teşekkürler canımm:78:
eed eed doğru gördün,maşallah çok dikkatlisinve ince fikirlisin
teşekkür ederim canımm:78:

o da aslında pek fazlalık sayılmaz olsun yane ..tebrük ediyor susuyorum canım![]()
kontescim geçmiş olsun ya ben onu ocen sandım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canımm:78:
eed eed doğru gördün,maşallah çok dikkatlisinve ince fikirlisin
teşekkür ederim canımm:78:
o da aslında pek fazlalık sayılmaz olsun yane ..tebrük ediyor susuyorum canım![]()
kontescim geçmiş olsun ya ben onu ocen sandım![]()
siyah tayt çok kötü olmuş
kupem kolyem kemerım babetlerım ve cantam sıyah olunca uydurabıldıgım tek şey sıyah tayt oldu.sence ne gıyebılırdım
bunlar harika. burda o kadar çok aradımki bunları am abulamadımrica ederim tatlım ne demek çok seviyorum bunlarla uğraşmayı, birilerine de anlatmayı
Eki Görüntüle 185756 Eki Görüntüle 185755
bu puantiyeli elbisenin yakasındaki; 1 metre almıştım. hiç kesmeden dikiş yerini kolundaki dikiş yerine getirip yakaya geçirdim ,makinada diktim bunu teğelledikten sonra..
Eki Görüntüle 185759 Eki Görüntüle 185758
bu da aynısının kremi. ceket zaranın klasik ceketlerinden düğmeli. yine 1 metre almıştım, dedim ya modeli zor buldum ama beğendim diye, ikiye kesip düğmelerin kenarına geçirdim. elde diktim bunu da basit yaniaynı renk olursa ipin görünmez.
![]()
ayşemm benim gözümü bozan bi şey var bu kombinde ama bilemedim nedir:26:
sanırım hırkayı yakıştıramadım
hırka olmasa daha iyi dururdu gibime geliyor
ya da hırka daha kısa olsaydı
onun dışında uyumlusun canımm![]()
kontes canim sen kilo mu verdin, acik renk kot giymene ragmen masallah tig gibi cikmis bacaklarinkombininde cok güzel begendim...
aysem ben kontese katiliyorum hirkan olmamis, herseyin siyah agirlikta olunca o renk hirka olmamis ama elbiseni begendim..![]()
tesekkur ederım canım.elbısede krem rengı puantıyeler var ona uysun dıye gıtmıstım.![]()
selamlar
tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın butonu kullandım
ama özellşkle kontescim ve tatlım 10 çok dikkatimi çektiniz çok beğendim
bu arada kontesimmmm maviden kot aldım![]()
teşekkür ederim tatlım. evet ben de biraz zor buldum o yüzden bulmuşken beğendiğim bütün renkleri aldımbunlar harika. burda o kadar çok aradımki bunları am abulamadım![]()
kontesss hatun hoş olmuşsunbundan böyle nazar boncuğu da koyalım bari nazar değmiş görüyorum ki oceli ellerine
aysemmm hırkanı pek uyduramadım tatlım onu dışında hoş olmuşsunsiyah daha kısa bir ceket olsa güzel olurmuş gibi geldi yine siyah ama... :26:
kontes;kot gömlekli kombinine bayıldım çok güzel olmuş diğer gri yelekli olanda çantayı uyumlu bulmadım
kontes;kot gömlekli kombinine bayıldım çok güzel olmuş diğer gri yelekli olanda çantayı uyumlu bulmadım
aysemmm;siyah elbiseydi sanırım çok beğendim çizmelerinle uyumlu buldum
airlikfeer;hırkan daha koyu bir renk olsaydı daha güzel olurdu ama genel anlamda güzel
içimdeki sen;grili kotunu çok beğendim
aklımda kalanlar bunlar![]()