maşallah incecik olunca yakışmış canımm güle güle giy:)
Beğenen herkese çook teşekkür ederimben o elbiseyi (bir önceki) 5 tl'ye almıştım şaşırdınız dimi
şimdi bir foto daha ekliyorum bugünden ,müthiş rahat bi elbise günlük ,kemere göre eteğin boyunu uzatıp kısaltabiliosun ben kısa kullandım bunu da aynı yerden 3,5 tl ye aldım..(merak edenler pendik pazarı ) öpüyorum herkesiiiiiii
Eki Görüntüle 240265 Eki Görüntüle 240263 Eki Görüntüle 240264
Dip not: Selayhus,tibitim çok beğendim
Beğenen herkese çook teşekkür ederimben o elbiseyi (bir önceki) 5 tl'ye almıştım şaşırdınız dimi
şimdi bir foto daha ekliyorum bugünden ,müthiş rahat bi elbise günlük ,kemere göre eteğin boyunu uzatıp kısaltabiliosun ben kısa kullandım bunu da aynı yerden 3,5 tl ye aldım..(merak edenler pendik pazarı ) öpüyorum herkesiiiiiii
teşekkür ederim cnm ben de çok severek giyiyorum. tatilimiz kemerde boran mare beach diye bi oteldeydi. antalyada. biz çokmemnun kaldık.ramazandan önce gittik.tavsiye ederim.pudra pembesi elbisen çok güzelmiş tam yazlık....nereye gittiniz tatile cnm bayramda bizde gitmeyi düşünüyoruz ama nereye gitsek diye daha karar veremedik
teşekkür ederim cnm ben de çok severek giyiyorum. tatilimiz kemerde boran mare beach diye bi oteldeydi. antalyada. biz çokmemnun kaldık.ramazandan önce gittik.tavsiye ederim.
küpeyle herkes kadin olur , önemli olan küpesiz olmakta dermisim heheh :
bende baskasinda hosuma gidiyor ama kendimde fazlalik oluyor canim
tesekkürler tibitim benim
ablacigim bizde seni özlüyoruz cok sagol ... senide bekleriz kombinlerinle..
efsuncugum tesekkürler, heves edip aliyorum küpe ama taktiktan 5 dakka sonra cikariyorum genelde agirlik geliyor göz yoruyormus gibi hissediyorum birde , ama bu arlaar yine heves ettim bakalim
tesekkür ederim
cok tesekkür ettik ablasi
kayip araniyor kayip araniyor :)): nerelerdesin kuzum sen... cok tesekkür ederim hantürksüm
demothy tesekkür ederim canim..
cok hos olmusun renk uyumu cok güzel
tesadüfen bugun bir moda blogunuda senin elbisenin aynisina rastladim :)))
dur seni pisti yapayimve tabikide sen ondan coook cok güzel tasimisin bedenini sarmis cok güzel durmus , bu bayan tasiyamamis
Eki Görüntüle 240459
demothy tesekkür ederim canim..
cok hos olmusun renk uyumu cok güzel
tesadüfen bugun bir moda blogunuda senin elbisenin aynisina rastladim :)))
dur seni pisti yapayimve tabikide sen ondan coook cok güzel tasimisin bedenini sarmis cok güzel durmus , bu bayan tasiyamamis
Eki Görüntüle 240459
ablam teşekkür ederim , bizde seni özledik sende gel amaaTWEETYİM ,SELAYHUSUM Çok özlemişim sizi fıstıklarım Harika görünüyorsunuz İkinizede kocamaaan bir maşallah
tivitim mavilerle çok hoş görünüyorsun ayakkabılarını çok beğendim canım benim
nhr uyum ve etek süper görünüyorkolye biraz fazla göründü gözüme badinin çiçeği yeterliymiş bence
selayhusum hırkanın rengi çok tatlı çok sade göz rahatlatan bir kıyafet olmuş canım küpeler de çok yakışmış daha çok takmalısın
deniz ve mehtap pembe elbiseni çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?