çok net değil ama. öylesine işte
Eki Görüntüle 193520
çok şık olmussun fiziğine çok yakışmış kıyafetlerin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok net değil ama. öylesine işte
Eki Görüntüle 193520
Eki Görüntüle 193572 Eki Görüntüle 193573 Eki Görüntüle 193574 dun bunları gıydım fırsatım olmadı dun yuklemeye
Eki Görüntüle 193575 bugunde boyleyım.resım yuklerken farkettım dun gıydıklerımın tam tersını gıymısım
bu da benden olsun. içimdeki elbiseyi badiyle kombinlemiştim daha önce. bu sefer üzerine hırka giymeyi tercih ettim
Eki Görüntüle 193578
kizlar bende böyleydimmm...kusura bakmayin resimlerin kalitesi biraz kötü olmus
Eki Görüntüle 194131
kizlar bende böyleydimmm...kusura bakmayin resimlerin kalitesi biraz kötü olmus
Eki Görüntüle 194131
tatlım
pantolonun duruşu benim çok hoşuma gitti
kemerde çok tarz duruyor
topuklu ayakkabılarla da çok gözel olur haaa
bugün bi kızlar gördüm izmirdeyim bu arada
bu tarz bir pantolon giymiş
üstüne kalçanın alt boyunda incecik bir hırka
altında acı kahve, açık bantlı ayakkabıları vardı
harika görünüyordu
ama donmuştur herhalde, bugün izmir çok soğuktu![]()
tatlım10 çok uyumlusun çok beğendim, yazlık giyenleri görünce kıskanıyorum yaaa
depresifcim trencin çok hoş yakışmış sanada spor tarzından uzak tam bir dişi olmuşsun![]()
çok tarz ve çok güzel olmussun![]()
çok güzel olmuşsun cnm.. bu pantolonlara bayılıyorum almak bi kısmet olmadı yahuuu
ii günlerde kullan![]()
bence cok guzel olmus canım.ceketın ve kotun cok guzel ıcıne ıster kırmısı ıster mor her renk gıyılır.sanada yakısmıs
airlikfeer çok beendim. kot tayt çok yakışmış cnm![]()
sizce kırmızılı kombin olmuş mu arkadaşlarEki Görüntüle 194431 Eki Görüntüle 194430 Eki Görüntüle 194428
ceketin coook güzeeeel...kollarina bayildimmm...kirmizi güzel ama bence ikincisi dahada güzel![]()
boyum 168 kilom 49 canm çok uzun değilimçok hoş ve spor gözüküyorsun boyun kaç merak ettim böyle pantolon giydiğimde kendimi kısa hissediyorumda senle öyle durmamış ondan merak ettim bide kilon![]()
boyum 168 kilom 49 canm çok uzun değilim
airro nası bi heyecan bilirm ama o gün kırmızımı giydin beyazmı siyahmı umru olmaz emin ol
![]()