laf sokmadım ki henüz :ecrin_bebek:
eğer o kişi çıkarda bana mı dedin derse,tarihlerle ve resimlerle ıspatlarım.
boşa laf sokmam ama doluya sayarım sempatiksalakcinni
linkleri sana bulup özelden yollayım ozaman bitanesi.:jeyyar:kız o dediğin laf sokmak değilmisempatiksalakcinniböğrünü deldin kimse o,sokmadın öldürdün resmen:roflol:
anlaşıldı söylemiceksin
ay çatlarım o resimleri görmek istiyorumdelikafaduldenaklinialirimsmile
geldim canım senin cotlarına kurban :jeyyar:
aslında direkt söylerdim normal şartlarda (tanımasam)ama bu kızı üzmek istemiyorum.Emdev bu şekilde evet herkes zan altınada kalıyor..
Ve isim vermediğin içinde herkesin içinden banamı dedi diye geçiyordur eminim..
Yada geçenler vardır..
Alla ki isim vermen için birinin çıkıp bana mı dedin demesi gerekmiyor..
Sen gayet açık bi şekilde şu kişi diye isim verebilirdin yada bu yazıyı yazma gereği duymamalıydın..
sagol canım alısacam mecbur elbiseyi aldık bır defacennet kokulum sana çok yakışmış elbise içine sinsin çok hoş görünüyorsun fiziğin mükemmel bu arada bende doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
coraplarının hepsı cok guzel şortunda oyle neyse renk katologunu senden goruruz artıkÖyle canım ya her zaman kot giyilmez yani bu yaşlara bi daha geri dönmicez bu yüzden bende istediğim her şekilde giyiniyorum... Yaşlanınca nerde bu fiziğe sahip olucazda giyicez yaşın verdiği güzelliğin tadını çıkarmak lazım:)
Bu arada tatlım çorabımın markası yanılmıyorsam pentiydi bi kaç ay önce aldım bu yüzden pek hatırlamıyorum markasını. Birde bende ilk defa bu tonda bi gri gördüm değişik geldi banada:)
kuzum sen ne datlusun öle yaaaaa:1hug:
çok beğendiklerim
lugesya pembe tunik elbiseni yeni gördüm alıntılardan çok hoşmuş kaçırmışım şimdi yorumluyorum cnmm
moon bayan bacak diycem sana da çok güzel backalrın var tunik elbisen hoş durmuş
cennetkokulum sende yeni cicilerini giydin sanırım çok yakımış maşallah herzaman ki gibi süpersin
sagol bıtanem sende cok sıksın bebısı sallarkende şık olmak lazım
barbicim senide beğendim pozunuda yerimmm çok hoş poz veriyosun valla kim ne derse desin pozlara aynen devam şekerimm:lepi:
pınar bluzun eteğin çok yakışmış canım
barbie yina bir harikasın
düş bu tarz sana çok yakışıyor yaaa
bi içim su valla
cennetkokulum elbisen çok güzel
sanada çok yakışmış
tatlım açık özel mesajımfisfisfisdur kontrol ediyimkaydirigubbakcemile5Tanrıçam çok teşekkür ederim özel msjların kapalı yazamadım ordan reptende ulaşamadım nedense:S Sağol tatlıma.s.
aklinialirimsmile işte piyasaya çıktı.birazdan resimlerimiz koyucam şimdi gör sen rezilliği sırnaşık şeyemdev bana mı dedin aklinialirimsmile
:kendini uyanık zanneden üye şeysi:
ama bu haksızlıklugesya benim hiç böle tuniğim olmadıki..bide gözüme sokar gibi alarmını bilem çıkarmamışın .....aynısından istiyorum çağırın kocamı hemen:):):):)
aklinialirimsmile işte piyasaya çıktı.birazdan resimlerimiz koyucam şimdi gör sen rezilliği sırnaşık şey
ama sen değilsin ki CADIARZU yuk sen değilsin senin saçının rengi farklı,o sarışın canım -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?