Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

buyrunbenim maşallahın var saçlardaa çok güzel duruyorrr bakımlı kadınsın vesselam :):)

ayyy saolun yaaa ....beğenmenize sevindimŞeniz....nikaha gitmiştim bugün dedim kızlarada gösterem bu halimi yoksa her zaman böyle olmak mümkün değil..genelde spor takılıyorum bende.
jeansiz hayat düşünemiyorum....
ama herzaman saçlarıma özen gösteririmyerimseniben

anam herkez dekoltemi konuşuyor......kocişim görmesin bu yorumlarıkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

]

kimleri görüyorum :1shoklumunekankayizsmile
canım kankam, biricik dostum benim ,alya duamın annesi çok güzel olmuşun şemsiyene bayıldım :lepi:

yorumları dikkate alıp alıntıyı sildim

Son düzenleme:
buyrun benim maşşallah dekoltende konuşulmayacak gibi değilki bide maşşallahın var türkan şoray gibi hatunsun

valla ben bu topiğin müdavimi oldum,ama şimdilik sizlerin resimlerine bakmakla yetiniyorum.hepiniz ayrı şık,ayrı güzelsiniz.ama 1.favorim barbieveken(tarzını çok beğeniyorum),2.demoty (çok sempatik,şirin)3. ve devamını daha sonra bildircem:)

ya bi de arkadaşlar alıntı yapılmazsa çok daha iyi olur,çünkü sayfalarca aynı kişinin aynı resimlerini görmek sıkıyor,alıntı yapılmazsa daha hem daha rahat oluyor hem de daha göze hitap ediyor.Dimi amaaa?:)

buyrunbenim hakkaten yorumlarda yazılanları doğrulamıssınız..
vücudunuz güzel..
elbisede öyle ama fizk daha iyi:jeyyar:

günaydın kızlarrrr

cennet kokulum yüzünde yorgunluk ifadesi gördüm ama alışveriş iyi geldi diyorsun Allah bütün sıkıntılarını en kısa zamanda alır götürür inşallah.

Buyrun benim elbisen saçların afet omuşsun tek kelime ile

Aşkito tuniğine bayıldım çok yakışmış

İlarzu ve aşkito sizin makyaj topilkeriniz sayesinde azıcık olsun öğrendim mkyaj yapmayı tşk ederim.

düş ilk yorumu ben yapayım elbisen yine harika eee fizik güzel olunca herşeyi taşıyor, eee saçlarını rengide çok güzel, kısacası çok güzelsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…