Bugün ne giydin? Çek görelim..

RuhPastasi; cicekli desen cok hos güzel kombinlemissin kolyende degisik ve güzel duruyor

Gamze_Belinay; spor ve sade bir kombin olmus

Monica; elbise güzel...üstdeki resimde biraz farkli cikmis

lilyum_85; güzel bir elbise ayakkablarin rengi degisik olsaymis dahada güzel olurmus sanki

month: cok seker uyumsuz birsey göremedim ben canim sen kilo mu verdin ????

hotcouture; ilk ekledigin kombin daha güzeldi ben bu sortla üstündeki bluzu pek yakistiramadim sanki acik tonlarda bir jean sortla daha güzel olurdu gibi...

MDRee: cok begendiiiiim elbise cok tatli kemerle güzel kombine etmissin

canimm cok guzel olmussun bende boyle bi elbise ariyorum nerden aldigini sorabilirmiyim acaba?
birde ustundeki ayri bolero tarzi birseymi yoksa tek parca mi

Sana özelden yazdım tatlım ve de çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim beğenmene sevindim

tatlı olmuşsun ama gömlegin sarkıntıları fazla sarkmış

gayet güzel olmuş bence

son sayfalara bakabildim

ÇOk teşekkürler akşama kadar o elbiseyle çok tedirgin gezmiştim güzel yorumlarınız beni çok mutlu etti :)

bu da benim ilk fotoğrafım :) bugünden değil ama bu yaz annemin sergisinden,bacaklarım nasıl duracağımı bilemediğim için yamuk çıkmış

kalemkutu pek cici pek hoş görünüyorsun
mdree hanım gelin gibi olmuşsun :))
çok beğendim yine
hotcouture fizikte süper olunca hepsi çok yakışmış kombinlerin
lilyum elbisen güzelmiş yakışmış canım

bu da geçen yıl bayramdan,terlikleri görmeyelim ama
boydan fazla olmadığı için yeni yeni çekmem gerekiyor

Eklentiler

• $Resim 001.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 80
month: cok seker uyumsuz birsey göremedim ben canim sen kilo mu verdin ????

teşekkür ederim cnm...evet cnm 15 kilo verdim ama bu 2 kilo almış halim ramazanda kilo aldım...tekrar rejime basladım 4,5 kilo daha vermem lazım...

elbise çok güzel beyaz elbiseleri çok severim bi tek sandaletlerini beğenmedim cnm...cnm bu kıyafetlerini beğenmedim malesef...senden daha yeni yazlık fotolar bekliyoruz...bu arada hoş geldin aramıza

topuklularım da var fakat ben yürüyemiyorum bir türlü
dönemimin yoğunluğundan boydan fotoğraf çekmeye de çok fırsat bulamadım bu ara :26:
daha çok çekmeye çalışacağım,ayrıca hoşbuldum aslında yazdan beri üyeyim ama sessizliğimi bugün bozdum

kolyemi bir blog çekilişinden kazanmıştım,hey gidiii hey :97:
Eki Görüntüle 259168 Eki Görüntüle 259169

canta haric gerisini cok sevdim, ayagindaki ayri bi coolness katmis

Bugün Babamla Beraber Günü Birlik Gittiğimiz Şarköy Turumuzdan Tazecik Fotoğrafff
Eki Görüntüle 259213

Sana maksi etek ne yakisir, kafam su an allak bullak, seni hic maksiyle gördüm mü ki ? Görmediysem giyseneeeee kombin gayet rahat ve güzel ama etekle hayal ettim bi an, gaffur misali "sacini uzatsan tam süper olacan" hesabi, maksi etek giyse tam süper olacah dedim :98:

son ekleyenler monica, kontes, hotcouture çok hoş gözüküyosunuz.
Eki Görüntüle 259326

cok zarifsin,elbisen ne kadar hos, incecik fizige de yakismis hani. ama demeden edemicem, keske baska ayakkabi giyseydin

slm kızlar herkeze yorum yapıyodum ama uzun zamandır kombin eklemiyodum pazar günü düğüne gittim böyleydim
Eki Görüntüle 259500 Eki Görüntüle 259502
ayakkabılarımEki Görüntüle 259505

canim bari kurtlari döktün mü ? Siradan bi dügün icin gayet güzel...

Eki Görüntüle 259643
herkese teşekkürler önceliklee... dünkü sarı sortumu bununnla da kombinledim..

bunu cok begendim, diger kombinde sortu sevmemistim ama bu sekilde cok cok iyi durmus, yakismis..

".......Hanım gelin gibi olmuşsunuz " yorumlarından dolayı :) olmuş olabilir
Ve uzun zamandırda maksi bi elbise giymemiştim

aa elbise mi o ? ben iki parca zannediyordum, gayet güzel olmus. yorumlari bosver, pek cici olmussun.

Eki Görüntüle 259730
bu da benim ilk fotoğrafım :) bugünden değil ama bu yaz annemin sergisinden,bacaklarım nasıl duracağımı bilemediğim için yamuk çıkmış

sevdim ben ilk kombini, gercektem cok tatli olmus. gecen yil bayramdan olanda kollari cok uzun olmus ama bütün olarak ayakkabili düsününce güzel bir kombin...

kizlar bana ilham veriyorsunuz ve pek shiksiniz masallah hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…