demotim o jile mi yoksa iki parça mı bi açıklayıver gülüm
bir de ben senin yüzünü kime benzetim bilin mi
ezel dizisindeki bahara:))
Teşekkür ederim:) Saç rengimin herhangi bi özelliği yok aslında öyle bi kahve :)düş ilk yorumu ben yapayım elbisen yine harika eee fizik güzel olunca herşeyi taşıyor, eee saçlarını rengide çok güzel, kısacası çok güzelsinnnn
Sağol beyaz melekcim asıl küçük meleğinle sana kocaman bir maşallahdüş çok tatlısın maşallah
:)) Evet ayşe ceylincim kotondan aldım :)canım elbisen çok yakışmış aynısından benim de vat cotondan aldın değil misırnaşık şey
Mersi canım a.s.düş,
yine çok güzelsin maşallah
KizLaaar yinee hepniz harikasiniz... Düs'cüm süpersin tatlim elbiseni cok begendim.. masallah...
İldemcim sağol bende çok seviyorum elbisemi :)
Sağol lapinucum ya aslında bende sadece zayıflığın avantajı var yoksa boy falan yok bende :)Duüüüüşş bayildimmmm resmen elbisen harika canimya bende boyle fizik olsa bende giyerim cok guzel tasimisin elbiseyi
Evet canım saçlarım uzuyor gözle görülür bi fark var ama keşke daha çabuk uzasa:) Bu arada beğenmene sevindim pandoracımopuyorumnanaktandüş canım elbisen çok hoş, sana da çok yakışmış ...
saçların da uzuyor canım opuyorumnanaktan
Teşekkürler tatlım sende çok şıktın arkadaşların dediği gibi fizik süperdüş tatlım her zamanki gibi çok şıksın.......ama çekimlerine hayranım profesyonelce çekimler bunlar .......ben boydan foto eklemede çok zorlandım aynadan çektim bukezde flaş parladı birdaha çekemem kolların yoruldu çekcem diye:roflol:
Sağol melisdenizcim opuyorumnanaktandüş çok hoş görünüüyosun..
Günaydın herkese güzel pazarlar dilerim eklenen fotolara bayıldım
DÜŞ=Valla süpersin favorilerim arasına girdin tarzına bayılıyorum
Fizik süper saç modellerinde öyle:hooray:
BEYAZMELEK=Yerim ben ikinizide Çok tatlısınızyerimseniben
SUSU= Çok şeker yaramaz çocuklar gibisin
ALYADUANINANNESİ=Özlemişim seni görmeyi ablam
Boşuna dememişler kaş göz gerisi söz diye maşallah
BUYRUNBENİM=Elbisenin kesimi çok hoş sanada çok yakışmış
BARBİVEKEN=Her zamanki gibi çok şıksın köpüşlü badinde müthiş
Pozlarda fotomodelleri aratmıyor doğrusu
BM= Ben seni canlı renklerle görmeğe alışmışım ablam Ama her zamanki gibi uyumu elden bırakmamışsın
b&m canım çok şık olmuşun....
düş yine çok tatlısın...
KK da çirkin rüküş kadın yok zatenakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?