Bugün ne giydin? Çek görelim..

Son düzenleme:
selam kızlar...bayadır bu topiği takip ediyorum ama hiç resim koymamıştım...takiii şimdiye kadar..bakalım beğenecek misiniz? geçen hafta sonu çekilmiştim ama bunu :)

Eklentiler

• $hhh.webp
    $hhh.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 77

Off Burcu bayıldım o elbiseye bennn strapless mı? Fizik de süper olunca böyle harika bir görüntü ortaya çıkıyor işte. Ayakkabı lame olsa mıydı diye düşündüm ama o zaman da çok parıldardın böyle kıvamında olmuş hafif tezatlıklar hoşuma gider benim zaten.

Fotoğrafların altına nerden aldığımızı yazsak nolur ki ya böyle tek tek sormak zor oluyor.

Off Burcu bayıldım o elbiesseye bennn strapless mı? Fizik düper olunca böyle harika bir görüntü ortaya çıkıyor işte. Ayakkabı lame olsa mıydı diye düşündüm ama o zaman da çok parıldardın böyle kıvamında olmuş hafif tezatlıklar hoşuma gider benim zaten.

Fotoğrafların altına nerden aldığımızı yazsak nolur ki ya böyle tek tek sormak zor oluyor.
Elbisem straples canım evet yurtdışından aldım
cok tsk ederimm :54:

selam kızlar...bayadır bu topiği takip ediyorum ama hiç resim koymamıştım...takiii şimdiye kadar..bakalım beğenecek misiniz? geçen hafta sonu çekilmiştim ama bunu :)

cok begendim hemde ama bu güzel pastel seker rahat görüntüye kirmizi tirnaklar olmamis bence

Uzundurr foto eklemiyordum..Herkese merhaba :69: Bugün değil geçen hafta arkadaşımın düğününe giderken..Ayakkabıları öpücük burun platform olanıyla değiştirdim son anda ama resmini çekemedim maalesef ..Bunlarda platform yok o yuzden yürümesi biraz güç..Elbise siyah beyaz ama fotoda lacivitt gibi çıkmış..Bide burda daha föne de gitmemiştim :27:
$Resim 190111.webp$Resim 18988.webp$Resim 1895.webp

:54:

Demothy: Buralara cok ugrarım ama cok yorum yapmam. Bunada yorum yapmadan geçemezdim. Harikasın , bayıldım duruşun fiziğin maşallah nazar değmez inşallah :53::82:

burcu elbisem güzel bişeye benziyor fakat yan durmuşsun pek anlaşılmıyor:18:
samantha sensen eğer :1: kıyafetinden çok kusursuz vücudun dikkatimi çekti demeliyim :17:
demothycik özledik seni ,kıyafetin çıtı pıtı yine çok güzel yakıştırmışsın , ayakkabılarına eleştiride bulunabilirdim fakat zaten değiştirmişsin ,kapalı platformlarla bile çok hoş durabilecek bir elbise çok beğendim:16:
buda günlük bir kombinim

Eklentiler

• $080820116391.webp
    $080820116391.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 77
  • $080820116393.webp
    $080820116393.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 78
Tibitiiimm nasil özlemisim bacaklarini :):27::27::27::27::27::27:
hos alimli bir kombin olmus, ayakkabilarinda ayrica sIk.. yürümesi nasil kuzu??

demothy senide nezamandan beri görmüyordum sessiz sakin kabugundasin canim ... cok hos bir kombin olmus elbisen cok yakismis..

buranin eski günlerini özledim ben yaa:14::14::14::14:
:14:

Tibitiiimm nasil özlemisim bacaklarini :):27::27::27::27::27::27:
hos alimli bir kombin olmus, ayakkabilarinda ayrica sIk.. yürümesi nasil kuzu??

demothy senide nezamandan beri görmüyordum sessiz sakin kabugundasin canim ... cok hos bir kombin olmus elbisen cok yakismis..

buranin eski günlerini özledim ben yaa:14::14::14::14:
:14:

:52::52:yoruma bak yaaa teşekkür ederim bebeğim valla buranın eski günlerini bende çok özledim çok sakinleşti yorum yapan yok kombin paylaşan yok :14: ayakkabıya gelince platformlu olduğu için rahat bir ayakkabı canımcım , platformları seri yapmaya çalışıyorum :86:

Back
X