maix çok çekici ve sexy olmuşsun canım=))
Liv çok şıksın canım
Lugeysa senide çok beğendim
Demothy ölemiştik seni çok şıksın
Maix çok çekici görünüyosun zemuszemus
Emdev süpersin canım
emdev yakıyosun ortalığı canem aklinialirimsmile
teşekkürler kızlar.emdev sen gercekmısın yeşilcam senı nasıl [kesfetmemıs annemmmmmm gel senı meshur yapim boshayallersmile
sagol bırtanem ah bıde rahat etsem:kedi: kanka utandım bak =) eminin sanada çok yakışmıstır balım benimmmmmmm olumunekankayizsmile
cennet kokulum çizmeler yakıyor hihoyyyt
LİV= Maşallah manken gibisin Kıyafette çok hoş
CENNETKOKULUM=Kıyafetin botların çok şık Çok beğendim
ablam sagolasın begendıgıne sevındım
Bu arada bu konunun yıldızı yokmuş Yıldıza boğdumkaydirigubbakcemile3
coraplar bayagı kalın sıcacıkliv supersin cok yakısmıs sana bu tarz ben cok begendim
cok gusel duruyor ya bayıldım cizmelerin rengi cok gusel coraplarda tam benim tarzım
cennet kokulum şalvarın çok şeker çok ta yakışmıs ..kızında çok tatlı maşallhh..
şalvarlı bacı oldum :) sagol bırtanem
liv cim afeti devran olmusşun gız çok begendim
düş sende çok hoşsun canım ...
bide benim bi ricam olcek kızlar lugesya gelirse bana bi mesaj çaksın o dünki mavi elbisesini trabzon forumda hangi magazadan kaça almış...aldıricimmdee..delikafaduldendelikafadulden
iLdeMmm bunuu Begendiii opuyorumnanaktan
kizz bu gidisle ben sana nazar degdircem kaydirigubbakcemile3
ahh ahh böyle fizigim olacakduuuu boshayallersmile elbisedee ne yakisirmis canim arkadasima opuyorumnanaktana.s.
sende guzel duruyor bebegım coraba hayat vermıssınHepinize kocaman kocaman teşekkürler :))
Kuzum zamanım olsaydı eklicektim göz nakyajınıda ama zaman kalmadı akşam gelincede dağıldı :))
Cennet kokulum bu normal siyah külotlu çorap kız öyle kalın değil :) Çok ince değil kalında değil:)
valla sırf kalın ve gosterıssız dıye aldım pettıtım bır cok corap magazasında satılıyor bu desen renklerıde varcennetkokulum çorabının deseni çok güzell :) ben de desenli çorap arıyorum ama bulamadım henüz istediğim gibi bişey
demothy 2. resimdeki etegini cok begendim boshayallersmile
cennetkokulum sana elbise cok yakisiyor :CüvCüv:
teşekkürler kızlar.
he gerçeğim kız napıcaklar beni keşfedip başlarına bela alırlar hiç yaklaşmasınlar kaydirigubbakcemile3
kötükedihüsookadar beterım dıyosun yanı kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?