• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

Böylede güzelsinde tatlım geçmiş olsun yaa neden vuruluyosun :uhm:

menisküslerim ezilmiş su toplamıs ıltıhabını kurutmak ıcın bıtanem amelıyat olana kadar tedavım war boyle amelıyatımda 29 unda buyuk bı ıhtımalle mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 tantunıyı bılmıyosun hııı dogru cogu kısı bılmeye bılır mersının guzelmı guzel bır yemegıdır adananın nasıl adana kebapsa tantunıde mersıne hastır sutlu ekmege veya lavaş ekmege yspılır mını mını kuşbası etler sacda kavrulur ıcıne dosenır bol maydonuz domates pulbıber ve sogan eslıgınde goturulur

şu anda kapı çaldı ve sparısım geldı kızlar aşagıdakılerı goturecem

Ayy anlatmaya bakk yarabbimm karnım tıka basa şiş benim bile canım çektii..
Afiyet bal şeker olsunnn

xzgi çantanı beğendim kocaman ohhh doldur içine herşeyini renk uyumun çok güzel
mr sönmez gayet şık görünüyosunuz keşkem azıcık çotlasaydınız

tesekkur ederım canım ewet buyuk cantalar cok ıse yarıyor tıka basa doldurmak ıcın opuyorumnanaktan

Ha bilmem hic duymamistim boyle bir yemegi ay sakin bu saate yemek yeme bebeyim oturur cuk diye migdene

işte tantunicokacimcoook:delphin:

Eklentiler

• $Pictures4.webp
    $Pictures4.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 87
menisküslerim ezilmiş su toplamıs ıltıhabını kurutmak ıcın bıtanem amelıyat olana kadar tedavım war boyle amelıyatımda 29 unda buyuk bı ıhtımalle mafoldumben

ahh canımm benim tekrar geçmiş olsunn.İşallahh ameliyatından hemen sonra sağlına kavuşursun..
Bende bi çok ameliyatlar geçirdim seni çok iyi anlıyorum...dirençli ol atlatacaksın ben ne acılar çektim inan hep direndim canım yansada bir ah demedim annem hep der..
Allah dermansız dertler göstermesinn :Saruboceq:

ahh canımm benim tekrar geçmiş olsunn.İşallahh ameliyatından hemen sonra sağlına kavuşursun..
Bende bi çok ameliyatlar geçirdim seni çok iyi anlıyorum...dirençli ol atlatacaksın ben ne acılar çektim inan hep direndim canım yansada bir ah demedim annem hep der..

canım oyle oluoyor allah sabrını verıyor olsun bıtsın kurtılım dıyosunvereliniortak

Inanmiyorum mali goturuyosun valah ama fizigin cok guzel canim senin gecte yiyosun valah ben olsam bende yerim

Amin bende öyle düşünüyorum canım,o konuda bende cok sogukkanlıyım aslında derdim acı cekmek değil rahatca yürüyememek,bazı seylerı yaparken baskasına muhtac olmak..kemik yapım benım zayıf daha 1 yıl olmadı bılegımdede kıst cıktı aldırdım.ya hıc bıseyım olsa senede 3 kez apse yapan dıslerım yeter kaydirigubbakcemile3

adanada olupta tantunı adana kebap ciğer şırdan içil kofte matı yememek mumkun degıl bu saydıklarımı 1 ay da 1 er kez en az yıyorumeyvahedigeldismile

Inanmiyorum mali goturuyosun valah ama fizigin cok guzel canim senin gecte yiyosun valah ben olsam bende yerim

ahh gece yemenın zewkı bır baskaa bende reflu olmasına ragmen gece yarısı yemedıgım sey kalmıyor hıc pısman olmuyorum benımde bu gece canım kebap cektıı zemuszemus

kuzum ben gunduz yemıyorum aksam 7 den sonra acılıyor bogazım kottu bır alıskanlık her gece yemem tabı ama atıstırırım gecte yatıyorum 3 gıbı yanı vucudum bu duzene alsıtı tavsıye etmem evde sakın denemeyınkaydirigubbakcemile3

ahh gece yemenın zewkı bır baskaa bende reflu olmasına ragmen gece yarısı yemedıgım sey kalmıyor hıc pısman olmuyorum benımde bu gece canım kebap cektıı zemuszemus

kuzummmm kebap bızden sorulur bır adana, yanında pısmıs sogan salatası ,cıg sogan salatası ,marul salatası ,ezme salata ,kozlenmıs domates, kozlenmıs bıber, tursu ,ve de pıde 10 tl ye yıyosun bu dıyarddaaa guzel adanamm yaaa:icecream:

istanbulda kımbılır kac para bu takım

afiyet olsun cennetim maşşallah bu saatte iyi götürüyon
bgn biçok siteyi denedim ama bi türlü foto kaydedemiyom yaaaaa

Ay durun beee simdi Benim canim cenkse sizin gibi siparis yada gidip yiyebilecegim yerde yok agzim sulandiya tabi turkiyede olmak vardi bende yerdim vallah ben su icsem yariyo xzgi canim gecmis olsun herseyin hayirlisi

Ay durun beee simdi Benim canim cenkse sizin gibi siparis yada gidip yiyebilecegim yerde yok agzim sulandiya tabi turkiyede olmak vardi bende yerdim vallah ben su icsem yariyo xzgi canim gecmis olsun herseyin hayirlisi

canım benım bızım akrabalarımız hollandada her bısey var turkıyedekı olan dıyor sızın oralarda yokmu

Back
X