tulum kız o
ay tulumda renkli - desenli şeyler pijama izlenimi veriyor bana :78: o yüzden siyahını edindimm
canın sağolsun bebişkom
Kizlar fazla geriye gitmedim ama son kombinlerde
selaycim ne kadar zarif duruyorsun ise giderken bile,
xgi cok hos olmus o ilk kombin,
miensera tatli gözüküyosun ama ayakkabilarinin rengini biraz sert buldum,
pastacim, senin tuluma farkli bi cözüm düsünüyorum deminden beri ama zor bee. bu haliyle de hosuma gitti aksesuarlar falan iyi
masallah yerim sizi
tulum yazacaktım elbise yazmışım cnm ben sana mercan rengi bir tulumu çok yakıştırırım meesela kontesim
Ruh pastasiSanada yazmayi gecirdim icimden ama baktim yazmamisim
cok begendim daha guzel kombinlerini gormustum ama cok hos
çok güzel bir fiziğin var senin yaa, maşallah diyelimbu benden , yine bir i$ kombini
saclarimi yine birazcik kestirip, kat mat biseyler yaptirdim iste.....
Eki Görüntüle 253360
Arkadaslar tatilde oldugum için Pek giremiyorum buraya cePle biraz zor oluyor
Son gördüklerime yOrum yapıyorum
Miensera: kombin güzel ama keske ya ayakkabılarının rengi kemerine yada kemerin ayakkablara uysaymış..2. Kombinen Spor bir kombin olmuş rahat görünüyor
Xzgi: Çok güzel olmussun çantan çok hoş
Selayhus: sekerrrr gibi pembe tonlar çok hoş ben şahsen çok seviyorum..sanada yakışmış fiziğin zaten süperpapilerinde çok hoşuma gitti
Kontes: o ojeler ne???? Çok uyumlu buldum siyahla maviyi gercekten çok hoş olmuş..bende tek boleronu beğenmedim canim sade siyah birsey olsaydı daha uyumlu olurdu sanki..dantel dekolteli kıyafetler giyinmek çok zor altına birsey giyinmeden olmuyor ne yazikki ama bence sende kötü durmamış
Eki Görüntüle 253479
Bugünden ben ... bu aralar kilo aldım ve pek eklemek istemiyorum aslında ama zayıfllayana kadar arada eklerim yine :)
evet canım ayakkabılar uyumsuz renk olarakKizlar fazla geriye gitmedim ama son kombinlerde
selaycim ne kadar zarif duruyorsun ise giderken bile,
xgi cok hos olmus o ilk kombin,
miensera tatli gözüküyosun ama ayakkabilarinin rengini biraz sert buldum,
pastacim, senin tuluma farkli bi cözüm düsünüyorum deminden beri ama zor bee. bu haliyle de hosuma gitti aksesuarlar falan iyi
masallah yerim sizi
teşekkür ederm canım yorumun içinArkadaslar tatilde oldugum için Pek giremiyorum buraya cePle biraz zor oluyor
Son gördüklerime yOrum yapıyorum
Miensera: kombin güzel ama keske ya ayakkabılarının rengi kemerine yada kemerin ayakkablara uysaymış..2. Kombinen Spor bir kombin olmuş rahat görünüyor
Xzgi: Çok güzel olmussun çantan çok hoş
Selayhus: sekerrrr gibi pembe tonlar çok hoş ben şahsen çok seviyorum..sanada yakışmış fiziğin zaten süperpapilerinde çok hoşuma gitti
Kontes: o ojeler ne???? Çok uyumlu buldum siyahla maviyi gercekten çok hoş olmuş..bende tek boleronu beğenmedim canim sade siyah birsey olsaydı daha uyumlu olurdu sanki..dantel dekolteli kıyafetler giyinmek çok zor altına birsey giyinmeden olmuyor ne yazikki ama bence sende kötü durmamış
düş bu kombinine bayıldım çok yakışmış canım sen kilo görmemişsin birde bana bakEki Görüntüle 253479
Bugünden ben ... bu aralar kilo aldım ve pek eklemek istemiyorum aslında ama zayıfllayana kadar arada eklerim yine :)
Teşekkür ederim:)gayet güzel bi kombin olmuş
soft soft
sağol canım beğenmene sevindim tebrik etmene de sevindim:) herkes güzel bi şehir olduğunu söylüyor umarım bende çabuk alışırım o şehre:)xzgi'mi de gördüm geçmişte çoook zarif gücel benim xzgim
Düş'cüm çok beğendim canım
Bu arada tebrik ederim üniv. kazandın di mi ? Hem de çok güzel bir şehri, hayırlı olsun tatlım:80:
Sağol canım :)evet canım ayakkabılar uyumsuz renk olarak
teşekkür ederm canım yorumun için
düş bu kombinine bayıldım çok yakışmış canım sen kilo görmemişsin birde bana bak
selayhus ayakkabi ve canta bayildim, sacinin rengide süper..
düs etek cok güzel yakismis, bu arada bence hicte kilo almamissin, fizigin cok hos..
kontes son iki kombininde gercekten cok güzel, hele ilk kombindeki ojelerine bayildim, ikincisindeki love kolyende cok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?