Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

bebişim benden alaa spor yapan varmı ki...yüzme plates hepsi var zaten kaslandım biraz oda etkiledi sanırım elbette 2 doğum oldu ister istemez genişleme azcık oldu....yuvarlak hatlı olmamda bunun cabası evet.....ama domuz gribi bahanesiylede domuz gibi yedim hastalanmıyım diye:):).......kilo var kilo acilen vermem lazım şöle bi 3 kilo:):):)zemuszemus

alın size şalvarlı guzeller versıyonu eşimin aşık oldugum köyü ve hayatında ilk defa şalvar giyinen ben kızım 1 yaşından berrı gullu fıstanlar gıyıyor koyde dogal hayat ve zarafet konulu çalışmam sempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
melek suratlımm benim
çok tatlısınızzz şalvarlarnızla ikinizde,oh be ne uğraşıyoruz giyincez diye,gitçen bi köye çekicen şalvarları oturcan böyle :teytey:
kızın sanki aynı senin küçüklün halin :asigim:

bayıldım bayıldım...ikinizde çok doğal ve çok rahat görünüyorsunuz,varmı bundan ötesi:):):)

çok güzel bir resim cennet kokulum ..bakışın gülüşün muzurca,çok hoş bir kare..şalvar ve yazma da çok yakışmış ...

cennet kokulu kız ne güzel bir fotğraf maşallah size seni burda aynı iclal aydına benzettim:asigim:

kızmayın ha gece gece agızımızı sulandırdın dıye (buırda şişkoyum ızcık)

neresi orasi cennetim ..
ben yarin icin babamin jetini hazirlatayim . olmadi bir kahve icimi geliriz. tabii gecerken senide alayim hahaha

bilmem farkindamisiniz.. nasilsa topik kadinlar hamaminda diye .. geyige cevirdik :))

kızlar okadar resım eklıyorum anasını satım adımıda soyleyım cennet dıyor sunuz bana ama cennet kokulum nıcı kızımın mıs kokusundan uyarlandı adım vizontellee nın uzantısı var ya ondan

Anam o neakannehir

Ne diyeceğimi bilemedim yeminle.boshayallersmile

Heee, düğmeleri yanlış iliklemişsin yavrim.sempatiksalakcinni

Ne kadar belli olmasada altımdaki çorap kahverengi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…