,Hepinize tesekkür ederim kizlar ...
ZÜMRA tesekkür ederim yorumuna canim, ama kotum acik maviydi zaten mavimsi derken hangi renk demek istedin , lacivertmi öyle bogardi diye düsünüyorum..
acaba kotum grimi gözüktü ??
Mdree senin kiyafetleride begendim ...
hatırladım soyleyınce bebegım
tesekkürler...
sorma kusum cok alistim , cokta rahat olmasalar bile giyiniyorum cok yürümem gerekmeyen günlerde .. gerci is yeri iki katli bazen in cik zor oluyor amaokadarda olsun..
bebegim bluzu beraber almistik sen ben tuti hatirladin degilmi , yine o pasaja dalasim var :))))
bende senii daha cok begeniyorum cook cokk
kontesım bence badıyle gayet guzel duruyor ıcıne badı gıydgn cok anlasılmıyorteşekklürler günaydıncım
bu kombini arkadaşımın kep töreninde giymiştim...
tulumun içine ne yazık ki badi giyiyorum:18: sırtı oval dekolteli , kapalı yerler ise dantel...
göğüs kısmı da baya açık + dantelli
başka nasıl kullanılır? fikirlere açığım.
bu şekilde modelini berbat ediyorum
sırt ayrıntısı için başka bir güne ait foto da ekledim.
Eki Görüntüle 253423 Eki Görüntüle 253424 Eki Görüntüle 253425
cok tesekkurlerKizlar fazla geriye gitmedim ama son kombinlerde
selaycim ne kadar zarif duruyorsun ise giderken bile,
xgi cok hos olmus o ilk kombin,
miensera tatli gözüküyosun ama ayakkabilarinin rengini biraz sert buldum,
pastacim, senin tuluma farkli bi cözüm düsünüyorum deminden beri ama zor bee. bu haliyle de hosuma gitti aksesuarlar falan iyi
masallah yerim sizi
tesekkur ederımmxzgi harikasin cok ama cok begendim zevkli secimler masallah masalllah
SelayhusSende cok hossun ayakkabilar yakismis
kılo aldıgın hıc anlasılmıyorEki Görüntüle 253479
Bugünden ben ... bu aralar kilo aldım ve pek eklemek istemiyorum aslında ama zayıfllayana kadar arada eklerim yine :)
tesekkurlerArkadaslar tatilde oldugum için Pek giremiyorum buraya cePle biraz zor oluyor
Son gördüklerime yOrum yapıyorum
Miensera: kombin güzel ama keske ya ayakkabılarının rengi kemerine yada kemerin ayakkablara uysaymış..2. Kombinen Spor bir kombin olmuş rahat görünüyor
Xzgi: Çok güzel olmussun çantan çok hoş
Selayhus: sekerrrr gibi pembe tonlar çok hoş ben şahsen çok seviyorum..sanada yakışmış fiziğin zaten süperpapilerinde çok hoşuma gitti
Kontes: o ojeler ne???? Çok uyumlu buldum siyahla maviyi gercekten çok hoş olmuş..bende tek boleronu beğenmedim canim sade siyah birsey olsaydı daha uyumlu olurdu sanki..dantel dekolteli kıyafetler giyinmek çok zor altına birsey giyinmeden olmuyor ne yazikki ama bence sende kötü durmamış
aprılım kuzumm cok tesekkur ederım guzel guzel bakarsan guzel guzel gorursun tabııxzgi'mi de gördüm geçmişte çoook zarif gücel benim xzgim
Düş'cüm çok beğendim canım
Bu arada tebrik ederim üniv. kazandın di mi ? Hem de çok güzel bir şehri, hayırlı olsun tatlım:80:
benımle bulusurken nıye bunları gıymedın gozum gonlum acılıırdı walla kontesımm
son an kombinine baksabah i$e giderken birtürlü ne giyinecegime karar veremedim... son anda acele acele bunlari buldum bulusturdum ...
Eki Görüntüle 254319
hanturkum tesekkurleruzun zamandır gelemedim baya resim birikmiş
görebildiklerim
xzgicim çok beğendim elbise ayakkabılar çanta hepsi çok çok yakışmış
selayhusum süper olmuşsun iki kombinde de topuklu yakışıyor sana kuzum
miensera canım beyazlı kombinini ayakkabı hariç çok beğendim
ruh pastam siyah tulumlu ve elbiseli kombinlerine bayıldım özellikle tulumlu olana ayrı bayıldım
mdree eteğin çok değişikmiş ama güzel görünüyor yakışmış
düş eteğinin benzeri bende de var yakışmış atletle güzel duruyor bu etekler hepinize kocaman
spor ve rahat olmuss
barbiveken : canım kombin çok güzel en çok da kırmızı topuklu ayakkbılarına bayıldım
kontes : mavili elbisen çok hoş canım çok güzel olmuşsun
biblo surat : mavi eteğin ve bluzun çok hoş fiziğinde süper yani her kıyafeti çok güzel taşıyosun
miensera : beyaz kaprin beyaz hırkan çok hoş
xezggi: canım uzun zamandır seni göremedim saçlarının rengi değişmiş sanırım birde hamilesin Allah analı babalı büyütsün inşallah
Yarın ne giysem denemesi yapayım dedim ama :)
barbiveken : canım kombin çok güzel en çok da kırmızı topuklu ayakkbılarına bayıldım
biblo surat : mavi eteğin ve bluzun çok hoş fiziğinde süper yani her kıyafeti çok güzel taşıyosun
xezggi: canım uzun zamandır seni göremedim saçlarının rengi değişmiş sanırım birde hamilesin Allah analı babalı büyütsün inşallah
kontes: canım beyaz elbisen çok hoş ama hırka mıdır nedir üstündeki o olmamış
selayhus : canım ilk kez kombinini beğenmedim kemerin rengiyle ayakkabının rengi uyumlu sadece bu ayrıntı güzel
düş : ne kilo alması kız hala çok güzel bir fiziğin var
,
Biraz gözlemleyince Selayhus farkettim ki sabahları aynı sıkıntıyı çekiyoruz :)
Şu anda bile inan içim daralıyo yarın ne giycem diye :S Hala bi karar veremedim
kontess elbiseli kombinini çok beğendim kuşum , pantolonlu kombinlerine alışmışım ya başkası sandım :)
selayhussum bebeğim incecik beline çok güzel yakışıyo o kemerlerr senin papilerlede çok uyumlu :)
smile niye yok yine hergün bişey eksiliyo forumda ya
bide mdre diye bi arkadaş vardı siyah platformlu ayakkabılı kombinini beğendim
kontesss bluzun cok hoss:)
resimleri gorunce bende heveslendim resim ekleyim dedim, siteden ekleyince 'buyuk' diyor, imageshack tan ekleyincede link cikiyor direk resim cikmiyor
canim pantolon daha dar kesim olsaydi sanki bambaska dururdu ama renk uyumu, siyahla o acik renkleri cool yapmana, takilarina bayildim
uzun zamandır gelemedim baya resim birikmiş
görebildiklerim
xzgicim çok beğendim elbise ayakkabılar çanta hepsi çok çok yakışmış
selayhusum süper olmuşsun iki kombinde de topuklu yakışıyor sana kuzum
miensera canım beyazlı kombinini ayakkabı hariç çok beğendim
ruh pastam siyah tulumlu ve elbiseli kombinlerine bayıldım özellikle tulumlu olana ayrı bayıldım
mdree eteğin çok değişikmiş ama güzel görünüyor yakışmış
düş eteğinin benzeri bende de var yakışmış atletle güzel duruyor bu etekler hepinize kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?