Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

bugünkü biz
ben ve köpüş rocky kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

çok şıksın yine barbiecim,hem spor hem şık.Nede güzel yakıştırıyosun herşeyi kendine. şu pozlarına da bitiyorum yaa. bu arada altındaki kumaş pantolonmu,kotmu?opuyorumnanaktan

çok şıksın yine barbiecim,hem spor hem şık.Nede güzel yakıştırıyosun herşeyi kendine. şu pozlarına da bitiyorum yaa. bu arada altındaki kumaş pantolonmu,kotmu?opuyorumnanaktan

canımsın ya :asigim: çok güzel yorumlar yapıyorsun bana
çok mutu oluyorum inan kii :1hug:
pozlar doğaçlama ve orda suratım görünse varya tam komedi
çünkü o pozları çekerken çok gülüyorum halime:)

altımdaki pantolon kotda değil kumaşta
kanvas deniyor galiba bu kumaşa ondan :CüvCüv:

ankarada değilim ki tatlım, ama söyle sen belki vardır burda aldığı mağaza

ben bizim helayı hergün 11de rezerve ediyorum foto için :roflol:

barbiecim bir hi$imla baktim sayfalara senin köpü$ü göriim die :)) o da baski cikti iimi :roflol:
cok yakismis bu tarz tatlimm cok begendimm

aşkitom baskı ama nasıl baskı badimi elime alsanda bi ellesen
sanki gerçeki öyle bir kabartması var baskısı var
ayrıca tasma kısmında belli olmasada taşlar var , kokoşş yani :)
bu cins köpüşleri çok severim badiyi görünce atladım hemen :)

kıyafetimi beğendiğin için çok mutlu oldum
bende senin kıyafetini beğendim çok dishyyyyyy sempatiksalakcinni

herkez karika yine....maşallah hepinize...bende eklemek istiyorum bakalım becerecekmiyim boydan kendi kendime çekim yapamıyorum...çok beceriksiz hissettim kendimi yaasempatiksalakcinni

buraya ilkkez foto ekliyorum bugün ki halimi ekledim ama yorum yapmazsanız kırılırım..ayağım alışsın dimi amakaydirigubbakcemile3

sizin kadar başarılı çekemedim boydan foto almak çok zor oldu ışık parladı falan ama uygun gördüklerimi ekledim umarım beğenirsiniz:):)

saçlarımıda görün istedim hep siyahtır saçlarım başkada bişi olmaz zaten bana:):)

elbisen ve kemer cok hos durmus ben begendim fiziginde super opuyorumnanaktan

cennetim çok melül bakmışsın hayatısı

yalnız saç rengin çok güzel gitmiş tenine ve gözlerine bence sarı yapma olduğundan böyük gösteriyor çıtırım

ilarzum sagol bırtanem bu aralar moralım bozuk ondandır o bakıslar ama alısverıs yaptım keyfım geldı bıraz makyaj malzemesı cızme canta felan aldım gıyınce eklerım hayatım sen yetersın zaten sade gıyınmıssın ama olsun hep sık degılız ya neysek onu gosterıyoruz burda hep şıkır şıkır olunmaz

barbı saatın ve sen yıne cok hossunuz,

seçilim bıblo suratlım kız senın o guzel yanakların yuzun yetıyor ama yeşiller çok yakısmıs kırmızı ve hardal tonlarınıda gorelım sende

sersa ve seçil kızlar yorgun degılmı ama moralım bozuk biraz geçecek ama inşallah yuzume yansımıs yada gulumsememısım ondan sanırım fotoda

waaaaooowww memiş dekoltesine bakmaktan, diğerlerini göremedim valla

afet olmuşsun afettt

saçlarda çok bakımlı

bayıldım

ne dekoltesi datlum......makinaya açı vercem diye öyle bir dekolte oluştu yoksa öyle bir dekolte giymem giyemem imkansız...saçlarım için ekledimdi o fotoyu utandım kız:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

buyrunbenim maşallahın var saçlardaa çok güzel duruyorrr bakımlı kadınsın vesselam :):)

Dekolte can yakıcı -tatlicadiarzu-
Çok güzel saçların varopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…