Bugün ne giydin? Çek görelim..

hanturks; bluzunu ve cantaniii coook begendim... yakismis :34:
çok teşekkür ederim bluzümü seviyorum ben de :71:
ben yiine hanturke yorum yapcam galiba:1:
hanturks : canım yavruağzı rengi dimi o üstündeki harika yakışmış saç rengin çok hoş yaaa fiziğin süperrr yerim kız seni:69:
berencim çok sağol canım ne güzel yorumlar yapıyosun:16: üstümdekinin rengi nar çiçeği canım, ama benim fizik o kadar iyi değil ama ya 5 kilo vermem lazım en az:17:
hanturks yine cok sade bir look, az detayla cok shik giyinmeyi biliyorsun. bir de bu renk yakismis sana.
canım çok teşekkür ederim evet abartıyı sevmiyorum :71:

ayrıca beğenen herkese de çok teşekkür ederim :16:

0o_burcu_o0 fizigin cok guzel, citipitisin, ne giysen yakisiyor canim :):nazar:

Nightwalker, yine herzamanki gibi bakimli ve hossun.

Kizlar cok yogunum, giremiyorum net'e fazla. O yuzden bir gelip bir kayboluyorum :2:

Uzun zaman sonra yine, dun boyleydim :)
rambler.jpg

cok mersi canımm yüzünde fiziginde cok güzell :nazar::nazar:

geçen hafta tatildeydim... gece çıktığımızda....

Eklentiler

• $SDC17771.webp
    $SDC17771.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $SDC17824.webp
    $SDC17824.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 57
kızlar bu elbiseye nasıl bir ayakkabı ve saç modeli gider saçlarım uzun sayılır sizin fikirleriniz benim için önemli
yardımlarınızı bekliyorum
$CIMG0361.webp

ben olsam dolgu topuk ayakkabı ve saçlarımı salardım uzunsa maşa falan güzel olurdu

kızlar bu elbiseye nasıl bir ayakkabı ve saç modeli gider saçlarım uzun sayılır sizin fikirleriniz benim için önemli
yardımlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 218944

hımm :)) bu konularda baskasına fikir verdigimde 40 yillik modaci kesilirim
canim oncelikle o elbiseyi giymek istedigine emin misin ? bence giyme cunku kollarini kalin ve basenlerini genis gosteriyor.
eger yok sen yanlis goruyorsun cok iyi duruyor diyorsan ayakkabilar topuklu olmali.dolgu topuk daha iyi durur sanki.saclarin kesinlikle toplu olmali cunku yakasi genis bir elbise saclarinla bogulur.yine masa yapip at kuyrugu seklinde toplarsan iyi olur bence.makyajinda goz yogunluklu olabilir.

hımm :)) bu konularda baskasına fikir verdigimde 40 yillik modaci kesilirim
canim oncelikle o elbiseyi giymek istedigine emin misin ? bence giyme cunku kollarini kalin ve basenlerini genis gosteriyor.
eger yok sen yanlis goruyorsun cok iyi duruyor diyorsan ayakkabilar topuklu olmali.dolgu topuk daha iyi durur sanki.saclarin kesinlikle toplu olmali cunku yakasi genis bir elbise saclarinla bogulur.yine masa yapip at kuyrugu seklinde toplarsan iyi olur bence.makyajinda goz yogunluklu olabilir.

bu elbiseyi cok beğenerek aldım ama kilolu gösteriyo evet ama sanırım bunu giyeceğim kızımın doğumgününde giydim maşa yapıp yandan toplamıştım şimdi dışarda eşimin arkdaşlarıyla yemeğe gideceğiz olur diye düşündüm diğerleri cok ağır kaçtı tavsiyelerin için teşekkürler

bu elbiseyi cok beğenerek aldım ama kilolu gösteriyo evet ama sanırım bunu giyeceğim kızımın doğumgününde giydim maşa yapıp yandan toplamıştım şimdi dışarda eşimin arkdaşlarıyla yemeğe gideceğiz olur diye düşündüm diğerleri cok ağır kaçtı tavsiyelerin için teşekkürler

rica ederim canim umarim keyifli vakit gecirirsin.

Ay ne zamandır uğrayamadım buraya Çok gerilere gidemedim ama gördüğüm kadarıyla
HANTURKS=Kıyafetin ve saçların çok hoş ablacığım Maşallah
NİĞTWALKER=Burası yeni bir yıldıza daha kavuşmuş sayenizde
Maşallah süpersiniz

Back
X