Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

aşkitoom kıyafetiin güzel ama arkandaki o kadar sevimliki ona bakmaktan alamadım kendimii opuyorumnanaktan

hehe saol zoiacim.. barbie icin ekledim onii..
hep paspal cikiyor oglum durun ben onun yakusuklu bir resmini koyayim :)

Kızlar yine çok güzelsiniz bende eklemek isterdim ama hergün okuldayım formamı koycak halimde yok (= o yüzden bakmakla yetnyrm (=

ilarzu kuzen bak adını yeşil yazdım editörsün yaaklinialirimsmile:smiley-cool:
bıngılını yediğim o triko hırkan nası güzeldir öyle..bayıldım kanka ya nerde aldın?gömlekte çok güzelmiş..bayılırım böyle derli toplu hırkalara,benimki saolsun-tatlicadiarzu-

tek tek yorum yazmiyorum kizlarr k.bakmayin emi.
hepiniz süpersinizz yine.
en cok ta barbinin kombinasyonu hosuma gitti..

öncelikle çok tşk ederim bebeğim
bende kıyafetini çok beğendim
sade ve şık
hatta ilk kez seni bu kadar sade gördüm ama çok sevdim canım Maşallahh

ama o sarı kuş varya o sarı kuşşş
çook tatlı
takımlarda çok yakışmış
prens gibi
kurban olurum onu yaradana yaa

çok teşekkürler ccanım unutmayıp eklediğin için

gözlerinden öperim tontişinin opuyorumnanaktan

Amannn..maşallah..gözlerini anasından almış bu kızan..tıpkım hemde..yesinler onun beya z takımlarını.Yahuşuklu damat olduğunu göresin inşallah annesi..

Şekercim arzuşun hırkasının aynısı değil ama.. cepsiz ve yakası o kadar derin V değil..Seven Hillden aldım..hemide 19 tale..Her bi rengi var..Trikosu da yumuşacık..bi bak istersen malum sezon indirimleri başladı..

ben abisiyimde annm ekletmedi ben ekledim bu hıyar kardşm

Son düzenleme:
hey ALLAHIM YAAA kızlar resmi silsem banlanırmıyım...benim afacanlar durmamış yine........resim boyutuda çok büyük şuna bak yaaa....napıyım editliyimmi akıl verin bana

tekrar düzenledim fotoyu ...çok özür dilerim yaa resmide silemedim ceza alırız diye.....çocuk bölümüne eklerdim sorun değildi buranın konseptine aykırı oldu, ama napalım çocuğu olan anlar dimi:):):):) buarada herkez yine çok şık maşalh....aşkito bacım oğluşunda çok şık,bugün bebelerin topiği oldu sanki bura dimi hahaha:):):)

opuyorumnanaktan
ah tatlı dıllı bacım ah bencede taytla felan gıyılır yanı oyle dusunuyodum denedımde taytla yok benım heruf oyle gorse kalp krızı gecırır cok gıskancççklava:

ilarzum edıtorlugun hayırlı olsun bebegım hakkındır hırkana bende bayıldım taytla da cok hos olur ama boyle ınce hırkanın ıcıne gomlek nasıl gıyıyosunuz toplanmıyomu hıc kırısma fealn yok altta

mınel aşk vallaha gıydıklerın ıcın yorum yapamıyacam hoş olmuşsun ama yuzun kapalı oldugu halde temızlıgı bellı yanı nur yuzlusun ayıdınlık hoş dostane ...

çok güzel olur bnce
eğer dikkat çekeiceğini düşünüyosan hırkayla kombinlersin daha da güzel olur :)

kız senı yırım ben yerimseniben nıye dusunemedım bazen kafam çalısmıyor:bbo: ya ne guzel bır topık burası denıycem bakalım bızımkını tepkısıne kalmıs artık gıyecem dıye 10 gun surat cekemem ama boyle denıyıp gostermelıyım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…