Bişeyide bilin be, bişeyide bilin.
Şimdi bilmiyoz diycez, kız yine dalga geçcek bizimlesempatiksalakcinni
Arada oluyor öyle tatsız şeyler kafaya takıp cvp vermemek lazım : )uzundur girmiyodum girsem de eklemeye vaktim olmuyordu , çok bişey kaybetmemişim gereksiz bir ton espiri; gereksiz bir ton eleştri ;aslı astarı olmayan kelimeler..Neyse Düş'ü çok beğendim harika olmuşsun canım maşallah..
düş bu tarz sana çok yakışıyor yaaa
bi içim su valla
duuuus ustundekine bayildim sortun zaten on numara ya :lepi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanBugün ekleyen herkese tek tek yorum yapmak geldi içimden :)
Lugesya,aslında o tunik dimi tatlım bende tuniklerimi elbise niyetine giyerim :) Rengi çok tatlıymış ve çok yakışmışa.s.
Pınaripekçi,uyumlu olmuş a.s. Yuvarlak yaka pek sevmem ben ama kazağın modeli hoşuma gitti canıma.s.
Twety,sadece montunu seçebiliyorum tatlım altındakide siyah olunca seçemedim.Montun güzelmiş yakışmışta ama düğmeleride beyaz yerine siyah olsaymış daha hoş olurmus. Küpenin yarısını görüyorum ama hoş bir şeye benziyor .a.s.
Medusacım tuniğin çok hoş boynuna dolağınlada uyumlu fakat ben onu burdan oyalı tülbente benzettim tatlım ya boynuna doladığın pek hoşuma gitmediOnun haricinde gayet spor ve rahat duruyorsun saçlarında çok hoş duruyor canım a.s.
Barbiveken kazağın ve içindeki badi çok hoş ayakkabılarda güzel. Ama ben pantolununu pek beğenmedim kumaş sanırım ve biraz bol gibi durmuş kumaşlarda üste tam oturduğu zaman çok güzel duruyor..
Perimasalı,çok bulanık görüyorum ben fotoyu birde yarısı görünüyor.. Pek anlayamadım nasıl durduğunu :S
Bugün ekleyenler az diye herkese tek tek yorum yapayım dedim ama yoruldum valla tık tık ileri geri yordu beni:)
Birde dün daha önceki gün onlara yorum yapmaya kalksam ne olurum bilmiyorum :)))
kuzumm tesekkur ederım burdakı tepkılere bakacak olursam demek benım etek gıyınmem farz oldubayanssulusmile
twetty kız neddın kafamçokkarıştıkız ben zaten normal kılodayım boyum 68 kılom 56-57 belkı anne oldugum ıcın tonton gorunuyorumdur 2 ay once 54 kıloya dustum aaaaa neguzel olmussun dıyen olmadı cok kotu oldum ıskeler gıbı ıdelal kılom bu tatlım tesekkur ederım ama yorumuna bıtanem senınde derı montun cok hoş gorunuyor ama dsevamını secemedım cunku karanlık cıkmıs
pınar ipekcı kızım varya sana sıyah cok yakısıyor kırmızı buzmavısı parlement mavısı beyaz grı bu renklerı tercıh et cunku sıyah saca beyaz tene aceıp guzel oluyor pastel tonlardan uzak dur derım cok hoş olmussun kazagında etegınde goz makyajı olarakta sıyah kalem surup elınle dagıt super olursun
Moon'cum örme elbisen/tuniğin ne dersen de ama çok güzelmiş...
akannehir
Sana çok yakışmış...
Ayrıca çot yapma o nasıl duruş öyle?
Bak radara yakalanırsın sonra!
naniknanik
merhaba kızlar bende bugün böyleydim umarım beğenirsiniz aslında üstümdeki elbise:: kızımı sallarken arkadaşım çekti resimi otururken belli olmuyo tabi:))
bilmeyenler için belirteyim yeni kapandım sayılır :)) bakalım beğenen olucak mı
pınar bluzun eteğin çok yakışmış canım
barbie yina bir harikasın
düş bu tarz sana çok yakışıyor yaaa
bi içim su valla
cennetkokulum elbisen çok güzel
sanada çok yakışmış
ay noluya ya bugün pek bakamadım buraya resim ekledim çıktım
arkadaşın hıncı banamı:)
3.resimde çot yapmışım gülmekten katılmış
burdan bakınca evet doğru çot gibi duruyorum
Haklısın sempatiksalakcinni
ama ayakkabımın modeli görünmediği için çotlayıveriyorum
vee şey fotomodel olmadığım için hep aynı pozu veriyorum sanırım
ama başka bildiğim bir poz yok amuda falan kalkamam
orama burama toptu, gitardı bilmemneydi dayayıp kalan yerlerimide gösteremem
böyle geçinip gidiyorum ben
en azından dürüstçe hergün ne giydiğimi gösteriyorum
sadece resim çekmek için süslenmiyorum arkadaşım
terbiye sınırlarını aşmadan yorum yaparsan hepimiz belki eleştiri kabul ederiz yazdıklarını, hakaret değil!!
:) Sağol tatlım opuyorumnanaktan peluş ayıcıklar gibi üstümdeki acayip sıcak tutuyor :)
nerden aldigini sorsaaaam:asigim:
moon sen parlak taytını hiç altından çıkarmaz mısın bilmiyorumkismile
seni hiç kotla ya da pantolonla görmedim o yüzden canım.kazağın hoşmuş CADIARZU
moon tamamen senin dışında bir yorumum daha var.aman alınma aklinialirimsmile
birisi benim pozlarımı taklit ediyor.sempatiksalakcinni
şimdi okuyunca benim pozumdan vazgeçer belki diye şey ettim alsanaalsanasmile ve buradan sesleniyorumlmaz:
herkez kendi pozunu ve cotunu neyim bulsun aklinialirimsmile
şaka şaka.çakralar senin pozum da senin olsun :jeyyar:
ha unutmadan aşkitomun giysilerini ve duruşunu çok beğeniyorum,kendine özgü tarz ve pozları var.
istersen en pahalı en güzel giysileri giyin ama bi duruşun yoksa üstündekiler emanet gibi durur.
alınmaz ki herkes çünkü herkesin çotu ve pozu belli :jeyyar:emdev öyle bi cümle söylemişsinki herkez üstüne alınır.bende burayı takip ediyorum ve çok beğendiğim kişiler var mesela sende dahil,aklıma tonlarca isim geldi,eminimki resim ekliyenlerinde gelicektir..bari direk senin pozlarını verdiğine inandığın kişiye çağrı yapsaydın burdanbilmiyorumkismile
alınmaz ki herkes çünkü herkesin çotu ve pozu belli :jeyyar:
laf sokmadım ki henüz :ecrin_bebek:ulan çotunuzu çotlıycam şimdi topunuz niyetine:))bi çot muhabbeti gidiyo ama hayırlısıkafamçokkarıştı
benim bildiğim emdev dobradır ama böyle laf sokmaz kimseyeaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?