Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

kız emdev erkek olsam aşık olurdum sana herufun çok şanslı hem guzel hem sesı guzel boshayallersmile
ama ben hala anlamadım kımmıs senın pozunu veren yoksam benmıyım ayda yılda bır etek gıydım ustume alınacammm haaaaaaaklinialirimsmile

oy kuzum tşk ederimmm opuyorumnanaktan çok seviyorum bölee elbiselere farklıı tiptee giysilereopuyorumnanaktan:sm_cool:

ecinnili baronesin kıskancından sınırlarını aştığı an dırınınınnnnn lülülülülülü

anam kıskanma sen emdevden de hotsın, so chic sin hatta aklinialirimsmile

ecinnili baronesin kıskancından sınırlarını aştığı an dırınınınnnnn lülülülülülü

anam kıskanma sen emdevden de hotsın, so chic sin hatta aklinialirimsmile

hot mot ama aklım kıt sanırsam bi saattir alıntı yapçam diye mesaj linkine tıklıyom anca aklıma geldi
sempatiksalakcinni

ecinnim baronesim one numbersin canım emdevvv pişşttt güzelsin kıs valla ama demiyim nazar felan deger benden bulursun ..

bende sana :asigim:
yok kız sen değilsin olumunekankayizsmile o kişiyle diyoloğum hiç yok.sadece burdan tanıyorum.ama resimlerim bulunsun,size fikir olur tahmin için.kötükedihüso guclubacismile

heryerde bi ortam karıştıran var.arkadaşım böyle pozlardan rahatsız olan bi insan girmez bu topiğe.bence özellikle üsütnde durduğun arkadaşlarım barbi lugeysa ve hatırlayamadıklarım çok güzel pozlar verip resim ekliyolar.ben ekleyemiyorum korkuyorum çünkü ama onları keyifle takip ediyorum.dürüst olmak senin gibi patavatsızlık yapmak diil bunuda unutma

kızlar zamanı yok dıye bır tıp barbıe ve lugestanın verdıgı pozlara dayanarak bune ya çot durmuşsunuz fealn dıye sataştı
çot unu anlamıda egrı buyru yamuk ornekle ozetlıyım halk arasında elı kolu egrı kısa ayagı topal kısa olanlara çot denır

oyuna kurban, boyum 1.72 kilo 53 Şeniz

aklinialirimsmile cokacimcoook

ov ye,sory sempatiksalakcinni

boyumuz aynıymış ama bende kilo 60 oldu ayy sinirden ölicim yaa ..başladım zaten rejime herbişiye inşalh hedefim yine 58..bana 58 iyi oluyorda:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…