Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

düşşşşşş gunun şıkı secıyorum senı kendı adıma bebegım o ne fızık oyle fızık yetmez tabı bence fızıgı guzel bır suru kız var ama durusun olduruyor benı tatlım nıcınıde lap dıye oturtmussun kendıne düş gibi vallaha
elbisende cok hoş

bu arada ahhh ah bende sızın gıbı bole mını gıyebılsem ne olur yas kemale ermedenÇok üzgünüm çoook

dü$$$ seni alan yasadiiii alkisalkisalkis
Aşkitom alan da kıymet bilmez ki:)
Düş çıtı pıtı hanım hanımcık duruyosn çok hoş olmuşun
Sağol karabibercimopuyorumnanaktan
Off düşe bak yaa :) Düş yani resmen :))
:kedipuyorumnanaktan
Canım çok sağol valla utandırdın beni :kedipuyorumnanaktan

düş süpersin canım maşallah sabah sabah gözlerim bayram etti valla :1rolleyes:

düş ressmeennn bayıldım be kuzum o ne fiizik duruş yareebbimmmm asalet akıyor heryerinden bebemmm

canım çok teşekkür ederim öperim bal yanaktanŞeniz

uzuuuuun bir aradan sonra ben :)

dipnot: saclar orjinal deil :))

aşkitooooo :asigim::asigim:

gördüklerim arasında en çok beğendiğim kıyafetin ressmen çook güzel
kolyen de herşeyin de çok uyumlu ve yakışmış balköpüğüm:lepi:

Kızlar çok tatlısınız ya maşallah opuyorumnanaktan ayrıca çok da iddalı yerimseniben Bu da ben alkisalkisalkis hepinisi yiyorum cokacimcoook​

,
,

göz bebeğim yine bitirdin beni senin endamına gurban balım maaşallahh yaaa nasıl da yakıştırıyorsun her giydiğini gülreçelim

tek kelime ile wandırful

demotim o jile mi yoksa iki parça mı bi açıklayıver gülüm

bir de ben senin yüzünü kime benzetim bilin mi

ezel dizisindeki bahara:))

günaydın kızçeler bugün bende böyleyimmm bayanssulusmile

güzellerim günaydın bugün gelişigüzel giyindim valla beğenmedim kendimi zaten kendini beğenmişlikte iyi bişey değil sırnaşık şey neyse uzatmayayım bugün bendeniz

secl çok şeker gömleğin ve kolyen, çokta uyumlu

tivitim o gömlek eteğin üstüne olmamış canım , düz siyah bir gömlek giysen daha iyi olucaktı sanki..

secl imim o kolye ne şirin ne dadlu bişeymiş yaa çok güzel

twety endamına yandığım gömlek çok güzel alttaki etek çok güzel ama bi araya gelince sanki uyumsuz kalmış canım

alta desensiz düz bir etek daha güzel olacakmış çünkü gömleğin kendinden bi deseni var sanırsam

Secl gömleğin ve kolyen çok şık...
Çokta uyumlu olmuşlar birbirlerine...
Yeşil rengi çok severimm zaten...

teşekkür ederim kızlar yorumlar için bende twetty84 arkadaşımızın giyiklerini bende beğendim ama sanki
o desenli eteğin üstüne sade beyaz bir gömlek giyseydin daha güzel olabilirdi canım... yerimseniben

canımcıklarım sağolun bende beğenmedim zaten cumanın yorgunluğuyla uyanamadım sonrada geç kaldım mazeretim çok naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…