Bugün ne giydin? Çek görelim..

kotun çok güzel yakışmış nar çiçeği badinde çok hoş olmuş converslerinde güzel çantanta keşke beyaz olsaydı ama böylede güzel olmus günlük için

gamzecim spor ve rahat bir kombin olmuş beğendimm

Ruhpastamm içim aydınlandı valla şıkır şıkırr çok hoş olmuşssun

teşekkür ederimmmmm herkese

ezgim sağol bebemmm
lilyum çok merci canımm, ben elbiseni pek beğenemedim ne yazık ki :18:
month sağolasın canımm, düğün için uygun olmamış bence kombinin ama ortamına ve yakınlık derecesine de bağlı tabiii

yinede teşekkür ederim canım, ama ben tatil için uygun olduğunu düşünüyorum

sağol cnm dediğin gibi yakın bi arkadas değil akrabada değiliz sadece aynı yerde oturuyoruz herkez tanıyo birbirini eşimin arkadasının kardesinin düğünüydü bende fazla şık olduğunu bile düşündüm spor gidicektim nerdeyse

yazın çok seviyorum bu elbiseleri çok rahat püfür püfürler çok beğendim
aynen canım inanılmaz rahat:87:
slm kızlar herkeze yorum yapıyodum ama uzun zamandır kombin eklemiyodum pazar günü düğüne gittim böyleydim
Eki Görüntüle 259500 Eki Görüntüle 259502
ayakkabılarımEki Görüntüle 259505

ilk baktığımda beyaz jeani tayt zannettim üzerindeki de tunik gibi olunca
omuzlarını biraz geniş göstermiş ama bütün olarak bakıldıgında sade ve hoş

Seviyorum böyle maksileri çok hoş :)

son ekleyenler monica, kontes, hotcouture çok hoş gözüküyosunuz.

Eki Görüntüle 259326

Elbiseni beğendim lilyum çok güzel olmuşsun :) Bence sana maksiler daha çok yakışıyo

slm kızlar herkeze yorum yapıyodum ama uzun zamandır kombin eklemiyodum pazar günü düğüne gittim böyleydim
Eki Görüntüle 259500 Eki Görüntüle 259502
ayakkabılarımEki Görüntüle 259505

Sonunda :) :))) Hoş olmuşsun

Eki Görüntüle 259643
herkese teşekkürler önceliklee... dünkü sarı sortumu bununnla da kombinledim..

Bayılıyorum böyle bohem hallere ama ben cesaret edemiyorum..... Çok beğendim tatlım tabi söylemeden geçemicem sende çok güzel taşımışsın

Bayılıyorum böyle bohem hallere ama ben cesaret edemiyorum..... Çok beğendim tatlım tabi söylemeden geçemicem sende çok güzel taşımışsın[/QUOTE]

teşekkür ederim tatlım

aynen canım inanılmaz rahat:87:

ilk baktığımda beyaz jeani tayt zannettim üzerindeki de tunik gibi olunca
omuzlarını biraz geniş göstermiş ama bütün olarak bakıldıgında sade ve hoş

sağol cnm evet o tunik biraz geniş gösteriyo kolları yarasa kol gibi kol altı açık yani

Son düzenleme:
hepiniz çok şıkve güzel giyiniyorsunuz hanımlar da anlamadıgım bir sey var gündeye böyle giyiyorsanız özel günlerde ne giyiyorsunuz

hepiniz çok şıkve güzel giyiniyorsunuz hanımlar da anlamadıgım bir sey var gündeye böyle giyiyorsanız özel günlerde ne giyiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…