Bugün ne giydin? Çek görelim..

darkolive dantelli şeyleri çok severim bu yüzden elbiseni çok beğendim yakışmış.
Oğluşunada maşallah:nazar:

gnydn64 sende çok hoşgörünüyorsun kotun badin ve montun gayet uyumlu ama hırkanı ğek beğenmedim yani bu kombine yakıştıramadım...

pelinkr iki elbisenide çok beğendim çok yakışmış. birinci olan babet ve sandaletlerle çok hoş olur ..ikinciside aynı şekilde babet ile..

çok teşekkürler cnm. :16:

canım deri ceketini çok beğendim :12:çok yakışmış kombin sade ve şık aykkabılarında güzel, iyi günlerde kullanmanı dilerim canım...

gnydn64 sende çok hoşgörünüyorsun kotun badin ve montun gayet uyumlu ama hırkanı ğek beğenmedim yani bu kombine yakıştıramadım...
.

teşekkür ederim arkadaşlar beğenileriniz eleştirileriniz ve zahmetiniz için :71:
sese teşekkürler canım:71:

Merhabalarrr ben döndüm istanbula:3:

Bu Cumartesi günkü Halimm...

Eki Görüntüle 192576

Buda Bugünkü Halim...

[Asade ve güzel olmuş canım.
trennden aldıım elbiseler geldi. pembe dolaba da ekledim ama buraya da eklemek istedim. yorumlarınızı bekliorum..

Eki Görüntüle 192594 Eki Görüntüle 192595

Eki Görüntüle 192596 Eki Görüntüle 192597

pembeli elbiseye eridim bittimmm.bulabılırsem ılk ısım puantıyelı elbıse almak olacak.mankenden daha guzel tasımıssın ayrıca ıkı elbıseyıde canım.bugun bende eklıyım bayadır resım yuklemıyorum.

Merhabalarrr ben döndüm istanbula:3:

Bu Cumartesi günkü Halimm...

Eki Görüntüle 192576

Buda Bugünkü Halim...

[Asade ve güzel olmuş canım.

pembeli elbiseye eridim bittimmm.bulabılırsem ılk ısım puantıyelı elbıse almak olacak.mankenden daha guzel tasımıssın ayrıca ıkı elbıseyıde canım.bugun bende eklıyım bayadır resım yuklemıyorum.

çok teşekkürler cnm.:16: netteki alışveriş sitelerinide takip et denk gelirsin mutlaka. aynı ürünler tekrar tekrar gelio çünkü:49:

aklımda kalanları yazayım :24:
selayhusum balım böceğim nefisss olmuşsun gömleğine bende bayıldım:32:
pelinkr ben çantayı uyumsuz buldum kotta kilolu göstermiş birazcık:26:
darko dantel elbisen yakışmış:23:
günaydıncmmm hediyen çk güzelmiş iyi günlerde giy inşallah:32:
başka kim vardı yaa :26:
puanlı elbiseler alan arkadaş çok yakışmış güklle güle kullan :31:

uzun süredir giremiyordum baya birikmiş oyüzden buton kullandım
pazar gününden buda bayanlar $jjpp.webp

selayhus fiziğinin maşşallahı vardoğum yaptığın halde bekar kız gibi duruyosun :nazar:
şık olmuşsun ayakkabılarınla buluzun güzel olmuş

gecenlerde gitmis oldugum bir dügün kombini, ozaman firsat bulup ekliyememistim..
cok yakinim degillerdi.. üzerimdeki tunikti ben kemerle birazcik boyunu kisaltip giyindim ...
ayakkabilari alisveris topigine alayimmi diye eklemistim :1: hatirlayanlar olacaktir .....

Eki Görüntüle 192226
Süpersin cok cok begendım sahsen,cok guzel olmus:nazar:

ilk defa bir kombin ekliyorum ben de. Burayı sürekli takip ediyorum eklemek bugüne kısmetmiş :34:Eki Görüntüle 191437 Eki Görüntüle 191438 Eki Görüntüle 191439 Eki Görüntüle 191440

Günlük bir kıyafet (genel tarzım) sıralaması biraz karşık mı olmuş ne...
hoş olmussun sekerim gunluk kombin olarak gayet guzel bence:12:

Son düzenleyen: Moderatör:
beren91 saclarin cok güzel olmus, rengide cok hos ama pantolonu begenmedim.. :34:
gnydn64 cok uyumlu olmussun begendim... :16:
plnkr iki elbisende cok yakismis sana, güle güle giy.. :nazar:
darkolive kolyen disinda begendim, elbisen cok $Ik sana da cok yakismis... :nazar:

Son düzenleme:
bukadar kisinin begenmesi beni mutlu etti , hepinize tesekkür ederim ..

darkocugum takilar disinda begendim canim, elbisen cok yakismis cok zarif durmusun... birde ben mavi ile pudra renginide cok yakistiriyorum öyle bir ayakkabi ve uygun coraplada dene derim nacizane bir fikir :)) ..

$Fotoğraf0536.webp
bugünden bi foto deil ama bugünde böyleydim :69: sevgiliyi kesmeyi denedim ama abuk subuk bişy oldu kesemeyince kalplendirdim ortalıgı :123:
burda olmasada bugün okul moduydu :1:

aklımda kalanları yazayım :24:
selayhusum balım böceğim nefisss olmuşsun gömleğine bende bayıldım:32:
pelinkr ben çantayı uyumsuz buldum kotta kilolu göstermiş birazcık:26:
darko dantel elbisen yakışmış:23:
günaydıncmmm hediyen çk güzelmiş iyi günlerde giy inşallah:32:
başka kim vardı yaa :26:
puanlı elbiseler alan arkadaş çok yakışmış güklle güle kullan :31:

cnm karıştırdın heralde. puanlı elbiseleri bn almıştım. teşekkür ediyorum:16:

Back
X