Bugün ne giydin? Çek görelim..

335dc kullanıcısından alıntı

Eklenti 193415
bugünden bi foto deil ama bugünde böyleydim sevgiliyi kesmeyi denedim ama abuk subuk bişy oldu kesemeyince kalplendirdim ortalıgı
burda olmasada bugün okul moduydu

çok hoş ve spor gözüküyorsun boyun kaç merak ettim böyle pantolon giydiğimde kendimi kısa hissediyorumda senle öyle durmamış ondan merak ettim bide kilon:30:

tatlım
pantolonun duruşu benim çok hoşuma gitti :69:
kemerde çok tarz duruyor
topuklu ayakkabılarla da çok gözel olur haaa :23::23::23:

bugün bi kızlar gördüm izmirdeyim bu arada
bu tarz bir pantolon giymiş
üstüne kalçanın alt boyunda incecik bir hırka
altında acı kahve, açık bantlı ayakkabıları vardı
harika görünüyordu :69::69::69:
ama donmuştur herhalde, bugün izmir çok soğuktu :1::1::1::1:

tatlım10 çok uyumlusun çok beğendim:nazar:, yazlık giyenleri görünce kıskanıyorum yaaa :27:
depresifcim trencin çok hoş yakışmış sanada spor tarzından uzak tam bir dişi olmuşsun :21::38:

çok tarz ve çok güzel olmussun :16:

çok güzel olmuşsun cnm.. bu pantolonlara bayılıyorum almak bi kısmet olmadı yahuuu

ii günlerde kullan :34:

hepinizeee cok tesekkür ederim

sizce kırmızılı kombin olmuş mu arkadaşlar:69: $Fotoğraf 1013.webp$Fotoğraf 1014.webp$Fotoğraf 1011.webp

Eklentiler

• $Fotoğraf 0998.webp
    $Fotoğraf 0998.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 42
bence cok guzel olmus canım.ceketın ve kotun cok guzel ıcıne ıster kırmısı ıster mor her renk gıyılır.sanada yakısmıs

canım kot değil sanırım skinny mi bilmiyorum kot tayt gibi sanki :60::60:
valla bilemedim :60::60::60:
askerim gelecek :66::66:onun için hazırlanıyorum:66::66:
bu ilk gün için:66::66:
ayy çok sevindim:66::66::66::66:yeşekkür ederim:54::70:

çok hoş ve spor gözüküyorsun boyun kaç merak ettim böyle pantolon giydiğimde kendimi kısa hissediyorumda senle öyle durmamış ondan merak ettim bide kilon:30:
boyum 168 kilom 49 canm çok uzun değilim

airr :62::62::62: o nası bi heyecan bilirm ama o gün kırmızımı giydin beyazmı siyahmı umru olmaz emin ol :64::63:

tatlim_10 cok begendim, bu tarz pantolonlar herkese yakismiyor ama sende cok güzel durmus.. :nazar:
minikdepresif trenckotun rengi cok güzel, ruhsatin hayirli olsun... :16:
airlikfeer bence kirmizi degil de ikinci fotorafdaki gibi beyaz giy, o daha tarz durmus.. :34:

Back
X