öncellikle herkese hayirli Ramazanlar
Hayirli Ramazanlar benden de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncellikle herkese hayirli Ramazanlar
uzun bir aradan sonra ben geldim tekrardan. tatil görüntülerimden bi kaçını eklemek istiyorum. öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 235268 Eki Görüntüle 235267 Eki Görüntüle 235269 Eki Görüntüle 235270 Eki Görüntüle 235271 Eki Görüntüle 235272 Eki Görüntüle 235273
Uzun bir aradan sonra ben geldim...Geçen hafta sonundan biz...oğluma 18 gün kala :)
Eki Görüntüle 235601 Eki Görüntüle 235602 Eki Görüntüle 235603
Evlilik yıldönümümüzde benden fazla süslendi boncuğumm...koymassam kızıyoo
Eki Görüntüle 235616 Eki Görüntüle 235618
tam bir manken demek istedi tatlım harikasın![]()
dogrudur canım pek dikkat etmeden cıkmıstım o aksamCanim bu kiyafette bir uyumsuzluk gördüm. Elbise cok güzel. Ayakkabilarda renk olarak cok uygun olmasada gitmis, ama ayakkabi ve canta sanki olmamis uyum olarak..
elbisene bayildim isil isil süper !
Elbisem straples canım evet yurtdışından aldımOff Burcu bayıldım o elbiesseye bennn strapless mı? Fizik düper olunca böyle harika bir görüntü ortaya çıkıyor işte. Ayakkabı lame olsa mıydı diye düşündüm ama o zaman da çok parıldardın böyle kıvamında olmuş hafif tezatlıklar hoşuma gider benim zaten.
Fotoğrafların altına nerden aldığımızı yazsak nolur ki ya böyle tek tek sormak zor oluyor.
ben genelde uzaktan takip ediyorum :)
kıyafetlerin tarzın güzel ama biraz kilo alsan fena olmaz boyunda pek uzun değil sanırım bçyle çelimsiz gözüküyosun biraz kilo almalsın bence![]()
sende benim gibi kıskandın demek he :)))))[/QUOTE
yok kıskanmaktan değil biran gözüme öyle gözüktü ama gerçekten zayıf ama boyuda uzunmuş ben yanlış bir tespitte bulunmuşum:)
kıyafetlerine bir diyeceğim yok zaten güzel yani![]()
selam kızlar...bayadır bu topiği takip ediyorum ama hiç resim koymamıştım...takiii şimdiye kadar..bakalım beğenecek misiniz? geçen hafta sonu çekilmiştim ama bunu :)
cok begendim hemde ama bu güzel pastel seker rahat görüntüye kirmizi tirnaklar olmamis bence
Eki Görüntüle 236278
Şu an Ankara'da hava geceleri inanılmaz güzel ya
Tibitiiimm nasil özlemisim bacaklarini :)
hos alimli bir kombin olmus, ayakkabilarinda ayrica sIk.. yürümesi nasil kuzu??
demothy senide nezamandan beri görmüyordum sessiz sakin kabugundasin canim ... cok hos bir kombin olmus elbisen cok yakismis..
buranin eski günlerini özledim ben yaa![]()