Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

ilarzucum toplu makyajların nerede sayfa 172 de canım.bu arada çok doğalsın ne kadar güzel

bitanem direk linkini vereyim

buyrun

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...-304larzunun-ad305m-ad305m-makyaj305-172.html

bu da video linkim canısım

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...6-ilarzunun-gece-makyaji-videolu-anlatim.html

ayrıca çok teşekkrüler canımŞeniz

arzucum kazağına bittim, MANGO MU?

küpelerde konuşiyi
ama en seksüsü dudakların :sm_cool:

teyzem hafta sonu ankaraya gitti orda bi mağaza bulmuş herşey çok ucuzmuş bana da bunu aldı eğer biğendiysen mağazanın adını söyleyeyim belki senin bulunduğun yerde vardır

tunik şeklinde bu kazak canısım amma belli olmuyor pek

çok teşekkür eder yanaklarından öperim wc de bilem foto çekeriz alimallah:))

ilarzum sürmelim deniz günes chiglett sade ve ho$sunuz kizlarr

ildemm senin kiyafetin pek tarzim deil ama güzel tasimissin..

pinaripekci canim cok yakismis elbisen, kilo olmana ragman cok güzel tasimissin..dilerim allah yardimcin olur ve vermek istedigin kilolari bir an önce verirsin, gercekten insan yeniden doguyor !!

barbiecim bir hi$imla baktim sayfalara senin köpü$ü göriim die :)) o da baski cikti iimi :roflol:
cok yakismis bu tarz tatlimm cok begendimm

seclcim cok zarif ve $ik olmu$sunn..

aşkito diyet topıgı açıcanmıı kuuzummbilmiyorumkismile

aşkitom çok beğendim bi önceki kıyafetinde yaptığım yorumu bunda da yapıyorum balım bakar okursun :)))

bi de sana krem çok yakışıyor bi de düşük omuz çok seksi gösteriyor bi de omuzların çok güzel
bi de saçlarını toplayışın tumiğin modeline birebir uyuyor .......

arzucum kazağın çok şık

cennetkokulum yine çok hoşsun

aşkito çok şıksın saçlarında ayrıca çok hoş olmuş

cennetkokulum güzel olmuşsun yine canımmm ama sanki çok yorulumuşa benziyorsun haftasonu dinlen bakiim seni böyle görmeiim bidaha :mymeka:

geld,im barbicim dediğim gibi fazla bi numara yok bende böğün

ama küpe yaptım kendime kıyafetimle uygun güzel olmuş mu hayatım?

arzucuum kazagının rengi çok güzelmiş ve de baya sıcak tutar yumuş yumuş oyyy ne güzellll bayanssulusmile opuyorumnanaktan

bu da bugün ben..

bugünkü makyajimada günün ilerleyen saatlerinde topigimde bakabilirsiniz

aşkitommm çok tarz ve çok şık olmuşsun canımmm maşallah
bu arada söylemeden geçemeyeceğim tarzın çok hoş canım delikafadulden

tesekkür ederim kizlarr
ilarzum susucum diyet topigi düsünüyorumda .. 7 kilo daha vermem lazim..
7 aydir veremedim yhaa..(((((

basarinca basari öykümü paylasicam :asigim:

saclar yine takma :roflol: ama iyi takistiriyorum demi :)))
kendi sacim cok daha kisa..
napalim uzayana kadaa bülee :)

ilarzucuğm seninki resmen sanat bitnm..tebrik ederim..harika yapıosn bu işi..mesleğine baktım hemen güzellik uzmanı falan mı diye yok..o da değil ama..yetenek varrrr..süpersin..rabbim nazarlardan korusun..faydalanmayı umut ediyorum tekniklerinden cnm..emeğine yüreğine sağlık..

kızlar benim yenilerde pek fotom yok
kızım doğum gününde çekildiğim fotoyu koyayım
sizde beni görmüş olursunuz

düş çok şıksın canım

:asigim:
Fıstığım benim

Elbisen harika sen elbisenden dahada harikasın bayıldıım:asigim:
Sabah sabah gözlerim bayram etti:lepi:

düş süpersin canım maşallah sabah sabah gözlerim bayram etti valla :1rolleyes:

Düş çok güzel olmuşsun maaşallah...
Fizikte mükemmel elbisende....yerimseniben

düş ressmeennn bayıldım be kuzum o ne fiizik duruş yareebbimmmm asalet akıyor heryerinden bebemmm

Düş, fiziğin ve elbisen süper olumş , tebrik ederim.:lepi:

süperrr ötesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Tek tek alıntı yapmaya çalıştım umarım gözümden kaçan olmamıştır hepinize teker teker teşekkür ederim güzel yorumlarınız içina.s. Okuyunca çok mutlu oldum opuyorumnanaktan

Alıntıları yaparken bugün ekleyen arkadaşlarıda gördüm hepsi genel olarak çok hoş ama daha sonra tek tek yorum yapmak istiyorum:)Sonra yorumlarla görüşmek üzere:)

alyaduanın annesi : çok şıksın. kilolar yüzünden siyah demişsin ama ben ortada kilo falan göremedim çok tatlısın.

barbi saatin ve yüzüğün çok hoş canım olumunekankayizsmile
cennet kokulum çok üzgün gördüm seni bilmiyorumkismile saçının rengine gelince hiç kızıl denedin mi bence çok yakışır aklinialirimsmile
ilarzu kazağın gerçekten çok hoş duruyo üzerinde :lepi:
aşkito açık omuzlulara bayılırım saçlarda çok değişik küçük örgüler var herhalde Şeniz
günaydın çok tatlısın sen ya opuyorumnanaktan
alyaduanianesi siyahlar yakışmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…