sevdim ben ilk kombini, gercektem cok tatli olmus. gecen yil bayramdan olanda kollari cok uzun olmus ama bütün olarak ayakkabili düsününce güzel bir kombin...
kizlar bana ilham veriyorsunuz ve pek shiksiniz masallah hepinize
canım tebrik ederim azminden dalayı zayıflayınca çok hoş oldunslm kızlar herkeze yorum yapıyodum ama uzun zamandır kombin eklemiyodum pazar günü düğüne gittim böyleydim
Eki Görüntüle 259500 Eki Görüntüle 259502
ayakkabılarımEki Görüntüle 259505
gömleyi çok beğendim ve şortla çok hoş olmuşEki Görüntüle 259643
herkese teşekkürler önceliklee... dünkü sarı sortumu bununnla da kombinledim..
pamuk prenses gibi olmuşsunuz...Bende bugün ekru lara büründüm .....(Pek rahat edemedim ama:97:)
Eki Görüntüle 259657 Eki Görüntüle 259658 Eki Görüntüle 259659 Eki Görüntüle 259660
çok şirin...Eki Görüntüle 259730 çok şirin olmuş kıyafetiniz...
bu da benim ilk fotoğrafım :) bugünden değil ama bu yaz annemin sergisinden,bacaklarım nasıl duracağımı bilemediğim için yamuk çıkmış
Sana maksi etek ne yakisir, kafam su an allak bullak, seni hic maksiyle gördüm mü ki ? Görmediysem giyseneeeeekombin gayet rahat ve güzel ama etekle hayal ettim bi an, gaffur misali "sacini uzatsan tam süper olacan" hesabi, maksi etek giyse tam süper olacah dedim :98:
cok zarifsin,elbisen ne kadar hos, incecik fizige de yakismis hani. ama demeden edemicem, keske baska ayakkabi giyseydin
Elbiseni beğendim lilyum çok güzel olmuşsun :) Bence sana maksiler daha çok yakışıyo
lilyum_85; güzel bir elbise ayakkablarin rengi degisik olsaymis dahada güzel olurmus sanki
lilyum elbisen güzelmiş yakışmış canım
kombin rahat ve şık çantan çok hoş..tatilden
RuhPastasi; cicekli desen cok hos güzel kombinlemissin kolyende degisik ve güzel duruyor
Gamze_Belinay; spor ve sade bir kombin olmus
Monica; elbise güzel...üstdeki resimde biraz farkli cikmis
lilyum_85; güzel bir elbise ayakkablarin rengi degisik olsaymis dahada güzel olurmus sanki
month: cok seker uyumsuz birsey göremedim bencanim sen kilo mu verdin ????
hotcouture; ilk ekledigin kombin daha güzeldi ben bu sortla üstündeki bluzu pek yakistiramadim sanki acik tonlarda bir jean sortla daha güzel olurdu gibi...
MDRee: cok begendiiiiim elbise cok tatli kemerle güzel kombine etmissin
teşekkürlerrr:86:bu hic tarzim degil ama aslidnan daha iyi durmus,
çokkkk tşk canımba-yil-dim. elbise cok yakismis, saclarin, takilarin hersey süper
canta haric gerisini cok sevdim, ayagindaki ayri bi coolness katmis
Sana maksi etek ne yakisir, kafam su an allak bullak, seni hic maksiyle gördüm mü ki ? Görmediysem giyseneeeeekombin gayet rahat ve güzel ama etekle hayal ettim bi an, gaffur misali "sacini uzatsan tam süper olacan" hesabi, maksi etek giyse tam süper olacah dedim :98:
canım tebrik ederim azminden dalayı zayıflayınca çok hoş oldun
gömleyi çok beğendim ve şortla çok hoş olmuş
pamuk prenses gibi olmuşsunuz...
çok şirin...
tatilden
month canım genel olarak çok hoş bi kombin yakışmış ama bluzunun yakasındaki işlemeden pek hoşlanmadım
hotcouture gömleğinle şortunun uyumunu beğenmedim canım ama ayrı ayrı güzel parçalar. farklı şeylerle kombinleyince daha hoş olucana eminim. mesela şortun dünkü siyah badinle güzel olmuştu
MDRee çok beğendim seni ben maşallah
kalemkutu çok şirinsin
Şahsen ben özel günlerde bişey giyebilmekten ziyade öncelikle bunalıma giriyorum:85:
annem hep derki bana günde güzel gezenin bayram günü g.tü açık kalırmış :) bende özel günlerde bunalıma girerim bulamam bişi hele şimdi hamileyim hep bunalımdayım :) esofman dısında birşey giyemiyorumolmuyor çünkü
kombin rahat ve şık çantan çok hoş..
bütün olarak gayet hoş duruyosun...çantanı bu kombine pek uyduramadım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?