Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

minel aşk ayak tırnaklarını çok beğendim canım
ayrıca kendin de çok narin bir bayansın maaşallah balım

fetişist misin sen yawyummm nerelere bakıyosun öyle sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
minel aşk çok zarif olmuşsun mor yazmanda pek yakışmış bayanssulusmile

fetişist misin sen yawyummm nerelere bakıyosun öyle sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
minel aşk çok zarif olmuşsun mor yazmanda pek yakışmış bayanssulusmile

ay ne bilem kızın orasına burasına bakıyorum baksana sapık gibikaydirigubbakcemile3

birden ayakları çıplak üşüyecek dedim içimden sonra tırnaklara gözüm takıldıaklinialirimsmile

Nilüfernn canımın içi otel biraz soğuktu bende ilk etapta giymiyeyim diye düşündüm ama kokoş şalımı almayı unutmuşum o yüzden badi ile kombin yaptım.

ılarzu bitanem tşk ederim o senin datluluğun bebeeem

Son düzenleme:
ay ne bilem kızın orasına burasına bakıyorum baksana sapık gibikaydirigubbakcemile3

birden ayakları çıplak üşüyecek dedim içimden sonra tırnaklara gözüm takıldıaklinialirimsmile

benim nereme baktın nereme nereme sırnaşık şeydelikafaduldenŞeniz:roflol:

:enbuyukkk:kizlar burayi hep takip ediyorum hepiniz cok sik we güzelsiniz.ben resim eklemye üseniyorum ama bi arabende katilcamboshayallersmileayrica sizden fikirlerde aliyorum giyim konusnda süpersiniz yahuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

leptap buyrun benım cihglet tesekkur ederım kızlar vallaha sız boyle cıkma dıyosanız benım herıf gorurse benı paralar heralde cok kıskanctır bende bu eteyı tayltla gıyerım dıyodum badılerle ama dun taytlada gıyındım hemde trıko taytla yıne dıkkat cekıyor hayellerım suya dustu

lugesya vallaha senı cok begendım ben saclar gıyım fızık cok hos tatlım sıyah bluzla etegın super olmus kız vallaha senın sacının rengınde ıstıyorum ben kuafordemı boyatıyosun karemel dedın ama bırsuru karemel var

barbi suratlım ŞenizŞeniz

o kısmı çok zor oluyor:)) bi tepeden kabarık toplayamıyorum şu saçı dellolmamak elde değilakannehir

bebişkom saçlarının arkasında kat yoksa ondan edemiyosundur at kuyruğu
accuk kat ver bak nasıl oliyir
senden asla kurtulmazzzzzz :CüvCüv:

darkolive barbi maşallah sana nazar değmesin

hiçbirimize değmesin canım Amin :asigim:

bebişkom saçlarının arkasında kat yoksa ondan edemiyosundur at kuyruğu
accuk kat ver bak nasıl oliyir
senden asla kurtulmazzzzzz :CüvCüv:

hiçbirimize değmesin canım Amin :asigim:

heeee anladım balım demek ondan olmuyor bu meret hemen kat attıracam ben de şekertorbamopuyorumnanaktan

Allah iyiliğinizi versin kızlar
çok güldüm çevirdiğiniz muhabbete :)

Anneni bizim evimize gönder
Beni sizin evinize aldır
Aldıramazsan Aldırırlar Gülüm
Hadi beni Dansa Kaldırrrrrr :roflol: :sm_cool:

Beni sizin evinize aldır

bu şarkının devamını söylemeye dilim varmıyor barbim :roflol::roflol:

tşk ederimm canımmmmm kuaförde boyattım canımm çağla şikelin karamelini göstermiştim tatlımm valla bilemicemm hani ton oldugunuu bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3
lugesya canım nasıl bir çıtçıttır o süper yaa gerçekten saçımı kestirip çıtçıta mı geçsem napsan opuyorumnanaktan

kuzumm 8 parça 3 taksitle 285 aldım gerçek saçç valla çok memnunumm:)) kısa saçlarımm omuzlarımdaa. sarıyorumm saçları önümde rahat istediğim gib.i takıyorum çıkıyorumm tavsiye ederim cnmmm vallaa.bellide olmuyorr:)) söylemesemm anlamıyorlar bileekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay bayilazayim fena oluyorum :1shok:
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

Beni sizin evinize aldır

bu şarkının devamını söylemeye dilim varmıyor barbim :roflol::roflol:

temem konuyu dağatmayak yeni editör oldum zaten banlanmayalım şekerler:)))

madem öyle ben de ekleyem bi foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…