tatlı olmuşsunEki Görüntüle 259643
herkese teşekkürler önceliklee... dünkü sarı sortumu bununnla da kombinledim..
gayet güzel olmuş benceBende bugün ekru lara büründüm .....(Pek rahat edemedim ama:97:)
Eki Görüntüle 259657 Eki Görüntüle 259658 Eki Görüntüle 259659 Eki Görüntüle 259660
hepiniz çok şıkve güzel giyiniyorsunuz hanımlar da anlamadıgım bir sey var gündeye böyle giyiyorsanız özel günlerde ne giyiyorsunuz
canimm cok guzel olmussunbende boyle bi elbise ariyorum nerden aldigini sorabilirmiyim acaba?
birde ustundeki ayri bolero tarzi birseymi yoksa tek parca mi
RuhPastasi; cicekli desen cok hos güzel kombinlemissin kolyende degisik ve güzel duruyor
Gamze_Belinay; spor ve sade bir kombin olmus
Monica; elbise güzel...üstdeki resimde biraz farkli cikmis
lilyum_85; güzel bir elbise ayakkablarin rengi degisik olsaymis dahada güzel olurmus sanki
month: cok seker uyumsuz birsey göremedim bencanim sen kilo mu verdin ????
hotcouture; ilk ekledigin kombin daha güzeldi ben bu sortla üstündeki bluzu pek yakistiramadim sanki acik tonlarda bir jean sortla daha güzel olurdu gibi...
MDRee: cok begendiiiiim elbise cok tatli kemerle güzel kombine etmissin
tatlı olmuşsunama gömlegin sarkıntıları fazla sarkmış
gayet güzel olmuş bence
son sayfalara bakabildim
Eki Görüntüle 259730
bu da benim ilk fotoğrafım :) bugünden değil ama bu yaz annemin sergisinden,bacaklarım nasıl duracağımı bilemediğim için yamuk çıkmış
kalemkutu cok seker cikmissin:)
Eki Görüntüle 259730
bu da benim ilk fotoğrafım :) bugünden değil ama bu yaz annemin sergisinden,bacaklarım nasıl duracağımı bilemediğim için yamuk çıkmış
bu da geçen yıl bayramdan,terlikleri görmeyelim ama
boydan fazla olmadığı için yeni yeni çekmem gerekiyor
elbise çok güzel beyaz elbiseleri çok severim bi tek sandaletlerini beğenmedim cnm...cnm bu kıyafetlerini beğenmedim malesef...senden daha yeni yazlık fotolar bekliyoruz...bu arada hoş geldin aramıza
kolyemi bir blog çekilişinden kazanmıştım,hey gidiii hey :97:
Eki Görüntüle 259168 Eki Görüntüle 259169
Bugün Babamla Beraber Günü Birlik Gittiğimiz Şarköy Turumuzdan Tazecik FotoğrafffEki Görüntüle 259213
slm kızlar herkeze yorum yapıyodum ama uzun zamandır kombin eklemiyodum pazar günü düğüne gittim böyleydim
Eki Görüntüle 259500 Eki Görüntüle 259502
ayakkabılarımEki Görüntüle 259505
Eki Görüntüle 259643
herkese teşekkürler önceliklee... dünkü sarı sortumu bununnla da kombinledim..
".......Hanım gelin gibi olmuşsunuz " yorumlarından dolayı :) olmuş olabilir
Ve uzun zamandırda maksi bi elbise giymemiştim
Eki Görüntüle 259730
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?