Bugün ne giydin? Çek görelim..

Arkadaşlar merhabaa ben arasıraa girip topiği izliyorumm şahanee kombinasyonlar var :66: ama benim ne fiziğimm ne de giydiklerim buraya fotoğraf koymama yeterli değil :43:

Aslında yazmayacaktımm ama son zamanlarda nightwalker nickli arkadaşımın yaptığı paylaşımları çok yakından izlemekteyim :9: ve GERALDINE BAZAN ile benzerliği (ikizliği) konusunda gerçekten yarışacak bir hatun :1: Zaten fotoğraflardaki profesyonellikten anlamalıyızdınız kızlar KK kızları hemen kanmamalı :45: Neyse canlarım nigtwalkerin daha fazla fotoğrfı bir tık uzağınızda :66:

Yok artık diyorum başka da söyeyecek birşey bulamıyorum:40: Arkadaş nasıl da grurunu okşuyormuş diycem ama neyse birşey demiyeyim:64::64:o kendisi gelince bi uğrar nasılsa buraya..ya hakkaten ne de çok benziyor ama kızıyla da resimleri vardı nightwalker 'ın:1:

Arkadaşlar merhabaa ben arasıraa girip topiği izliyorumm şahanee kombinasyonlar var :66: ama benim ne fiziğimm ne de giydiklerim buraya fotoğraf koymama yeterli değil :43:

Aslında yazmayacaktımm ama son zamanlarda nightwalker nickli arkadaşımın yaptığı paylaşımları çok yakından izlemekteyim :9: ve GERALDINE BAZAN ile benzerliği (ikizliği) konusunda gerçekten yarışacak bir hatun :1: Zaten fotoğraflardaki profesyonellikten anlamalıyızdınız kızlar KK kızları hemen kanmamalı :45: Neyse canlarım nigtwalkerin daha fazla fotoğrfı bir tık uzağınızda :66:

kimse anlamadı hakkaten çok ilginç. bi de 41 yaşındayım diodu. 83 doğumluymş bu şarkıcı:1:

ayy ınanmıyorum e bu o :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

$38f454c25914.webp
yabancı bi topikten buldum.bu profil resmi değilmi kızlar

:53::53::53:
amaç tabii ki de egolarını tatmin etmek
bizi kandırdığını sanıyo da, asıl kendini kandırıyo

haha :) nightwalker fake ciktigina göre:21::64: rahat rahat 44 beden cüssemi ekleyebilirim :DD
:49::36:
upuzuuun bir aradan sonra , bugün benn ..

$meg.webp

buda gecen haftadan minik kizimm ipek..
$DSCF1277.webp

$gamze%20bo%C4%9Faz%20turuu.webp

ne modelim, ne aktirisim , ne sanatçıyım nede mankenim Kendi halinde sıradan yaşayan vatandaşım Türküm Doğruyum Çalışkanım Ve 27 Yaşındayım:9:
Çocuğum yok ( zaten henüz bi eşim yok :60:) bu yüzden doğum belgemde yok , saçlarımı düzleştirmiyorum sıradan bir toka takıyorum çantam c.tesi pazarından, gömleğim herhangibir markasız mağzadan, şortum ise LC Waikiki , benmi ımm hiç bir estetiğim yok annemin karnından nasıl çıktıysam öyleyim, saç rengimse kendime ait kuaförümün eseri değil :60::60:

aşkito bayıldım kızınaa bayıldımm maşallah diyorum :nazar:
oyuncak bebek gibi minicik çok şeker annesi gibi de süslü :69:

uzun süredir kombin eklemiyorum ara ara tanıdıklarım resim eklemişmi diye bakıyordum buraya.. o bayanın resimlerini gördüğüm an fake olduğunu anlamıştım :51: ama sivrilik yapmamak için hiç ağzımı açmadım, hoş vaktimde olmadı yazıcak.. o yüzden bu bombanın patlaması filan beni hiç şaşırtmadı :82: ayrıca ne bayanı ne de giyim tarzını ben beğenmedim 90lardan kalma kıyafetler, gereksiz dekolteler falan bana hitap eden bir manken yada oyuncu değilmiş tanısaydımda sevmezdim sanırım :37:

hanturku ve aşkitoyu gördüğüme çook çook mutlu oldum :69: nasıl özlemişim sizin resimlerinizi :69:
aşkito kızında çokk tatlı canım maşallahhh
burcucum sende çok hoşsun :69:

Eskiden paylaşım yapan arkadaşlardan bekliyoruz kombinlerini.. Yenileri geldi dedik oda fake çıktı.. En azından gerçek kişilerin fiziklerine giydiklerine hayran olunur:27::27:

Back
X