öncellikle herkese hayirli Ramazanlar
bana yorum yapan, begenen herkese coook tesekkür ediyorum
bu aralar pek yorum yapan yok bir kac arkadas/abla haric
:82::82::82:
whiterose; elbisen cok hos görünüyor ama keske daha zarif bir saat secseydin bu biraz spor durmus gibi...ayakkablarinda hos ama bu elbisenin altina platform topuk coook hos dururdu
Gamze_Belinay; üstündeki cok hos detaylari güzel durmus..bu kombini birde skinny pantolonla deneyebilirsin eminim süper olur
samantha; ben siyah pembeli kombinine bayildim cooook hos hele ayakkablarin...bir pantolonun kesimini pek begenmedim pacalari biraz daha dar olabilirdi
0o_burcu_o0; elbise + ayakkablar hos ama elbise seni biraz hamile gibi göstermis
NHR_; ´mavi & beyaz`in uyumu cok güzel...spor bir kombin olmus..tam günlük cok güzel
maşallah 2fotodada çok şıksınız..
1.fotoda ayakkabına 2. fotoda da pembiş pantolonuna ayrıca bayıldım
Her eklediğin fotoya wauwwwwwwwwwwwwwww diye bakıyorum... Fiziğin ve kombinlerin süper.. giydiklerini çok güzel taşıyorsun
pembiş pantolonunu cok begendım .bende ıstıyorum bole bılekte bıten pantolon ama bulamıyorum yaa offf .nereden aldıgını ogrenebılrmıyım acaba
ben genelde uzaktan takip ediyorum :)
kıyafetlerin tarzın güzel ama biraz kilo alsan fena olmaz boyunda pek uzun değil sanırım bçyle çelimsiz gözüküyosun biraz kilo almalsın bence
boyum 1,74 kilomda az sayılmaz aslında 53 :)ben genelde uzaktan takip ediyorum :)
kıyafetlerin tarzın güzel ama biraz kilo alsan fena olmaz boyunda pek uzun değil sanırım bçyle çelimsiz gözüküyosun biraz kilo almalsın bence
boyum 1,74 kilomda az sayılmaz aslında 53 :)
herkese merhabaa
uzun zamandır foto koymuyordum çok özendim
buda 2 hafta önce arkadaşımın düğününde giydiğim elbisemm
Eki Görüntüle 232390
Eki Görüntüle 232974
buda bugünki ben arkadaşlar ramazan öncesi son pazar dedim kendimi dışarı attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?