çok beğendim. herşey çok uyumlu. saatinde çok hoş..
kombin her zamanki gibi uyumlu ama ben en sondaki kareyi çok beğendim
bu elbisemide böyle kombinledim. yorumlarınızı bekliyorummm........
Eki Görüntüle 170596 Eki Görüntüle 170597
bence de bluzsuz dene bu kombini canım, ama elbisen güzel, yakışmış :81:bu elbisemide böyle kombinledim. yorumlarınızı bekliyorummm........
kombin son anda oluşturulduğundan oje uyumsuz oldu , öz eleştirimi yapıp beğeninize sunuyorum
Eki Görüntüle 170025 Eki Görüntüle 170024
fiziğine yakışmış cnm güzel olmussun
bannu : tatlım ayakkabıların çok hoş ya sanada çok yakışmış kombininide çok beğendim
bu elbisemide böyle kombinledim. yorumlarınızı bekliyorummm........
teşekkürler canımmkombin her zamanki gibi uyumlu ama ben en sondaki kareyi çok beğendim
dudak ruj olan fotoprofil resmi gibi
yazmadan geçemedim
süper olmuşsun tatlımmmm
beğendim kombinini canım
çok merci kızlarrr:86:kontescim bende kotunu dar görmek istedim sanırım annene katılıormceket süper......
ben ikinci kombinini daha çok beğendm canım ....
çok teşekkür ederm canım
canım kilolu değilsin yakışmış güsel görüküon
çok teşekkür ederim berencim
botlarınlla çantanın renk uyumu güsel de ben tipini beğenemedim genel bakarsak yakışmış kolyen renk katmş die düşünüorm
yakışmış elbisen pelincim
bence de bluzsuz dene bu kombini canım, ama elbisen güzel, yakışmış :81:
süper olmuşsun tatlımmmm
beğendim kombinini canım
pelin, miskokulum, tatlıtivitim, nektar beğene basan arkadaşlarım teşekkür ederim.
kontes, month, bnnu, yorumlarınız beğenileriniz eleştirileriniz için teşekkürler canlar
kontes üst taraf birazcık karışık geldi içindeki daha dar ve düz olsaymış diye düşündüm fakat hoş ve güzel görünüyorsun canım
pelin elbisen çoraplarınla çok hoş olmuş fakat içindeki olmasaymış keşke bence daha sıcak havalarda tek giy canım zira elbise çok hoş olmuş üstünde
çok şık olmuşsun...canım sıkıldı burada kafa dağıtıyım dedim işte ben
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
biraz benim giyim tarzımada benziyor beğendim öğretmenmisiniz bu arada....
canım badi olurdu aslında ama kıyafetin üst kısmı beyaz farklı bir şeyler denenebilir belki bu elbiseylebu elbisemide böyle kombinledim. yorumlarınızı bekliyorummm........
biraz benim giyim tarzımada benziyor beğendim öğretmenmisiniz bu arada....
hırkanın düğmeleri siyah ve dore çerçeveleri var sanırım ben bu kıyafetle yakıştırmadım sade düğmeler gri tonu olsaydı daha iyi olabilirdi ve tşört düz beyaz olabirdi yada gri veya siyah badi tarzı daha hoş olurdu diye düşündüm..
evet öğretmenler bu tarz giyiniyor bende teşekkür ederim yanıtladığınız için ...canım teşekkür ederim.
mutlu oldum beğenmene.
evet öğretmenim.
hırkanın düğmeleri siyah ve dore çerçeveleri var sanırım ben bu kıyafetle yakıştırmadım sade düğmeler gri tonu olsaydı daha iyi olabilirdi ve tşört düz beyaz olabirdi yada gri veya siyah badi tarzı daha hoş olurdu diye düşündüm..
saatini iyi günlerde kullanmanı dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?