Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

ama bu renk çok güzel ya.gözlerinle çok uyumlu,sen yıkadıkça daha akar bu.çok güzel renk cennetkokulum

cot: Eli ya da ayağı sakat olan, çot : tuhaf durmak, eli, kolu düzgün tutamamak
google da 'tuhaf durmak cot' yazın çıkıyor arkadaşlar
benneyaptımki
çot sakat demek resmen demek ki aaa :bbo:
birde kapitto ne demekti?öyle birşeyde söylenmiş.CADIARZU

olgu canım google de yazanıyla benzesıyor ama halk arasında kullanılan genelde egrı el kısa kol yamuk anlamında eşimin koyunde dogustan ozurlu bırı var ona çot derker lakap olarak

Çot, : Kötürüm, çolak olarak geçiyor internettebenneyaptımki

yorumsuz resimlerinize bakıyordum sadece ama cennetkokulum senin resmi görünce yorum yazmak istedim üstündeki elbise çok hoşuma gitti nerden aldığını sorabilir miyim bende öyle bişey arıyodum taytın üstüne giymek için.

anammm bu çott ne çotmuşş beeekaydirigubbakcemile3 çotunnn alasınıı yaparım vallaa çok piss çot yaparımm heeekaydirigubbakcemile3

ay valla bayılcamakannehir
içime fenalıklar geldi bu çot muhabbtinden:bbo:allah rızası için resim eklesin birileride bu saçma konu kapansın!!-tatlicadiarzu-

canım adanadan sezon magazasından aldım alırım sızede gonderın mangırları

ay valla bayılcamakannehir
içime fenalıklar geldi bu çot muhabbtinden:bbo:allah rızası için resim eklesin birileride bu saçma konu kapansın!!-tatlicadiarzu-

dur bacım size dekolteli bir elbise resmi ekliyim ancak konu öyle dağılır hahahakaydirigubbakcemile3:dance:

Bencede bu çot muhabbeti çok uzadı kapansın konu yani yeter. Yazılmış yazılcağı kadar uzatmanın bi anlamı yok..

genelde iyi diyorlar ama bu gıcık aynalar beni neden kalın gösteriyor ozaman..benim evdeki aynalarda bir GDO durumumu var acep:kedi:

bebişim senin ustler yerınde boshayallersmile ondan olmasın kız sana boyle yakısır yanlıs hatırlamıyosam son zamanlarda resım eklemedın ama hafızamda kalan oyleydı canım kemık yapın kalınmı yoksa onun cok etkısı var rejım yerıne egzersız yap derım kılon ıyı

kız sen bu çocuksuz gacılara bakma bız bıze benzerız belımız gobusumuz ızcık var :umursamaz:

konuyla alakası yok ama sizinlede paylaşmak istedim ..resme bakın bi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…