Bugün ne giydin? Çek görelim..

Bütün arkadaşlara teşekkürler :)

ben sabahlari dolabim önünde duruyorum öyle sonra en olmaz esyalari giyiniyorum son ara. siz bir gün önceden mi belirliyorsunuz ?

Belirliyorum ama son dakika vazgeçip kararsız kalıp işe gitmekten vazgeçtiğim anlar oluyo Her zaman demişimdir hatun olmak zor zanaat :P

bu yaz pek sık kullandığım kombinlerimden biri oldu bu...

Eki Görüntüle 254995 Eki Görüntüle 254996

Çok Çok çok beğendim hele bluzun Kıskançlığım geldi

mağazasında 35 tl ben 5tl ye aldım diyim daha da kıskan o zaman

ben de senin papilere öldüm bittimm

Mavimsi derken açik mavi demek istedim canim...dedigin gibi kotun gri gibi gozuktu

SELAYHUSUM, KONTESİM, XEZGİM, DÜŞÜM
Bayıldım dördünüzede kombinleriniz harika Çotanak kızlarım benim Kocamaaan bir maşallah diyorum Ne giyseniz yakışıyor valla

ruh pastasiElbiseli kombine bayildim elbisen cok guzel
SelayhusCok daha guzel kombinlerini gordum ama fizigin yeter

duscok hossun gercekten:)

Son düzenleme:
kontes : takıların çok hoş canım bide üstündeki bluzu beğendim
lilyum_85 : ayakkabılarını ve fiziğini çok beğendim maşallah
mdree: elbisen ve ayakkabıların çok uyumlu ve sanada çok yakışmış çok güzel olmuşsun

ne zamandır resim ekleyemiyorum kızlar foto makinem bozuk ama yarın alıyorum makinemi yeni berenle sizleri baş başa bırakıcam

kontesim bluzünü de pantolonunu da çok beğendim ama bir arada uyumsuz buldum canım benim, takılarına zaten laf yok çanta da çok tatlı
mdree ayakkabılar çok şık elbiseyle de çok uyumlu olmuş
lilyum elbisenin etek kısmı çok hoşmuş canım

Son düzenleme:
SELAYHUSUM, KONTESİM, XEZGİM, DÜŞÜM
Bayıldım dördünüzede kombinleriniz harika Çotanak kızlarım benim Kocamaaan bir maşallah diyorum Ne giyseniz yakışıyor valla

ruh pastasiElbiseli kombine bayildim elbisen cok guzel
SelayhusCok daha guzel kombinlerini gordum ama fizigin yeter

duscok hossun gercekten:)

herkese çoookkk teşekkürlerr

beren 91, hanturks çok teşekkür ederim beğenileriniz için . önceden çok resim ekliyodum sürekli burdaydım ama çok yoğun olduğumdan dolayı giremiyordum. ama artık eskisi gibi buralardayım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…