Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

laf sokmadım ki henüz :ecrin_bebek:
eğer o kişi çıkarda bana mı dedin derse,tarihlerle ve resimlerle ıspatlarım.
boşa laf sokmam ama doluya sayarım sempatiksalakcinni

kız o dediğin laf sokmak değilmisempatiksalakcinniböğrünü deldin kimse o,sokmadın öldürdün resmen:roflol:
anlaşıldı söylemiceksin
ay çatlarım o resimleri görmek istiyorumdelikafaduldenaklinialirimsmile

linkleri sana bulup özelden yollayım ozaman bitanesi.:jeyyar:

Emdev bu şekilde evet herkes zan altınada kalıyor..
Ve isim vermediğin içinde herkesin içinden banamı dedi diye geçiyordur eminim..
Yada geçenler vardır..
Alla ki isim vermen için birinin çıkıp bana mı dedin demesi gerekmiyor..
Sen gayet açık bi şekilde şu kişi diye isim verebilirdin yada bu yazıyı yazma gereği duymamalıydın..

aslında direkt söylerdim normal şartlarda (tanımasam)ama bu kızı üzmek istemiyorum.
ya esprili yazdım esasen.benim pozları verebilir.önemi yok.
çotlardan bahsederken aklıma gelmişti.
eski konuda silinmiş gitmiş,benim duruşların aynısını görünce çok şaşırmıştım.bu versiyonda ben yokum hiç.
neyse bahsetmesem iyi olurdu aslında.unutalım gitsin.

cennet kokulum sana çok yakışmış elbise içine sinsin çok hoş görünüyorsun fiziğin mükemmel bu arada bende doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
sagol canım alısacam mecbur elbiseyi aldık bır defa

coraplarının hepsı cok guzel şortunda oyle neyse renk katologunu senden goruruz artık

Tanrıçam çok teşekkür ederim özel msjların kapalı yazamadım ordan reptende ulaşamadım nedense:S Sağol tatlıma.s.

asmın çizmeyi sormussun tatlım ama ben adanadayım malesef burda bır magazadan aldım ama benzerlerını muhakkak bulursun uzun olarakta kullanılıyor

herkez çok şık yine ama bugün sadece MOONcuma yazmak istiyorum..davşanım bu ne güzel fizik böyle manken gibisin maşalh sana....boy endam ne ararsan var maşalah canıma maşalhh......de bakiyim senin boy kaç:):)

demotıy bu son eglence kaynagımız çot çu arkadaşımızın yazdıgı elestırılerı ve ondan dogan esprılerı soyluyosan atmıs ortaya eglenelım dıye bır kelıme eglendık bızde işte
kı hepımız dedıklerınden nasıbımızı aldık

ama bu haksızlık lugesya benim hiç böle tuniğim olmadıki..bide gözüme sokar gibi alarmını bilem çıkarmamışın.....aynısından istiyorum çağırın kocamı hemen:):):):)

Tanrıçam çok teşekkür ederim özel msjların kapalı yazamadım ordan reptende ulaşamadım nedense:S Sağol tatlıma.s.
tatlım açık özel mesajımfisfisfisdur kontrol ediyimkaydirigubbakcemile5
dediğim gibi çok tatlısın canım bayılıyorum tarzınaopuyorumnanaktan

emdev bana mı dedin aklinialirimsmile

:kendini uyanık zanneden üye şeysi:

aklinialirimsmile işte piyasaya çıktı.birazdan resimlerimiz koyucam şimdi gör sen rezilliği sırnaşık şey
ama sen değilsin ki CADIARZU yuk sen değilsin senin saçının rengi farklı,o sarışın canım -tatlicadiarzu-

lugesya kız elbiseyi çok beğendim, çok da güzel taşımışsın, aldın mı
aldıysan alarmı çıkardın mı, ötersin kapıda mazallah ohaoldumsmile

ama bu haksızlık lugesya benim hiç böle tuniğim olmadıki..bide gözüme sokar gibi alarmını bilem çıkarmamışın.....aynısından istiyorum çağırın kocamı hemen:):):):)

kuzuu 10 ytl aldım forumdaa bir magazadannkaydirigubbakcemile3 alım gönderimm gııı amaa bi büyükk bedeni kalmıştıı kuzuuuzemuszemus

benim bu topikte bildiğim tek sarışın barbivekenbilmiyorumkismilebaşka varsada bilmiyorum..onuda çok hoş bulurum..bak yine taş attın ortayaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…