Bugün ne giydin? Çek görelim..

kırmızı ya da fuşya diyorum:23: ben tek omuzlara enseden dağınık topuz yakıştırıyorum,geçen gün pelin arkadaşımıza da aynısını demiştim elbisesi tek omuzlu diye

esmer tenlisin gliba cnm bence fuşya çok güzel olur çok dikkat çeker yada pudrada olabilir platform ayakkabı ve çantada saçta at kuyruğu olabilir dağınık topuz olabilir taş gibi olursun bence:1::1:

önecellikle ikinizede bu hizli cevap icin tesekkür ederim
evet esmerim...kirmiziyi bende düsündüm fusya rengini pek sevmiyorum ama pudra rengini degerlendire bilirim :46:
at kuyurugunuda maaalesef pek sevmiyorum (yakistiramiyorum birtürlü kendime :17:) ama daginik topuzda hos olur kesin
sizce nasil bir tarz ayakkabi olmali ?? acik??platform topuk??
veeee son bir soru dahaaaaa sizce taki takmaliyimiyim??? kolye bileklik tarzi seyler?? cok mu abartili
olur

$116018.webp Eki Görüntüle 181561 $BAMBI-~1.webp $KRMZ_T~1.webp

baştaki ayakkabı hoşuma gitti canım ben açık ayakkabıları pek sevmiyorum platformlu kapalı ama önü açık olabilir balık ağız o tarzlar güzel deri yerine süet tarz bu elbiseyede küpe ya da bileklik olabilir cnm açık olan omzunun olduğu kola şık bi bileklik güzel olur:16:

tatlım10 o pudra rengi ayakkabıya aşık oldum resmen az daha kısa olsaydım giyerdim öyle topuklular:((
okadar yüksek topuk giydimmi kapı kadar oluyorum öff :(

beren rahat günlük hoş bir kombin olmuş canım incecik durmuşsun
aşkito allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin artık çıktı çıkacak belli :1:
kombinin de çok güzel canım
pelinkr ayakkabılar çok güzel üçüncü elbiseyle süper olur, birinci elbiseyle de topuksuz olanlar hoş olur bence, ikincinin modeli de güzel ayrıca en kısa zamanda terzide daralt onu canım
armine etek badi uyumu güzel bence, yandaşlık gibi olmasın ama selayhusa katılıyorum uzun siyah çizmelerle çok güzel olurmuş bu kombin
kırmızısevenhatun süper olmuşsun elbiseyi çok güzel taşımışsın dantel iyi fikir ben de severim böyle şeyler uydurmayı ama o çanta bu elbiseyle hiç olmamış canım ya
berra çizmelerle çanta çok uyumlu bence ama gömleğin ceketten çıkışını sevmedim ben

dimi ya bn 2. elbiseyi daraltıyim:31: teşekkür ederim cnm beenmene sevindim:16:

pelinkr ayakkabılar çok güzel üçüncü elbiseyle süper olur, birinci elbiseyle de topuksuz olanlar hoş olur bence, ikincinin modeli de güzel ayrıca en kısa zamanda terzide daralt onu canım
armine etek badi uyumu güzel bence, yandaşlık gibi olmasın ama selayhusa katılıyorum uzun siyah çizmelerle çok güzel olurmuş bu kombin
kırmızısevenhatun süper olmuşsun elbiseyi çok güzel taşımışsın dantel iyi fikir ben de severim böyle şeyler uydurmayı ama o çanta bu elbiseyle hiç olmamış canım ya
berra çizmelerle çanta çok uyumlu bence ama gömleğin ceketten çıkışını sevmedim ben

haklısın canım siyh uzun çizmemde var ama ogün çantam o renkti sabah çanta hazırlamay üşendim çantamla uyumlu olsun diye o çizmeyi giydim ipli falan bide spoer ya üstümede uydu :31:

evet tatlım, fotoğraf çekince garip durmuş haklısın. tablo gibi :9:
ama boncuk işlemeli çanta kendisi :34:
ayrıca çok teşekkür ediyorum. :71:

berra_
üzerinde ki siyah deri altındaki vizon diye görüyorum doğrudur umarım :44: eğer öyleyse ben ikisinin uyumu çok beğeniyorum. senin de fiziğin maaşallah. :nazar: ayrıca en çok da çantaya bayıldım ben, aşk yaşıyorum şu an :69:

teşekkür ederim canım evet doğru görmüşssün:)çantamı bende çok seviyorum:69:

masaallah kizlar usenmeden cekip fotolari yukluyorsunuz. cok hos dogrusu, ama zevk isi tartismaya donmesin. valla asil uyumsuzluk moda 2011 de. hicc oyle iki rengi uydurcam diye ugrasmayin, lunapark gibi ne kadar renk varsa karistirin, guzel sayiliyor :1:

önüm kapalı olduğu için tuhaf durmuş bende farkettm şimdi teşekkür ederim buarada:61:

tatlım_10canm elbisen abartı olmadıgından ayakkabın dikkat çekici bişey olabilir :69:
mesela $pr_01_127_min.webp $GIZLI-~1.webp $JAPON-STILI-MUHTESEM-SIYAH-PEMBE-AYAKKABI__33477397_0.webp $Sexy-Yuksek-Topuklu-Platform-Ayakkabi-2-Renk__27113730_0.webp

tek renk olarak kırmızı ve şeker pembesi hoş olur :69: tek renk kullanmak istemezsen bunlar alternatif olur senin için.. bu modellerden en rahat şekilde bulabilcegin siyah platformu kırmızı olan ayakkabı..

saç olarakta ben bu modele at kuyrugu yakıştırırım (malesefki bana hiç yakışmaz :14: ) sende begenmiyomuşsun o zaman şöyle bişey çok hoş olur :78:
$daginik-topuz-taylor-swift.webp takı olarakbu şekil bi küpe yakışır :65:

arkadaslar yardiminiza ihtiyacim vaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!
2 hafta sonra bir arkadasimin dügünü var ve ben bu elbiseyi almayi düsünüyorum
lakiiiiin hepten sim siyah olmak istemiyorum biraz renk katmak istiyorum( renkli taki, ayakkablar, canta)
sizce hangi rengi kullanmaliyim?????? ve saclarimi nasil yapmaliyim???? acik bukleli bir sac modeli düsünmüstüm
tüm fikir ve yorumlara acigiiiiiiim

Eki Görüntüle 181531

eğer şık bir görünüm istiyorsan siyah transparan ayakkabılar çok hoş olur :34:
bkz: $Valentino-Peep-Toe-Lace-dOrsay-Pumps.webp

modern bir hava yaratmak istiyorsan kesinlikle fuşya, koyu pembe gibi :82:
bkz: $1291_b.webp $1237_b.webp

şöyle havalı şıkırtılı bir şeyler de olabilir :9:
bkz: $christian-louboutin-studio-120-peep-toe-pumps-2.webp $1189899_orig.webp $christian-louboutin-studio-120-peep-toe-pumps-3.webp

çekici bir kombin içinse :16: tabi kii kırmızıııı :69:
bkz: $1207_b.webp $Christian-Louboutin-Suede-Peep-Toe-Pump-Shoes.webp $red-stiletto.webp $alb2.webp $Christian Louboutin Claudia Ankle-Strap Sandals Red_1.webp

saçlara gelince dağınık topuz ensede veya omuzun aksi tarafta toplanmış. :34:

çanta zaten cluth olur ayakkabıya göre değişir.

umarım biraz fikir verebilmişimdir. :78::54:

baştaki ayakkabı hoşuma gitti canım ben açık ayakkabıları pek sevmiyorum platformlu kapalı ama önü açık olabilir balık ağız o tarzlar güzel deri yerine süet tarz bu elbiseyede küpe ya da bileklik olabilir cnm açık olan omzunun olduğu kola şık bi bileklik güzel olur:16:

balik agiz böyle bisey oluyor sanirsam??? kusura bakmayin yurtdisinda yasadigim icin bazen pek anlayamiyorum :17::17::17:
$ZARA-Y~1.webp

küpe sallanan tarzdami olsun yoksa topküpemi???

cooook soru sorduuuuum kusura bakmayiiiin :17::17:

balik agiz böyle bisey oluyor sanirsam??? kusura bakmayin yurtdisinda yasadigim icin bazen pek anlayamiyorum :17::17::17:
Eki Görüntüle 181570

küpe sallanan tarzdami olsun yoksa topküpemi???

cooook soru sorduuuuum kusura bakmayiiiin :17::17:

evet cnm balık ağız bu oluyor:16: canım biraz büyük küpeler olabilir sallantılı türdede olabilir ama fazla uzun olmasın cnm top küpe biraz sönük kalabilir:17:

tatlım_10canm elbisen abartı olmadıgından ayakkabın dikkat çekici bişey olabilir :69:
mesela Eki Görüntüle 181571 Eki Görüntüle 181572 Eki Görüntüle 181573 Eki Görüntüle 181574

tek renk olarak kırmızı ve şeker pembesi hoş olur :69: tek renk kullanmak istemezsen bunlar alternatif olur senin için.. bu modellerden en rahat şekilde bulabilcegin siyah platformu kırmızı olan ayakkabı..

saç olarakta ben bu modele at kuyrugu yakıştırırım (malesefki bana hiç yakışmaz :14: ) sende begenmiyomuşsun o zaman şöyle bişey çok hoş olur :78:
Eki Görüntüle 181580 takı olarakbu şekil bi küpe yakışır :65:

evet cnm balık ağız bu oluyor:16: canım biraz büyük küpeler olabilir sallantılı türdede olabilir ama fazla uzun olmasın cnm top küpe biraz sönük kalabilir:17:

cook cok cok cooooook cok coooook tesekkür ederim hepinizeeeeee
eklediginiz seyler cok hos bana fikir oluyor amaaaa secim yapmasida zorlasiyor :59: fikirlerin hepsi güzel cünkü
bakalim neye karar verecegim...

önecellikle ikinizede bu hizli cevap icin tesekkür ederim
evet esmerim...kirmiziyi bende düsündüm fusya rengini pek sevmiyorum ama pudra rengini degerlendire bilirim :46:
at kuyurugunuda maaalesef pek sevmiyorum (yakistiramiyorum birtürlü kendime :17:) ama daginik topuzda hos olur kesin
sizce nasil bir tarz ayakkabi olmali ?? acik??platform topuk??
veeee son bir soru dahaaaaa sizce taki takmaliyimiyim??? kolye bileklik tarzi seyler?? cok mu abartili
olur

Eki Görüntüle 181562 Eki Görüntüle 181561 Eki Görüntüle 181560 Eki Görüntüle 181559
platformlar daha asil görünüyor benim gözüme ama tabiki tercih senin.
takı olarak minik küpe + bileklik abartısız ve şık olmanı sağlar diye düşünüyorum:69:

arkadaslar yardiminiza ihtiyacim vaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!
2 hafta sonra bir arkadasimin dügünü var ve ben bu elbiseyi almayi düsünüyorum
lakiiiiin hepten sim siyah olmak istemiyorum biraz renk katmak istiyorum( renkli taki, ayakkablar, canta)
sizce hangi rengi kullanmaliyim?????? ve saclarimi nasil yapmaliyim???? acik bukleli bir sac modeli düsünmüstüm
tüm fikir ve yorumlara acigiiiiiiim

Eki Görüntüle 181531
canım tabii ben biraz klasik bir tip olduğumdan böyle bir elbise ile farklı renk bir ayakkabı giymezdimsiyah giyedim ama belki kırmızı olabilir bana her şey yakışır programında bir hanım giymişti
çok dikkat çekmek istemem farklı şeylerle ama senin tercihin
gerçi seni anımsıyorum biraz diğer fotoraflarından her tür kıyafeti kaldırıcak fiziğin var...

eğer şık bir görünüm istiyorsan siyah transparan ayakkabılar çok hoş olur :34:
bkz: Eki Görüntüle 181567

modern bir hava yaratmak istiyorsan kesinlikle fuşya, koyu pembe gibi :82:
bkz: Eki Görüntüle 181568 Eki Görüntüle 181569

şöyle havalı şıkırtılı bir şeyler de olabilir :9:
bkz: Eki Görüntüle 181582 Eki Görüntüle 181581 Eki Görüntüle 181583

çekici bir kombin içinse :16: tabi kii kırmızıııı :69:
bkz: Eki Görüntüle 181575 Eki Görüntüle 181576 Eki Görüntüle 181577 Eki Görüntüle 181578 Eki Görüntüle 181579

saçlara gelince dağınık topuz ensede veya omuzun aksi tarafta toplanmış. :34:

çanta zaten cluth olur ayakkabıya göre değişir.

umarım biraz fikir verebilmişimdir. :78::54:
tatlım10
arkadaşın resmini eklediği ilk resimdeki siyah transparan ayakkabı elbisenle çok şık olur diye düşündüm..

Back
X