Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendine yakıştırmasını bilen pazardan bile giyse gayet şık olabiliyor.ama ben çok pahalı mağazalara girdim ne yazıkki pazarda bedava verseler alınmaz.mağdem beğenmedin sen koyda nasıl giyinilirmiş görelim.
bu arada pisiciğini çok beğendim kontes![]()
kontes tsihirt ün çok cici çok beğendim
vuvuzela,eklediğin 2 kombinide çok beğendim özellikle ceketine bayıldımm![]()
bnnu merhaba canım genelde bakmakla yetiniyorum bu topice ama resmini gördüm aklımda bi görüntü canlandı yardım etmek için ben de fikrimi iletmek istedim sana yanlış anlamazsın umarım.
ben olsam o gri elbisenin beline açık renk yeri var ya krem gibi burdan tam seçemiyorum ama o renkte deri kemer alırdım ama böyle geniş olanları oluyor ya bağlıyorsun fln kurdele yapılanlarından değil de kalın buruşuk bir deri gibi görünüyor ben beğeniyorum o renk kemer takardım o karışıklığı biraz kapatıp rengini açmak için
çorap olarak da o krem renginden desenli olmayan bir çorap
gri bootie ile tamamlardım hatta bir de krem rengi hırka alırdım bir de gri çanta :)
böyle kombinlemeyi çok seviyorum açık renkte kışları
tabi açık renklerle rahat edemem dersen yine aynı tarzda siyah kemer (o elbisenin göz yoruculuğunu biraz kapatır diye düşünüyorum) ten rengi çorap ve siyah topuklu çizmelerle de hoş olur diye düşünüyorum ayrıca kolye takmazsan ufak küpelerle tamamlarsan hoş olur.
bnnu merhaba canım genelde bakmakla yetiniyorum bu topice ama resmini gördüm aklımda bi görüntü canlandı yardım etmek için ben de fikrimi iletmek istedim sana yanlış anlamazsın umarım.
ben olsam o gri elbisenin beline açık renk yeri var ya krem gibi burdan tam seçemiyorum ama o renkte deri kemer alırdım ama böyle geniş olanları oluyor ya bağlıyorsun fln kurdele yapılanlarından değil de kalın buruşuk bir deri gibi görünüyor ben beğeniyorum o renk kemer takardım o karışıklığı biraz kapatıp rengini açmak için
çorap olarak da o krem renginden desenli olmayan bir çorap
gri bootie ile tamamlardım hatta bir de krem rengi hırka alırdım bir de gri çanta :)
böyle kombinlemeyi çok seviyorum açık renkte kışları
tabi açık renklerle rahat edemem dersen yine aynı tarzda siyah kemer (o elbisenin göz yoruculuğunu biraz kapatır diye düşünüyorum) ten rengi çorap ve siyah topuklu çizmelerle de hoş olur diye düşünüyorum ayrıca kolye takmazsan ufak küpelerle tamamlarsan hoş olur.
ayrıca kontes son kombinin çok beğendim yazmışken sana da beğenimi iletiyim dedim. kot-hırka-renkli oje-bant gibi bağlanmış fular bi an şok geçirdim ben mi koydum acaba bu kombini diye ben de okula bu tarz giyiniyorum genelde hem spor hem tarz duruyor bence :) bu arada biçok kombinini beğeniyorum farklı şeyler denemeyi seviyorsun ben de cesaret edebildikçe farklı tarzlara çıkmaya çalışırım şıklığı bırakmadan. tabi ki beğenmediklerim de oluyor ama çok normal zaten herkes herşeyi beğenemez bence burdaki tartışmaların çoğu yazılı olduğu için karşımızdakinin mimiklerini anlayamamız yoksa oturup bi yerde muhabbet ediyor olsak beğenmediğimizi söylesek kırılınıcağını sanmıyorum bence net ortamından soğuk geliyor o yüzden sadece beğendiklerimizi belirtsek daha iyi olur bence özellikle ilk kez karşılaştığımız kişilerde nacizane tavsiyem. kimseyi savunmak için yazmadım kontes i de hiç tanımam kk bi topicte denk geldiğimizi bile sanmıyorum belirtiyimm yanlış anlaşılmak istemem
bu arada ben de kombinlerimi çok koymak isterdim ama sitede bazı tanıdıklarımın da olduğunu biliyorum o yüzden deşifre olmak istemiyorum. herkese iyi kombinleer off destan yazmışım yaa![]()
kkontes tişörtündeki kedi ve sen çok tatlısınız![]()
kontesko cok cici cok tatli olmussun, herseyinle cok uyumlusun...
berra kombinin uyumlu begendim...![]()
buda bugünden ben...Arkadakide benim cantam...
t-shirtüm beni biraz kilolu göstermis
![]()
Uploaded with ImageShack.us
bu topikte her gün biolay oluyo
lanetlendi sanırım
kontess çok şirinsin canım
bide siyah giyinen arkadaşım vardı nickini unuttum osa çok şık olmuş![]()
spor bi kombin olmuş canımmboşver,bu sene salaşlık moda
![]()
bu topikte her gün biolay oluyo
lanetlendi sanırım
kontess çok şirinsin canım
bide siyah giyinen arkadaşım vardı nickini unuttum osa çok şık olmuş![]()
canım eğer göğüsler çok küçük değilse bu tşörtler kilolu gösterebiliyor ama kilon normal kombinin uyumlubuda bugünden ben...Arkadakide benim cantam...
t-shirtüm beni biraz kilolu göstermis
![]()
Uploaded with ImageShack.us
canım eğer göğüsler çok küçük değilse bu tşörtler kilolu gösterebiliyor ama kilon normal kombinin uyumlu![]()