Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

tubacım yani cennet kokulum şalvarlı resminize bayıldım
özellikle kızın çok şeker
minicik şalvarını yesinler onun Maşallah
1 şalvar da bana gönder kız
bayıldım zemuszemus

ok canım koyun pazarından aldım şalvarlıgımı dıger adıyla güllü donumukaydirigubbakcemile3 kız 3 mrt kumastan cıkıyor

ildemim 22 yasındaydım sımoşum dogdugunda 20 yasında evlendım ablası sımdı anasınıfına gıdıyor 28 ım bende:CüvCüv:

zamanı yok sayende neselendık be arkadasım dikkatını cekerım sınırlenmedık neselendık ama bız bır kere mataraya aldıgımızı bırdaha almayız daha senı bu topıkte sallayıp cevap yazan cıkmaz baska yerde yap soytarılıgını moralı düşük topıklere hadı annnnnam hadıı laelaelaelaelae

LİV= Maşallah manken gibisin Kıyafette çok hoş
CENNETKOKULUM=Kıyafetin botların çok şık Çok beğendim
Bu arada bu konunun yıldızı yokmuş Yıldıza boğdumkaydirigubbakcemile3

:kedi: :kedi::kedi:

liv supersin cok yakısmıs sana bu tarz ben cok begendim

cok gusel duruyor ya bayıldım cizmelerin rengi cok gusel coraplarda tam benim tarzım

cennet kokulum şalvarın çok şeker çok ta yakışmıs ..kızında çok tatlı maşallhh..

liv cim afeti devran olmusşun gız çok begendim

düş sende çok hoşsun canım ...

bide benim bi ricam olcek kızlar lugesya gelirse bana bi mesaj çaksın o dünki mavi elbisesini trabzon forumda hangi magazadan kaça almış...aldıricimmdee..delikafadulde
ndelikafadulden

iLdeMmm bunuu Begendiii opuyorumnanaktan

kizz bu gidisle ben sana nazar degdircem kaydirigubbakcemile3

ahh ahh böyle fizigim olacakduuuu boshayallersmile elbisedee ne yakisirmis canim arkadasima opuyorumnanaktan a.s.

Düşüm her zamanki gibi harikasın başka söze gerek yok zemuszemus

Düş :asigim:

Gözlerinide göster bebem, hastayım o gözlereboshayallersmile

vayy süpermiş gerçekten..

OOOOO kaç sayfa çoşmuşsunuz böyle
Çok geriye gidemedim ama
ENDEV ve DÜŞ bayıldım ikinizede:1hug:

kız coraplarına gurban senın bugun baktım sıyahtan baska kalın corap bulamadım sen aldıkca buraya yaz corap marka ve nomarolarınıaklinialirimsmile

düş sende çok hoşsun canım ...
Hepinize kocaman kocaman teşekkürler :))
Kuzum zamanım olsaydı eklicektim göz nakyajınıda ama zaman kalmadı akşam gelincede dağıldı :))
Cennet kokulum bu normal siyah külotlu çorap kız öyle kalın değil :) Çok ince değil kalında değil:)

cennetkokulum çorabının deseni çok güzell :) ben de desenli çorap arıyorum ama bulamadım henüz istediğim gibi bişey

cennetkokulum çorabının deseni çok güzell :) ben de desenli çorap arıyorum ama bulamadım henüz istediğim gibi bişey

demothy mix yaptım biraz ,bu hafta çekipte eklemeye vakit olmayan kıyafetlerim ,sonuncusu bugün ..bu arada Liv maşallah diyorum canım ,çorap reklamı gibi bacaklar yakıyo Şeniz​

,
,
,

öperim herkesi Şeniz​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…