmilesarışın erkekler tipim değildir ama seninki çok tatlıı bakkŞeniz
2 gündür bakamammıştım ama yine herkesler yakıp kavurmuş ortalığı bayanssulusmilehepiniz ayrı bi şıksınız valla..hepinize kocaman maşallah kızlar ...
(...)
aşkito senin evinede hasta olmuştum ben gördüğümdeakannehir ev dekoru böyleyse kendi nekadar süslü diye düşünmüştümkaydirigubbakcemile3 yanılmamışım hem çok hoş hem çok zevklisin cnm oğluşununda maşallah ı var....
demothy elbısen süperrrrrrrrrrr ve çok yakışmışşşşopuyorumnanaktan
demotyh cnm elbiseni nerden aldın die sormuştum ama
Maltepe SeLen'den almıştım canım ama taaa geçen sene ,görmemişim kusura bakma :gitme:
illede sen senn sennn :dance:
Bende kırmızıyı çok severim lacrimacım güzel bi renk gerçi sadece ojede kullanırdım ama değişiklik olsun dedim :) Buarada teşekkür ederim :kedi:wuhuuu düşş zaten kırmızı hastasıyımdır elbisene bayıldıımm süper olmuşsuunn
düş ve demetcim çok şıksınız
bir düş mü gördüm ne
çokk güzel olmuşsun
maşallah
Çok güzelsinnnn
düs cok gusel olmussun canım cok begendim ustundekini nerden aldın
füüüytttt füüüyytttt (ISLIIIK ISLIIIIK)
dü$ yawrum kirmizilar yaki$mi$$$zemuszemus cok guzel olmu$sunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?